Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, datorita reactiei tale de la fail-ul ala am ramas. :)) Si pentru PM-ul de dimineata, putin. :) Iar pentru FBI, din dragoste. >:D<<'>

, datorita reactiei tale de la fail-ul ala am ramas. :)) Si pentru PM-ul de dimineata, putin. :) Iar pentru FBI, din dragoste. >:D<<'>

Si pentru mine, deloc :| ?

Salutare, baieti. Am revenit din Constanta. Panarama maxima cu colegii mei, am cantat mai rau ca Tudor Chirila in drum spre mare :)) Super misto, tre' sa iesim mai des. Ne-am intors pe ploaie. Are o curea de masina, cand intra in balti putin mai mari se aprindea indicatorul de la baterie si ala de check engine in bord =)) Am ras maxim.

@@yenoH, pot să pun 50k pentru scorul ăla.

Doamne ajuta! [-o<

Si pentru mine, deloc :| ?

Tu, care pui ceasu' pe mine?! :42: Nu, pentru tine deloc. [-(

3-1 pt Barca!!!!! Pe 30k ca o sa bata Barca?

Ti-au spart contu'?! Cum de-ai reusit sa scrii atata si n-ai pus nicio poza?! :O

@Peiu S4F, daca eram beat ori nu-mi pasa, ori se vedea in demisie (la ce si cum scriam). :)) Dracii mi-au trecut, problema nu. :))

@K A D D Y, pai deja te apropii de ce-ai prezis. Iar @S4F KaZzy13x poate cauta poza, ca s-a dus pariul lui.

@@Peiu S4F, stai liniștit că și eu am pierdut un bilet în min 93+...din cauza unui gol din offside ! Și mai sunt și altele, dar nu mă laud..

@@yenoH, o să facă un post de 2-3 cuvinte+ o poză =)).

Edited by K A D D Y

@@Peiu S4F, așa am pățit eu, era Ceva gen Barcelona- Chelsea 2-1, în min 90 era 2-1 pentru Barca, în min 93 degajează Cech la Torres, care era mult peste jumătatea terenului, se vedea de la o poștă că e offside, dar n-a dat arbitru și Torres a dat golul de 2-2..și s-a dus biletul !