Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Botys Ghytza, pentru postarea anterioara vei fi sanctionat cu AV. Astept confirmarea oficiala de la un Admin 6 ca acel cont este tot al tau. Stiu deja sigur, din doua surse, doar ca nu e oficial.

Sactiunea ta este pentru incalcarea Regulamentului Departamentelor, sectiunea ce tine de Conducerea Factiunii. Sunt foarte indulgent cu tine, pentru ca-s Sarbatorile, si-ti dau doar AV. Desi, sunt curios daca pana diseara vei mai fi in NG.

Bă băiatule, iar tu îmi sari în cap? Tu crezi că eu cunosc persoana respectivă? Crezi că am vorbit cu persoana aia și am rugat-o eu să îi facă post lu' Sile? Numa de mine te tot iei de când sunt în NG. Aşa nişte draci îmi faci câteodata de zici că eu sunt de vină. Am zis eu că nu am greșit mă? Mi-am acceptat sancțiunea deoarece eu am greșit. Mai bine ți-ai vedea de treaba ta.

@@Botys Ghytza, cam mare coincidența :))), dacă se dovedește că e contul tău nu cred că o să fie ok :). Ști că se poate verifica chestia asta la ip-uri nu ? Anyway dacă tot zici acolo de Honey citește asta :), din câte îmi amintesc din Taxi ai ieșit din același motive :).

Conducerea Facțiunii

- departamentul este condus de către Lider, Sublider și membrii cu Rank 5.

-- exact aceasta este ordinea în care trebuie să ascultați de ei.

- în absența acestora aveți obligația de a asculta de membrii online care dețin rankul cel mai mare.

- luatul la mișto sau jignirea conducerii facțiunii va duce direct la demiterea voastră.

- nu aveți voie să cereți socoteală conducerii facțiunii.

@Botys Ghytza, pentru postarea anterioara vei fi sanctionat cu AV. Astept confirmarea oficiala de la un Admin 6 ca acel cont este tot al tau. Stiu deja sigur, din doua surse, doar ca nu e oficial.

Sactiunea ta este pentru incalcarea Regulamentului Departamentelor, sectiunea ce tine de Conducerea Factiunii. Sunt foarte indulgent cu tine, pentru ca-s Sarbatorile, si-ti dau doar AV. Desi, sunt curios daca pana diseara vei mai fi in NG.

Sper sa aveti Craciunul furat! muhauhauhauhuahauhaha :))=))

adevarul-cum-a-furat-grinch-craciunul.jp

Edited by S4F KaZzy13x

Bă băiatule, iar tu îmi sari în cap? Tu crezi că eu cunosc persoana respectivă? Crezi că am vorbit cu persoana aia și am rugat-o eu să îi facă post lu' Sile? Numa de mine te tot iei de când sunt în NG. Aşa nişte draci îmi faci câteodata de zici că eu sunt de vină. Am zis eu că nu am greșit mă? Mi-am acceptat sancțiunea deoarece eu am greșit. Mai bine ți-ai vedea de treaba ta.

Domnu' meu, imi cer scuze ca nu ma pot adresa la fel, cu "ba baiatule". Minti cu o mare nerusinare si nu-ti asumi nicio fapta. Cand vezi ca esti prins, invata sa pleci capu'. Nu vei reusi niciodata sa castigi ceva printr-o astfel de atitudine. Ai facut gafa dupa gafa, in loc s-alegi calea cea mai simpla: sa-ti recunosti greseala si sa inveti ceva din asta.

Ca sa nu te apuce iar dracii, Doamne fereste, si sa nu te mai simti atat de neindreptatit, ia priveste aici. Vezi sa nu-ti plezneasca venele acuma. Si mai sunt surprize. :)

Domnu' meu, imi cer scuze ca nu ma pot adresa la fel, cu "ba baiatule". Minti cu o mare nerusinare si nu-ti asumi nicio fapta. Cand vezi ca esti prins, invata sa pleci capu'. Nu vei reusi niciodata sa castigi ceva printr-o astfel de atitudine. Ai facut gafa dupa gafa, in loc s-alegi calea cea mai simpla: sa-ti recunosti greseala si sa inveti ceva din asta.

Ca sa nu te apuce iar dracii, Doamne fereste, si sa nu te mai simti atat de neindreptatit, ia priveste aici. Vezi sa nu-ti plezneasca venele acuma. Si mai sunt surprize. :)

Nu e contul meu, e un prieten din localitate cu mine și i-am cerut contul pentru a face reclamația pe website. Cere și alte conectări pe website de pe contul respectiv și vezi dacă e aceeași adresă. Și dacă ar fi fost al meu care ar fi fost problema. Dacă ma oftic mă oftic eu.

Nu e contul meu, e un prieten din localitate cu mine și i-am cerut contul pentru a face reclamația pe website. Cere și alte conectări pe website de pe contul respectiv și vezi dacă e aceeași adresă. Și dacă ar fi fost al meu care ar fi fost problema. Dacă ma oftic mă oftic eu.

Observi si tu diferenta?! :)

Si, apropo... Problema e ca nu ai voie sa iti faci un alt cont sau sa folosesti un alt cont pentru a reclama colegii si/sau liderul. Dai PM liderului sau administratiei serverului, daca ai de reclamat ceva. Cam asta-i problema.

@@Botys Ghytza Oamenii ca tine nu au ce cauta in NG, te pui in gura cu superiorii, si mai joci si murdar. La inceput credeam ca Honey doar are ceva cu tine, dar aparent el chiar are o intuitie, bate-l-ar Cristi.

Drum bun si cale batuta, aici nu mai esti bine venit

Edited by BlackHawk97

@Botys Ghytza, s-au suparat baietii astia pe tine? :)) Imi pare atat de rau ca ti-ai dat demisia... Imi doream sa te demit eu, era cea mai mare dorinta a mea inaintea Craciunului... Ai spulberat-o, sa-ti fie rusine :|

Imi pare rau c-ai calcat pe la noi... Acum s-au dovedit toate banuielile mele pe care le-am avut fata de tine inca de la intrarea ta in factiune... Frustrari, certuri, plansete... Urat. Si rankul ala, 3... A fost putin cam mult pentru toata parada asta a ta... Trebuia sa ramai la rank 2, era bun pentru tine. Totusi, trebuie sa-ti felicit activitatea fata de factiune, a fost una buna, bravo ;)

Pari un baiat incapatanat, cred c-o sa ne mai chinui prin factiune, probabil nu de pe contul asta si nici de pe ala caruia i-ai facut post lui SilenCe, dar cu altul sunt sanse mari. Sa ai grija sa nu iesi asa in evidenta data viitoare, sa stai in banca ta, sa faci treaba, sa iei rank 5, si apoi sa spui "Voilà, eu sunt Gyta si-o sa va distrug pe toti :)) " - Mendark reply. (O iau pe urmele Kazanului, Jesus)

Craciun fericit :)

Edited by DGS AlexCyo

@, Stai liniștit, nu se va întâmpla niciodată asta. Nu voi reveni cu un alt cont aici. Mulţumesc pentru aprecierea faţă de activitatea mea în facţiune. Asta e, m-am frustrat prea tare pentru că am greșit prima dată cu acea plângere din partea lui Nutzu și că nu a retras. La nervi am făcut și acel post din care am primit al doilea AV și care a rezultat și al doilea FW dar și demisia. Îi mulțumesc lui Erow pentru șansa acordată și lui Silence pentru că m-a învățat multe chestii. Chiar dacă am luat testul în NG la telefon cu my bro Zsolt care e din oraș cu mine și cu Zoltes care era în confă cu Zsolt eu neștiind nimic atunci, habar nu aveam cu ce se mănâncă această facțiune .. cu timpul am evoluat, am reușit să iau 3 besturi, să fac o prestație bună atât prin activitatea mea privind raportul dar și la concursul Failed Robbery. Nu știu ce s-a întâmplat cu mine după ce am luat rank 3. Parcă m-am sucit cu totul și am devenit o altă persoană, greșind inexplicabil și luând un FW iar după aceea totul a fost la nervi. Mai bine rămâneam cu rank 2 și nu făceam toate prostiile acelea. Vă voi duce dorul, bineînțeles nu la toți, doar celor care merită și care s-au dovedit că îmi sunt prieteni și vă sunt recunoscător pentru tot ceea ce am învățat.

Multă baftă tuturor şi succes în continuare!

@Botys Ghytza, nu mi-a placut de tine nici macar o secunda, iar acuma, mai ales acuma, imi dau seama de ce. Caracteru' tau lasa mult de dorit. Daca ai iesit din NG, pe greselile tale, de ce incerci sa tragi si pe altu' dupa tine?! Chiar dac-ar fi adevarat ce spui, cu Zsolti si Zoltes... De ce o spui abia acuma? Sau... De ce o spui?! Daca n-ai fi fost "incoltit" azi, nu ai fi spus c-ai fost ajutat la teste. Ai fi stat, bucuros, fara griji, in NG. Dar, in continuare, incerci sa arunci vina pe toti cei din jurul tau.

Prietene, nu te-ai schimbat de la rank 3. Asa erai si pana acuma. Doar ca de data asta ai sarit prea tare calul si nu am mai vrut sa trec cu vederea. Pentru asta poti sa-i multumesti si lu' Silence, ca daca era dupa mine ieseai cu FP-uri.

Stiu ca nu-s din gasca celor "care merita" si nici n-as vrea. Oamenii ca tine ma dezgusta total... Pacat ca asa vei fi si-n viata de zi cu zi.

@Botys Ghytza, nu mi-a placut de tine nici macar o secunda, iar acuma, mai ales acuma, imi dau seama de ce. Caracteru' tau lasa mult de dorit. Daca ai iesit din NG, pe greselile tale, de ce incerci sa tragi si pe altu' dupa tine?! Chiar dac-ar fi adevarat ce spui, cu Zsolti si Zoltes... De ce o spui abia acuma? Sau... De ce o spui?! Daca n-ai fi fost "incoltit" azi, nu ai fi spus c-ai fost ajutat la teste. Ai fi stat, bucuros, fara griji, in NG. Dar, in continuare, incerci sa arunci vina pe toti cei din jurul tau.

Prietene, nu te-ai schimbat de la rank 3. Asa erai si pana acuma. Doar ca de data asta ai sarit prea tare calul si nu am mai vrut sa trec cu vederea. Pentru asta poti sa-i multumesti si lu' Silence, ca daca era dupa mine ieseai cu FP-uri.

Stiu ca nu-s din gasca celor "care merita" si nici n-as vrea. Oamenii ca tine ma dezgusta total... Pacat ca asa vei fi si-n viata de zi cu zi.

Deci o luam cu viața reala acuma. No bun. Păi bă " omule " ai 27 ani şi tu joci Sa:Mp. Frumos, în loc să îţi faci o familie, să faci copii, să te bucuri de viaţă tu la 27 ani joci sa:mp. Dacă o luăm pe viaţa reală o iau şi eu. Vaişamar bă, şi mai ai tupeul să te iei tu de mine ce fac eu în viaţa de zi cu zi. Uită-te la tine prima dată și apoi la cei din jurul tău.

Deci o luam cu viața reala acuma. No bun. Păi bă " omule " ai 27 ani şi tu joci Sa:Mp. Frumos, în loc să îţi faci o familie, să faci copii, să te bucuri de viaţă tu la 27 ani joci sa:mp. Dacă o luăm pe viaţa reală o iau şi eu. Vaişamar bă, şi mai ai tupeul să te iei tu de mine ce fac eu în viaţa de zi cu zi. Uită-te la tine prima dată și apoi la cei din jurul tău.

Am 35 de ani, nu 27. Nu ma cunosti, nu stii ce fac in viata reala, cu ce ma ocup sau ce realizari am pana acuma. Nu stii de ce-mi "permit" sa stau pe SAMP. In plus, cum unii oameni aleg sa joace ping pong in timpul liber, asa eu aleg sa joc Solitaire si SAMP. Nu mint, nu calc in picioare pe nimeni, nu insel si nu tradez. Probleme?!

Cand vei ajunge in pozitia de judecator, atunci sa vorbesti. Pana atunci, daca mai postezi aici iei report. Nu de la mine, ci de la colegii mei.

Prietene pana acum nu ti-am zis nimic chiar daca aveam o multime de lucruri sa-ti zic dar deja ai depasit limita nesimtirii... dupa ce ai facut ce ai facut tot tu esti cel care comenteaza.... du-te si lasa-ne nu ne mai plictisii... cand ajungi sa-i vorbesti asa lui Honey deja esti nesimtit... cand o sa ajungi sa-l cunosti pe Honey atunci sa iti dai cu parerea pana atunci ciocu mic. Exista o regula care spune ce varsta trebuie sa ai ca sa joci SA;MP!?

Il cunosti pe Manole?

Stai liniștit, nu se va întâmpla niciodată asta. Nu voi reveni cu un alt cont aici.

Mulţumesc pentru aprecierea faţă de activitatea mea în facţiune. Asta e, m-am frustrat prea tare pentru că am greșit prima dată cu acea plângere din partea lui Nutzu și că nu a retras. La nervi am făcut și acel post din care am primit al doilea AV și care a rezultat și al doilea FW dar și demisia. Îi mulțumesc lui Erow pentru șansa acordată și lui Silence pentru că m-a învățat multe chestii. Chiar dacă am luat testul în NG la telefon cu my bro Zsolt care e din oraș cu mine și cu Zoltes care era în confă cu Zsolt eu neștiind nimic atunci, habar nu aveam cu ce se mănâncă această facțiune .. cu timpul am evoluat, am reușit să iau 3 besturi, să fac o prestație bună atât prin activitatea mea privind raportul dar și la concursul Failed Robbery. Nu știu ce s-a întâmplat cu mine după ce am luat rank 3. Parcă m-am sucit cu totul și am devenit o altă persoană, greșind inexplicabil și luând un FW iar după aceea totul a fost la nervi. Mai bine rămâneam cu rank 2 și nu făceam toate prostiile acelea. Vă voi duce dorul, bineînțeles nu la toți, doar celor care merită și care s-au dovedit că îmi sunt prieteni și vă sunt recunoscător pentru tot ceea ce am învățat. Multă baftă tuturor şi succes în continuare!

Nu vorbi despre@yenoH, nu stii nimic despre el, deci nu trebuie sa vorbesti. Mai intai trebuie sa-l cunosti mai bine, ca sa-ti permiti unele vorbe.

Sper sa nu te intorci cu nici un alt cont. Daca-ti acceptai pedeapsa, nu te frustrai ca Nutzu n-a retras reclamatia, n-are voie sa te frustreze asa ceva, omul nu-i obligat sa retraga. Din punctul meu de vedere n-ar trebui sa ne suparam pe cei carer ne fac reclamatii si suntem sanctionati pe dreptate, ei ne ajuta.

Spui despre testul pe care l-ai dat cu Zsolti la telefon. Cu privire la treaba asta eu sunt de acord cu tine si te cred 100%, e clar ca n-o ziceai aiurea, v-ati certat si vrei sa-i arati cat de solidar esti fata de prietenul tau, fostul, cred. Chiar si-asa, eu am fost martor la multe vorbe "corupte" din activitatea lui Zsolti pentru acest server, si aici sunt 100% c-a facut-o si in National Guard, nu-i mai speciala factiunea, tot de pe RPG1 e... E greu sa te opresti, e un flux continuu. Oricum, eu il suspectez pe el de mult timp, si el stie asta. "Fratele" lui, Zsoltess, n-a trecut singurel testul, probabil au vorbit la telefon sau pe skype sau i-o fi intrat personal pe cont, cine stie... Dar, sunt doar vorbe goale, nu pot obtine dovezi solide, chiar si-asa, sa va fie rusine la toti trei! Totusi, baieti, priviti partea plina a paharului, si aici sunt 100% sigur, nu sunteti singurii care faceti manarii la teste. Probabil mai bine de jumatate de factiune a fraudat la test, si aici nu ma refer la trei hartii insirate pe birou, asta ar fi un lucru minunat. E un lucru frumos, te agiti sa raspunzi in limita timpului la intrebare cautand prin fiecare paragraf a fiecarei pagini, transpiri sa intri unde vrei si dupa ce reusesti, daca reusesti, esti mandru de reusita :) Da... Ghyta, daca ai vrut sa-i creezi un dezavantaj lui Zsolti in factiune, ai reusit. L-ai ajutat sa dobandeasca un dezavantaj foarte mare, daca va ramane in factiune si va fi promovat, functia de tester oricum o obtinea greu, stie asta, dar acum i-ai dus sansele mai aproape de 0. Pentru ca sunt un tip foarte de treaba, o sa va zic si cum ati putea s-o castigat, si nu e greu. Mergeti sus, la lider, puneti-va bine cu el, vorbiti ca niste prieteni vechi, promiteti-va una, alta si o sa va mariti sansele foarte mult, mai ales ca acum e Craciunul. Si la cum il stiu pe Zsolti, probabil se va chinui sa explice c-a gresit si ca nu stiu ce si ca bla bla bla, dar sper sa fie fara folos.

Nu stiu ce prieteni ti-ai facut tu in N.G, haba n-am, nici macar nu stiu ce inseamna prieteni pentru tine, dar nu cred ca ti-ai facut prieteni. La fel cum li se intampla tuturor, oricine iese din NG, si nu numai, iese cu totul. Sunt extrem de putini cei care mai tin legatura cu fostii colegi dupa ce au iesit din faciune, foarte putini. Iti dau doua exemple:

1. Eu mi-am facut prieteni cu ajutorul GTA-ului, unul dintre ei e Peiu
  2. Erow mai tine legatura cu fostii lui colegi si membrii din conducere.

Un exemplu partial-prost:

1. Arturo, care n-a vrut sa vina sa ma vada. Dar il iert ca ne-a dat-o pe prietena lui pe skype, mie si lui Honey. Si, da, ati vazut bine, Arturo are prietena si nu prieten ;)

​Daca aveti si voi exemple de genul, puteti spune, impartasim ganduri bune.

Edited by DGS AlexCyo

Da, Alex...

Stiu ca am gresit si imi recunosc vina, asta a fost la rank 1 cand, eu credeam ca acest "prieten" merita ajutorul meu dar s-a dovedit ca nu o merita si ca nici nu il pot considera prieten.

Da, stiu ca v-ati pierdut increderea in mine, dar nu is genu ala care sa renunt.

Eu am intrat in NG pentru ca aici nu e factiune, aici e o familie pe primul loc din care mi-am dorit sa fac parte si eu, dar acum, cu ajutorul acestui prieten nu mai am cum sa fac parte, cel putin o lunga perioada de timp nu cred.

Legat de suspiciunile tale fata de Zoltess, nu, nu l-am ajutat.

I-am spus ca sa isi scrie tot wanted list pe o foaie si ca sa invete bine regulamentul departamentelor si regulamentul intern.

Sunt convins ca sunteti suparati si dezamagiti pe mine, insa, am sa muncesc din greu si am sa fac tot posibilul ca sa va recapat increderea, pentru ca, nimic nu e imposibil.

Si in plus, asta an facut la rank 1, eu nici nu imi puteam imagina ca voi ajunge vreodata rank 4, si stai calm, Ghytza a fost primu si ultimu care a fost ajutat de mine.

Am rugamintea ca, din acest moment, toate discutiile pe subiectu' testeri, ajutor, Ghitza si ce mai e, sa le purtati in privat. Faceti un PM, ne adaugati pe toti si discutam acolo. Nu-si au rostul aici, nu ajuta cu nimic. Atat Zsolti cat si Zoltess au fost instiintati de sanctiunile lor, asa ca restul "rufelor" e mai bine sa nu le "spalam in public".

Baa, asta avea rank 3 si a iesit!? Nu stiu subiectul de cearta, in caz ca imi spune cineva dau un suc la jail. Baa cum sa ai rank 3 si sa iesi sau sa faci ce ai facut tu bla-bla? :))

Sa mor de nu ma oftic pe unii :|

Succes vere :* (pacat)

Yenoh, acum am vazut ce ai zis..

Vreau si eu detalii te roog :3

Edited by Laur LN

Da eu zic că vă agitați degeabă, nu știu de ce băgați atâtea explicații pentru un om care nu a avut sânge în organe (nu specific eu care ca să mă trezesc cu warn) să-și reclame liderul de pe contul principal și a trebuit să-l reclame de pe un cont de level 4 și din Taxi tot așa a ieșit... ! Oricum e egal cu 0 pt mine de fapt cred că dă cu minus, nici mention nu merită :) !

@, Felicitări ! Ți-am pus o vorbă bună eu =))), așa că să-mi dai mâine accept =))) !

Edited by Peiu S4F

Ma, care erau inapoiatii aia de comentau pe /d cand am dat eu ad cu cerseala? Pfaa, auzi domne la ei..sunt si ei mari baietasi au rank mare in departament. In /r nu e problema, suntem colegi pana mea... Dar era unu TudorTudy rank 4 nu stiu unde care manca putina cacao pe /d si ia ramas in coltul gurii. Daca a mai comentat vreunul, PM sa ii fac sarbatori fericite! Sa il anunte cineva pe Tudorel, ca data viitoare sa isi tina gura ocupata cu altceva, nu sa comenteze aiurea la adresa mea.

Craciun fericit! :*

Edited by Laur LN

In primu' rand Craciun Fericit!

Ma, care erau inapoiatii aia de comentau pe /d cand am dat eu ad cu cerseala? Pfaa, auzi domne la ei..sunt si ei mari baietasi au rank mare in departament. In /r nu e problema, suntem colegi pana mea... Dar era unu TudorTudy rank 4 nu stiu unde care manca putina cacao pe /d si ia ramas in coltul gurii. Daca a mai comentat vreunul, PM sa ii fac sarbatori fericite! Sa il anunte cineva pe Tudorel, ca data viitoare sa isi tina gura ocupata cu altceva, nu sa comenteze aiurea la adresa mea.
Craciun fericit! :*

Ba, eu amu realizez ca pe tine inca nu te-am sodomizat, so,

maxresdefault.jpg

deci,

8e3.jpg

Si legat de faza cu Tudor ala, lasa-l ca-i mai gogoman de felu' lui