Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, daca nu vii vineri la antrenament, voi avea grija sa faci cel putin 15 ture. Asta doar pentru c-ai promis ca vei fii la antrenamente.

, azi n-a fost sa fie (interesant).

, daca nu vii vineri la antrenament, voi avea grija sa faci cel putin 15 ture. Asta doar pentru c-ai promis ca vei fii la antrenamente.

, azi n-a fost sa fie (interesant).

Acuma ma chemi la antrenament?

Acum cateva ore mi-ai spus ca nu vrei sa ma vezi prin preajma ta si acuma m chemi la antrenament? :))

Pot sa ma apuc de acuma de ture?

Eu n-am fumat niciodata, nu mai vorbi prostii.

@yenoH, te invita la antrenament, din contra. Isi doreste sa-ti testeze calitatile aeriene pentru a stabilii viitorul lider al avioanelor noastre. Iar cand este vorba de un suspect ce se afla in aer, fara drept, evident, tu vei fi cel desemnat pentru a-l dobora, dar trebuie sa vii la antrenament :)

O sa vin la antrenament, iar daca nu o sa fiu prezent, cu gandul tot la voi o sa fiu :))

Neata baieti! Succes la liceu/facultate/job !

))))) MOR! Zici ca imi baga Erow ceva in fund! )))) si voi erati ceva de genul: ''De ce lui? vrem si noi'' )

=)))))))))))))))))))))

Ba ce slabi sunt Juve ma, am pus ca se marcheaza peste 1.5 si s-a marcat un gol..

Eu ti-am zis ca pierzi banii. Nu stiu dece nu m-ai crezut. E mafie mare la pariurile astea :))

Buna dimineta, baieti. Am ratat prima ora la scoala, mi-a fost lene sa ma scol stiind ca n-am o ora chiar asa importanta. Din fericire mai am una spre final. Incep direct cu sport :X Ne auzim dupa ora 13:00, salutare.

Poate facem un event in seara asta. Sa va ganditi la niste idei, da?

Eu ti-am zis ca pierzi banii. Nu stiu dece nu m-ai crezut. E mafie mare la pariurile astea :))

Buna dimineta, baieti. Am ratat prima ora la scoala, mi-a fost lene sa ma scol stiind ca n-am o ora chiar asa importanta. Din fericire mai am una spre final. Incep direct cu sport :X Ne auzim dupa ora 13:00, salutare.

Poate facem un event in seara asta. Sa va ganditi la niste idei, da?

Ce s-a intamplat cu tine de esti asa de activ pe forum? :))

Facem event, cum sa nu facem, ce event facem?

Un LMS, ceva?

Neatza prietenii ce faceti voi? :* Acum am ajuns si eu la scoala, la prima ora nu am ajuns pentru ca nu m-am trezit! :))

Neața ! M-am trezit și eu mai târziu azi :)).

@, ce să faci cu Juve mă, se cred mare echipă, dar se pare că nici la mijloc Europei nu au loc.