Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@BuLeyyy, what a good guy ar' you. Finally you made it. It's good in this way. Thanks again for putting my name there. And yeah, "dreapta" means "right", the opposite of left.

@Peiu S4F, stii ca te iubesc! :*

@Ervin27...

@@BuLeyyy, u didn't understand nub :)), you dind't use the corect term in the content.

Right = Dreapta - as a side

Ex : The car is putted on the right side./ Mașina este pusă pe partea dreaptă.

Right = Corect - as a adjective

I'm doing the right thing. / Fac lucrul corect.

Left = Stânga as side

I'm on the left side of the road./ Sunt pe partea stânga a drumului.

Hope you understand, i'm tired i go to sleep. Good night :) !

@@yenoH, :* bătaie tot iei :) !

@@Ervin27 ....

Edited by Peiu S4F

@@BuLeyyy, Now i'm going to sleep :))), BTW i forget to thank you for putting my name in your signature :).

Watch this for no sanctions in the future :) !

And for report check this :

QyLMfng.png

Pentru ai noștri români variantele în română sunt puse mereu în spoilerul de la corectarea rapoartelor. Tot ceea ce trebuie să faceți este să dați click pe spoiler !

Noapte bună !

@BuLeyyy, Peiu has already explained to you.

Right = Dreapta - I stay on the right side of the bench.

Right = Corect - You're right when you say yenoH is the biggest noob ever.

Comprende?!

@Peiu S4F, noapte buna! Love ya! :X

@Ervin27 ...

@@BuLeyyy, Now i'm going to sleep :))), BTW i forget to thank you for putting my name in your signature :).

Watch this for no sanctions in the future :) !

And for report check this :

QyLMfng.png

Pentru ai noștri români variantele în română sunt puse mereu în spoilerul de la corectarea rapoartelor. Tot ceea ce trebuie să faceți este să dați click pe spoiler !

Noapte bună !

Vezi ca la numaru' 7 ai uitat sa scrii si punish 250, nu ti-am spus sa te critic, ti-am spus ca sa nu ii incurce pe ceilalti. Btw, ai facut o treaba buna cu explicatiile domn' profesor, pup you.

Am ajuns si eu la scoala, incepe prima ora... ora de sport pe o vreme mai mult decat aiurea, ploaie iar dupa ora asta am matematica, the best way to start your week..

O zi frumoasa tuturor soldatilor, v-am pupat! :*

Stie careva ceva de vreo harta pentru event?

Nu cred ca a terminat cineva questu deja, eu iti propun sa astepti 2-3 zile si sigur vor aparea harti 150/150 nu are rost sa te stresezi deja.

Daca fac rost de o harta sau ceva o s-o posrez la discutii dar nu cred ca astazi o sa apara ceva harti...

Nu cred ca a terminat cineva questu deja, eu iti propun sa astepti 2-3 zile si sigur vor aparea harti 150/150 nu are rost sa te stresezi deja.

Daca fac rost de o harta sau ceva o s-o posrez la discutii dar nu cred ca astazi o sa apara ceva harti...

O sa fie mare bataie de cap cu questurile astea, la fel cum s-a intamplat si cu celelalte concursuri... Eu nu le suport, mi se par o prostie :)) Oricum, distractia cea mai mare a fost cand s-au adaugat la inceput concursurile de genul, ca nu erau asa multe locuri si astia intrau pe mai multe conturi si faceau :))

Si, inca ceva, ca mi-am adus aminte. Cu privire la situatia de duminica, situatia skinurilor. Sa stiti ca la fiecare antrenament general ne vom schimba skinurile in functie de echipa, si, cei care ati avut probleme ieri cu treaba asta (aia 4 sau 5) faceti ceva si rezolvati problema, ca n-o sa mai fiti primiti la antrenament. Nu e placut sa organizezi echipele si dupa sa vina unu cate unu sa zica ca are nu stiu ce moduri si ca nu-si poate schimba skinul... Dati lucrurile peste cap si pierdem timp aiurea.

Edited by DGS AlexCyo

Legat de ce a zis AlexCyo mai sus, voi luati crash pentru ca aveti pus acel mod Cleo care iti pune armele pe spate sau aveti un anumit mod pe skinuri, gen skin HD si alte cele.

Cel mai des din cauza modurilor de tip arme pe spate luati crash, si eu am patit la fel.

Daca problema nu dispare dupa ce ati scos modurile postati la bug reports sau la sectiunea Support si sa puneti poza cu eroarea pe care v-o da ca d luati crash.

Legat de ce a zis AlexCyo mai sus, voi luati crash pentru ca aveti pus acel mod Cleo care iti pune armele pe spate sau aveti un anumit mod pe skinuri, gen skin HD si alte cele.

Cel mai des din cauza modurilor de tip arme pe spate luati crash, si eu am patit la fel.

Daca problema nu dispare dupa ce ati scos modurile postati la bug reports sau la sectiunea Support si sa puneti poza cu eroarea pe care v-o da ca d luati crash.

Pai, si ce pot face cei care se ocupa de sectiunea aia? Daca tot iei crash dupa ce-ti scot modurile, cea mai eficienta solutie si probabil cea mai folosita de toata lumea este sa-ti reinstalezi jocul din nou. E cam aiurea sa va umpleti jocul cu o mie de moduri... Nu mai are farmec :)) Simplitatea este ceva superb.

, (https://www.youtube.com/watch?v=PLgGal47HgE si https://www.youtube.com/watch?v=-NRxeQ0alxM )

, eu-s sigur ca mortaciunea face caterinca de tine... Parca-l vad zilele astea ca te ia si la palme prin f®actiune. X_X

, stai relax, ca Alex n-are acces la ture, nu poate da asa ceva. Doar FW-uri, rank down, chestii din astea dulci. :-J

@Ervin27 ...

@, daca tu consideri ca fac misto de tine esti nab :( plus ca nu as vrea sa ajung la ture sau poate cine sti chiar mai rau

@yenoH, sunt sigur ca face misto de mine... Isi permite, e smecher. Pentru asta ai de facut 5 ture si-ti dau si-un avertisment, clar. Ai rank 3... Maine, poimaine te faci lider la NG, ce facem aici? Nu ti-e rusine? (Glumesc =)) )

@Ervin27...

Pe pagina asta sunt seful vostru, eu fac regulile, [DGS]AlexCyo!

Edited by DGS AlexCyo

@, simplitatea este cel mai sofisticat lucru.

Mersi mult pentru acel tutorial, chiar m-a ajutat mult!

@@yenoH, chestii dulci spui?

P.S: De ce ii dati toti mention la Erow, care e faza?

Vezi ca postezi prostii... Ai rank 4, nu ne permitem asa ceva. Cat pagina asta ramane principala nu mai ai voie sa postezi, clar? Roaga-te sa faca baietii mai multe posturi sa ajungem la urmatoarea pagina, si pe langa asta, roaga-te sa nu ajung eu lider pe pagina, din nou :))

Zsolti, da' mergem si noi pe niste robberi, ceva? Ceva fara drept... Vreau actiune, posturi multe... As vrea sa omoram cat mai multe fete, daca avem, pe @Maya Jeleu in special (pa, daca te uiti aici) :))

@Ervin27...

Edited by DGS AlexCyo

, doar 5 ture?! Da' ce s-a intamplat cu sfantu' FW, nu mai e la moda? Ajunge si asta Rank 4, ca altii, si te trezesti ca si el se compara cu cei mari. [-X

, ai Rank 4, nu-mi mai da mention, nu ma mai baga in seama. N-as vrea sa te cobori la nivelu' meu, sa te simti inferior. De-acuma esti jm3k3r cu #valoaredinaiamare! ;)

@Ervin27 ...

, doar 5 ture?! Da' ce s-a intamplat cu sfantu' FW, nu mai e la moda? Ajunge si asta Rank 4, ca altii, si te trezesti ca si el se compara cu cei mari. [-X

@Ervin27 ...

El invata din greseli, ma... Sunt sigur. Si chiar daca ar fi, se calmeaza repede, cred. Dar nu pare sa faca d-astea, e baiat bun. O sa-i dau rank up... Merita, nu esti de acord?

Am inteles ca m-ai sunat, asa-i? Te astept in joc sa vedem ce mai facem in seara asta... Tre' sa-l racolam si pe Arturo

@Ervin27...

, sper sa fie cum zici tu. Si eu am incredere in mortaciune, da' am avut si-n altii... Si se pare ca m-am cam inselat. :) Intru mai indata-n joc si te sun. Tu fa rost de , intre timp, ca-mi este dor de noob-u' ala. Si de @Peiu S4F, da' el nu mai vorbeste cu noi. :|

@Ervin27 ...