Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick : Erow

Data sanctionarii : 26.10.2014

Membrul sanctionat : Peiu

Sanctiunea primita : FW

Motivul : Swag

Dovezi (doar daca este cazul):http://imgur.com/a/TYlqy#0

Nu am mai luat FW de la rank 1, îmi era dor :))) !

L-am luat cu demnitate și onoare B-)

Păcat că i-a fost rușine să facă ss la tot ! Am primit sms-uri de la alte persoane din departament să termin că îl fac să plângă =))) !

Aș arăta SS-uri da le fac probleme la ceilalți băieți :)))) !

Vă pup :* !

Mno, asta da baiat dur :))

, inainte de a se acorda Rank Up am anuntat ca fetele au de facut ture. Dupa ce s-au terminat duelele, am anuntat iar. Imediat, cand v-a bubuit Silence, a anuntat si Alex ca fetele au de facut 3 ture. Cum 'mnezeu sfantu' de restu' colegilor au stiut, vazut si facut turele, doar tu nu?! Daca nu vezi ce e pe chat nu e vina mea. In plus, erai inca in timpul antrenamentului, deci nu pleci pana nu vezi antrenorul ca-ti spune s-o faci. Iar eu am dat voie doar baietilor sa plece.

@K A D D Y, ai rupt norma zilele astea, ai scos post din orice. =)) GG, imediat ma detronezi. Da', chiar si asa, tre' sa-mi recunosti meritele. Eu-s de 9 luni aici. :P

'sara buna, fetele! :*Am AV, am AV!!! =D> Poate-o pun si de un FW. [-o< Ne vedem mai indata in joc.

@@yenoH, vreau să fac 1000 de posturi, după mă las :))

Și tu ai luat AV din cauza lui star, e pus pe treabă băiatu', oare vrea să ne fure trofeul de ''Cel mai bun departament'' ? :-?