Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti ! Ce faceti ? :) Eu acuma am venit de la practica.. Fac practica la HE46dC6.png

E foarte naspa :| Hai ca intru si eu in game .. :D

Ce practica faci acolo?

Hai in joc, ca pe tine si pe Zsolti v-asteptam.

sa faceti spam.. hai ca mananc si vin is eu =))

Pofta buna

'neata, printeselor! :* Sunt inghetat bocna. Dimineata era totu' alb, can' m-am trezit. Iar can' am iesit din casa, la 6:30, batea un vant cumplit de rece, ploua cu stropi din aia mici, de-ti intra si-n chiloti, si-a trebuit sa merg asa cam 1 km... cu vantu' batand din fata mea. Senzatii extreme, jur. :((

Gaino. Nu mai plange atat. Imbraca-te adecvat vremii de afara si nu vei avea probleme. Nici toate dusurile tale din baie nu te-au udat cat m-a udat pe mine ploaia...

Noi suntem printesele dar tu te plangi ca o fetita :))

Ce treaba e asta?

Hai in joc, pe tine si pe Xiser v-asteptam, ca n-aveam cu cine sa rad.

@@yenoH, stiu eu raspunsul, ai facut marathon panala urmatoarea masina descuiata.

@, tu vrei sa il ajungi pe Yenoh la post-uri la discutii sau? :))

@@yenoH, stiu eu raspunsul, ai facut marathon panala urmatoarea masina descuiata.

Nu vreau s-ajung pe nimeni, ma. Nici nu stiu cine-i in fata mea :)) Cand discuti deschis cu colegii tai, intre tine si ei se creeaza o apropiere mai mare, si, din amici, poate se creeaza o prietenie, adica, vizual, vom fi mai apropiati si vom fi mai buni, poate. Bucurati-va ca aveti cu cine discuta, si aici ma refer in privinta membrilor cu "functii inalte" in factiune. Sunt eu, e Honey, e Peiu care vorbeste deschis. E un lucru bun, cred.

Salut baieti! Gata cu scoala pe ziua de azi! Vad ca e spam mare!

Incercati si voi sa aduceti fete in NG
Pai ar trebui!

Noi suntem printesele dar tu te plangi ca o fetita Ce treaba e asta?
+1

Va urez noapte buna baieti. Eu ma bag la niste teme iar apoi ma uit la Steaua - Rio Ave. Sa dam si un pronostic ... 3-0. Care ghiceste scoru are $1.000 de la mine. Bagati mare cu reply-ul :)). Imi raspundeti cu @@Botys Ghytza, x sa primesc notificare :))

2-0 :)

@, bă, stai tu liniștit că am câștigat mai mult decât am pierdut, nu e o problemă ! Au fost și zile bune !

Salut, am venit și eu de la liceu, ne auzim în joc in 10-15 minute !

Va urez noapte buna baieti. Eu ma bag la niste teme iar apoi ma uit la Steaua - Rio Ave. Sa dam si un pronostic ... 3-0. Care ghiceste scoru are $1.000 de la mine. Bagati mare cu reply-ul :)). Imi raspundeti cu @@Botys Ghytza, x sa primesc notificare :))

3-1

@, bă, stai tu liniștit că am câștigat mai mult decât am pierdut, nu e o problemă ! Au fost și zile bune !

Salut, am venit și eu de la liceu, ne auzim în joc in 10-15 minute !

Bine ai revenit de la scoala. Da, ma bucur pentru tine. Nu stiu cat de des joci, dar in comparatie cu cei care joaca, cred ca se pierde foarte mult. Nu-mi explic sursa banilor pe care o ofera casele de pariuri celor care castiga. Sunt pierderi mari ale celor care joaca.

Gaino. Nu mai plange atat. Imbraca-te adecvat vremii de afara si nu vei avea probleme. Nici toate dusurile tale din baie nu te-au udat cat m-a udat pe mine ploaia...

Papagalule, dimineata nu puteam sa ma-nbrac ca de ski. :| Iar acuma, seara, la golaneala, am iesit cu masina (din pacate), deci am scapat de frig. Doar ca n-am putut bea decat 2 beri. :(

Asta ai face tu si ar fi corect. Dar eu nu pot... Eu am ajuns aici. :| Nu dau detalii cum. :)) Varianta e "kill, de la mine nu fura nimeni". :|

3-0.pt Steluta. Astept pau/transfer 6969$$$

ori asta ori era unu dupa perete, am vazut ca merge si din celula din stanga sus si se vede in camera cu drink =))

hai ca am iesit sper sa iau doar av poate scap mai usor fiind la prima greseala :)) va pwp

ori asta ori era unu dupa perete, am vazut ca merge si din celula din stanga sus si se vede in camera cu drink =))

hai ca am iesit sper sa iau doar av poate scap mai usor fiind la prima greseala :)) va pwp

Ala e bug toata ziua maàáãâäåæ :))

Ba, ma duc la somn. In seara asta l-am facut praf pe Honey. Am facut o descoperire geniala, la care nu cred ca se astepta nimeni, aici ma refer la @yenoH si @Ervin27. I'm the best, boy. Pe Erow l-am facut fericit, cumva, cred :)) Honey asta radea de noi, ca noi nu putem. Uite c-am reusit. Ma simt mai bine ca Columb cand a descoperit America.

Gata, s-a terminat activitatea in SA:MP. M-am distrat maxim in seara asta "Aveti PM pentru kamikaze, v-am filmat, va pup" =)). E comic rau.

Sa nu intrebati despre descoperirea mea pentru ca e confidentiala, si nici pe Erow sa nu-l intrebati!

Edited by DGS AlexCyo