Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Colegii mei, in cazul in care ne hotaram sa redeschidem concursul "Failed robbery", concurs care a activat si pe parcursul iernii trecute, dar care s-a inchis pe o perioada prelungita din cauza numarului mic de participanti. Daca ar fi s-o facem, cine si-ar da interesul sa participe? Daca vor fi unu, doi, trei participanti... Nu are rost. Acum, s-au mai schimbat treburile. Bancile sunt frecventate mai des de catre infractori, si dupa cum vedeam activitatea voastra, le dadeati si fail. V-ati baga?

Maaa ce sa zic... Daca imi cumperi tu un PC care sa mearga normal cand ponesc bandicamu' , ma bag =)):))

As activa si eu dar... nu pot. Eventual prin poze. So...

Colegii mei, in cazul in care ne hotaram sa redeschidem concursul "Failed robbery", concurs care a activat si pe parcursul iernii trecute, dar care s-a inchis pe o perioada prelungita din cauza numarului mic de participanti. Daca ar fi s-o facem, cine si-ar da interesul sa participe? Daca vor fi unu, doi, trei participanti... Nu are rost. Acum, s-au mai schimbat treburile. Bancile sunt frecventate mai des de catre infractori, si dupa cum vedeam activitatea voastra, le dadeati si fail. V-ati baga?

eu ma bag

@, Poți conta pe mine, doar sunt numărul 1 la dat fail mai ai ales în LV, nu știu dacă o să am același rezultate ca în trecut datorită programului care este destul de încărcat dar voi face un efort ! Mai ales că trebuie să îi învăț pe cei de rank 2 cum se dă un fail cu clasă :X !@, știe la ce mă refer :)))

#DeschideTopicul :X

@, Eu cred că poți prinde un fail la rob și cu niște SS-uri !

@@ZEW SemK, Tu mai bine bagă o aplicație pe RPG să revii :))) !

Am plecat la meci ne auzim pe tura de noapte vă pup :* !

@@Ervin27, Bafta mai departe erow, succes cu examenele, multumesc pentru sansa acordata, NG a fost si va fi mereu primul meu departament, ai fost un lider grozav si bun. Iti multumim bãh!

In schimb, Silence, felicitari pentru noua functie, sper sa conduci aceast departament cu un pumn de fier!

Good morning everyone!

I've come up here with a suggestion; as we all see the attendance at training is not too good (13/40 members). Most of the members are not at home that time so wouldn't it be better if the administration shifts the time of training? Maybe it would increase the attendance... What do you say about it yenoH and SilenCe98 ?

:. Talk about me... I'm mostly sleeping at that time (20:00 Ro = 23:00 here)

Edited by Talha Jameel

Invata gramatica, nu mai nenoroci limba romana, ce zici?! ) Eu unu', cand prind timpu' necesar, ma bag la roburi, dar, precum se stie, mai slabut. Nu-s genu' ce sa stea la panda, ma plictisesc repede.

Ce fac printesele?! Asa rau v-ati speriat, de nu mai posteaza nimeni aici?!

Maaa ce sa zic... Daca imi cumperi tu un PC care sa mearga normal cand ponesc bandicamu' , ma bag )

As activa si eu dar... nu pot. Eventual prin poze. So...

eu ma bag

@, Poți conta pe mine, doar sunt numărul 1 la dat fail mai ai ales în LV, nu știu dacă o să am același rezultate ca în trecut datorită programului care este destul de încărcat dar voi face un efort ! Mai ales că trebuie să îi învăț pe cei de rank 2 cum se dă un fail cu clasă !@, știe la ce mă refer ))

#DeschideTopicul

@, Eu cred că poți prinde un fail la rob și cu niște SS-uri !

@@ZEW SemK, Tu mai bine bagă o aplicație pe RPG să revii )) !

Am plecat la meci ne auzim pe tura de noapte vă pup !

Bine, in principiu nu veti participa, deci, nu e momentul. Pe tema asta discutam si la sedinta, ca la discutii sunteti prea activi. Merci :)

Si eu ma bag Alex, doar stii, sunt mai bun decat Peiu la dat fail :D

Sigur o sa postez pe acolo daca va fi deschis topicu'.

Bine, in principiu nu veti participa, deci, nu e momentul. Pe tema asta discutam si la sedinta, ca la discutii sunteti prea activi. Merci :)

@, misto parasuta.

Salutare, am ajuns si eu pe acasa in sfarsit, ne auzim prin joc, dupa ce postez si eu raportul asta :)).

frumos

Nu mai face posturi din astea, posteaza cate o fraza, doua, risti sa fi sanctionat.

Edited by K A D D Y

@, Mult succes cu factiunea nabe!

Mult succes! Aveti grija de voi! Spor la treaba. A venit si timpul meu, retragerea!

Imi iau ramas bun de la voi printr-un post aici pentru ca ati insemnat si insemnati ceva pentru mine!

Mult succes! Aveti grija de voi! Spor la treaba. A venit si timpul meu, retragerea!

Imi iau ramas bun de la voi printr-un post aici pentru ca ati insemnat si insemnati ceva pentru mine!

Nuuuuuu Carl :(( Imi va fi asa dor de tine :(( . Mai treci pe la noi din cand in cand. :*

Mulțumesc. Îți urez succes în tot ceea ce ti-ai propus să faci de acum încolo.

Bafta, , in tot ce ti-ai propus. Esti baiat istet si sigur vei reusi multe. Am inceput noi cu stangu', da' s-a dovedit ca prima impresie poate fi si gresita, de multe ori. :) Mi-a facut placere sa te stiu prieten virtual sau sa barfim, chiar daca rar, pe Skype. :) Incet incet, toti ne ducem, ca la gropar. :))

Bafta , te asteptam in NG cand revii :)).

Pfoa, iar am stricat San Andreas-ul, daca nu reusesc sa il fac pana la 13:30 tre sa fac invoire..., dar sper sa nu fie nevoie :)).