Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

q6IvNQl.png

Bine Kazan. Pentru chestia asta, eu iti promit si cand promit ma tin de promisiune. In urmatoarele 3 rapoarte o sa depasesc 700 de puncte, poate voi atinge 1000. =))

Neata baieti. Astazi nu prea am timp de PC ... plec in oras sa-mi cumpar hainute :)).

@, oare ne intalnim azi prima oara? =)))

Ne auzim pe la 15:00 dupa ce vin din oras.

@Ervin27 Sper si te rog ca nu ai de gand sa accepti prostia asta :|

Nickname: yenoH
Level: 49
Rank: 5
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 'mnezeu stie. 9 luni si ceva.
De ce doresti sa pleci din National Guard?: Chat-ul e de vina. Si n-o dezvolt.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru National Guard pt minim 2 saptamani: Stam si civil.
Alte precizari: Mi-e greu sa insir nume si vorbe despre fiecare si, sincer, chiar daca multi vor spune ca-s "distrus", nu credeam ca voi ajunge prea curand la demisie. Am scris si rescris randurile astea de 69 de ori. :)) Multi mi-ati fost prieteni, multi mi-ati fost alaturi. Sper sa fi fost si eu de ajutor unora, la fel cum mi-au fost si mie de ajutor Erow, Alex, Peiu, Black... Nu stiu ce si daca sa mai spun, asa ca nu ramane decat sa pastram legatura pe Skype, cine vrea, adica sa ne rupem in cateva zile. :))

O ultima dorinta?: Un BigMac cu o portie mare de cartofi.

Va pupa yenoH! :*

@Ervin27 Sper si te rog ca nu ai de gand sa accepti prostia asta :|

Nickname: yenoH

Level: 49

Rank: 5

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 'mnezeu stie. 9 luni si ceva.

De ce doresti sa pleci din National Guard?: Chat-ul e de vina. Si n-o dezvolt.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru National Guard pt minim 2 saptamani: Stam si civil.

Alte precizari: Mi-e greu sa insir nume si vorbe despre fiecare si, sincer, chiar daca multi vor spune ca-s "distrus", nu credeam ca voi ajunge prea curand la demisie. Am scris si rescris randurile astea de 69 de ori. :)) Multi mi-ati fost prieteni, multi mi-ati fost alaturi. Sper sa fi fost si eu de ajutor unora, la fel cum mi-au fost si mie de ajutor Erow, Alex, Peiu, Black... Nu stiu ce si daca sa mai spun, asa ca nu ramane decat sa pastram legatura pe Skype, cine vrea, adica sa ne rupem in cateva zile. :))

O ultima dorinta?: Un BigMac cu o portie mare de cartofi.

Va pupa yenoH! :*

Te iei dupa asta, ma... Accepta-i cererea, da-l afara, nu mai are ce cauta aici. Afara!

Neata, baieti. Ce faceti, cum v-ati simtit in seara precedenta? Ati dormit, stiu. Noroc de @Peiu S4F, @XiseR si , altfel muream sigur :)) Mai ales @Peiu S4F, mi-a trezit un interes maxim :X

Corectorilor, pregatiti-va psihic ca tre' sa corectati multe puncte in seara asta :))

@, pai ce am facut eu ca fara mine mureai? =))

Pai, ma. Prin simpla ta prezenta faci omul sa se simta bine. Il faci sa vorbeasca, ii oferi incredere :))

Auziti, cine poate sa-mi faca si mie rost de numele lui Nicu Apetrei de pe forum? Da' unul pe care-l foloseste si el. Sunt sigur ca are mai multe conturi :))

@, poti cauta pe Google, "Nicu Apetrei B-Zone. Nick-ul lui este Zew Nicuu

Te-am pupat.

Da, ma asta e. Are manea pe fundal, status de cocalari, el e, sigur. Multumesc mult, te pup.

Sper sa-mi dea un patch la FIFA 11 si sa ard niste meciuri apoi. Poate facem un campionat intre noi, astia din factiune, la FIFA 11.

Da, ma asta e. Are manea pe fundal, status de cocalari, el e, sigur. Multumesc mult, te pup.

Sper sa-mi dea un patch la FIFA 11 si sa ard niste meciuri apoi. Poate facem un campionat intre noi, astia din factiune, la FIFA 11.

Ma, tu nu stii unde este ''enter'' pe tastatura si vrei sa te joci FIFA :|

Ma, tu nu stii unde este ''enter'' pe tastatura si vrei sa te joci FIFA :|

Ba, cate goluri am dat eu cu capul in FIFA 11 n-ai dat tu cu picioarele si cu capul in toate FIFA-urile pe care le-ai ajucat adunate la un loc, jnebun. EU sunt talent maxim, rup in doua tot. @Ervin27 stie cel mai bine.

Neata soldati. In legatura cu Yenoh sigur a fost beat aseara asa ca nu va impacientati. Eu eram sigur ca retrage.

O zi faina sa aveti. Va pupa Max :*

Nu era beat, ma. Daca vreau il pun sa si-o puna din nou, daca nu, o sa pun ceasul pe el =)) Doamne :))

Multumim, maxime. Eu plec in calatorie pe vant si pe furtuna, ne auzim pe seara, va pup.

Salutare ! Am fost și eu o zi AFK și s-au întâmplat multe :)). E bine că s-a terminat cu bine !

Ne auzim în joc in ceva timp !

@, bate vântu de rupe și tu te duci afară mă ?:)).Am fost ieri când bătea mai ușor și n-a fost prea bine :)).

Salutare ! Am fost și eu o zi AFK și s-au întâmplat multe :)). E bine că s-a terminat cu bine !

Ne auzim în joc in ceva timp !

@, bate vântu de rupe și tu te duci afară mă ? :)).Am fost ieri când bătea mai ușor și n-a fost prea bine :)).

Eu sunt amator de sporturi extreme, ce-i afara e floare la ureche. Daca o fi vreo furtuna d-aia sa ma ia pe sus m-ai zic :)) Oricum, merg cu masina in mare parte, deci, n-am de ce sa am probleme, cred :-?