Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Botys Ghytza,bă am uitat să-ți spun că după ce revine e posibil să mai iei și câteva ture =)).

Daca se tine Botys de treaba, cred c-o sa fie invers :))

Kaddy, pe $50.000 ca o sa faca egal Barcelona cu Ajax?

Salut, baieti. Am revenit de-afara. Mi-am luat o punga cu pufuleti sa am ce rontai la meci. Intru si in joc, acum. Este activitate, ceva?

Meh ce faceți ? Eu mi-am spart touchscrenu la telefon, dar l-am și făcut tot azi :)) ! Mă bag să mă uit la UCL ne auzim după !

Esti foarte neatent, norocul tau e ca esti plin de bani, altfel, nu stiu ce te-ai face :|:))

Te provoc la un pariu... $60.000 daca castiga Barceola. Ce zici, te bagi? Eu as fi de acord pentru ca e destul de clar c-o sa piarda Barcelona, nu strica 60.000 :))

Plictiseala in joc. Va invit la niste duele in paintball. Vorbim in joc.

Esti foarte neatent, norocul tau e ca esti plin de bani, altfel, nu stiu ce te-ai face

Da mă...sunt plin ești nebun :))) !

Și cu pariul neah...eu pariez decât când sunt sigur că voi câștiga :D ! Aici sunt indecis !

PS: Yenoh, Peiu si Arturo sunt ai mei!

Cum am spus mai sus ! Cel puțin în cazul meu !

aX5AHqI.jpg

Da mă...sunt plin ești nebun :))) !

Și cu pariul neah...eu pariez decât când sunt sigur că voi câștiga :D ! Aici sunt indecis !

Ce sa castigi, ma... E 2-0 pentru Barcelona. Daca accepta Kaddy, tre' sa-i dau 50.000$ :))

Hai in joc. Te scot la plimbare cu Honey. E in lesa :))

hai ca ma culc bajetii =)) am dat ceva failuri escape cu honey in seara asta ... punct peste punct facem raportu mare :))

am primit si un raport ca sunt codat si cand inot trag cu arma.. =)))

DACA NU IAU BEST VA TAI

@, accept pariul mă, dar nu vreau să-ti iau banii, prefer să piardă Barca și să-ti dau eu ție 50.000$ :)).

WTF, Roma de nedescris =)).Nici nea Mircea nu se lasă ...

1s20lG3.jpg

Edited by K A D D Y

Hai in joc. Te scot la plimbare cu Honey. E in lesa

Îmi place ideea dar mă uit la meci :))) !!!

@Peiu S4F, ai uitat cand aveai level mic si erai nab? Ne plimbam ca nabii toata ziua? Ai uitat ...

Da bă da prieteni prieteni, dar aici ne rezumăm :))) nu trecem mai departe =)) !!

@, accept pariul mă, dar nu vreau să-ti iau banii, prefer să piardă Barca și să-ti dau eu ție 50.000$ ).

WTF, Roma de nedescris =)).Nici nea Mircea nu se lasă ...

1s20lG3.jpg

La Bayern m-asteptam sa faca scor. La Barcelona ziceau si eu ca face egal, dar cand am vazut ca nu cunosc nici un jucator de la Ajax, mi-am schimbat parerea ), iar la Mircea nu ma asteptam. E senzational, e cel mai tare

Îmi place ideea dar mă uit la meci )) !!!

Da bă da prieteni prieteni, dar aici ne rezumăm )) nu trecem mai departe =)) !!

Tu esti fan mare. Habar n-ai ce-ai pierdut in timpul asta. A latrat saracul Honey, mama, mama :))

Baieti. Eu ma bag in pat. Maine incep cu matematica, o sa am doua ore perfecte. D-abea astept :)

A fost o seara frumoasa, plina cu omoruri. Noapte buna :)

@, ăsta nu e +1... să vezi ce făceam acum câțiva ani în Paterno, 5 pagini în 5 minute :)).

Hai că mă duc să mă uit la rezumatele UCL, ne auzim mâine ! Noapte bună !