Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da e naspa rau. Oare ramane asa???

Nu cunosc ...

4 testoase.. Fiecare are 4 picioare...4x4=16 ... Orice numar inmultit cu 1 da acelasi numar...1x6 = 6....Ai postat 2 poze care se aseamana intre ele ....6/2=3 ...

Triunghiul are 3 laturi.. Acei baieti sunt Illuminati confirmed.

Edited by PresuPusu S4F

Băjeții, mă bate gându să revin pe 1 și mai grav, mă bate gându' să revin în NG, mă primiți, nu-i așa ?:)).Nu dați report că vă omor pe toți !

@@yenoH, să înțeleg că vrei să mă pici să nu îmi revendic locul 1 la discuții NG, sau ce ?:)).Regulamentul îl știu pe derost cap-coadă, la arme sunt mai mult decât rege, deci nu-i o problemă asta :)).

Ce am invatat azi la religie , viata are 3 etape : nasterea cununia moartea. Cununie fara 3 zile si 3 nopti nu exista. Triumghiul illuminati are 3 laturi => viata si cununia sunt ILLUMINATI CONFORMED. O sa revin cu alte conformed-uri.

Edited by UR Sparros

@Exibo si , va inteleg frustrarile izvorate din faptu' ca incompetenta voastra a dus la demitirea din National Guard, da' asta nu va indreptateste sa-ncepeti vanatoarea impotriva membrilor nostri. Daca voi nu sunteti in stare nu-nseamna ca toti sunt la fel.

Va dau si-un sfat, prietenesc. Terminati cu reclamatiile aiurea, pentru ca s-ar putea sa suferiti si din cauza asta. Reclamatiile nefondate se sanctioneaza inclusiv cu ban permanent. Nu ma astept sa stiti aceasta regula, pentru ca voi sunteti paraleli cu orice reguli sau regulamente de pe server.

Stati departe de membri NG si de droguri. Invatati carte si-ncercati sa deveniti oameni.

@@B a x t e R, daca stiai sa-ti ai grija de caracter si sa nu-l lasi aiurea AFK, acest "rank 5" nu venea sa-ti dea sanctiune "aiurea". Ti-ai mai luat un avertisment pe acelasi motiv. Iti sugerez sa-ti pastrezi demisia pentru ca vorba ta "sa vina un rank 5 sa imi dea fw pt afk la celule in timp ce eu am stat intre gate 1 si 2" nu e la locul ei. Acet rank 5 are in spate o adevarata poveste aici, si nu-mi palce sa vina un nimeni ca tine cu figuri d-astea la noi. Iar pe langa asta mai si minti, ceea ce ma face sa te urasc si mai tare. Du-te, nu mai sta aici. National Guard nu-i de tine si pe langa asta ce crezi? Nici nevoie n-are de tine.

Asa cum am promis, il felicit, in mod (ne)oficial, pe , pentru primul sau raport. Sincer, nu ma asteptam. Eram sigur ca vei face parte din gasca celor ce au primele rapoarte anulate si parasesc NG-ul mai repede decat au intrat. Felicitari si sper sa o tii tot asa mai departe. Cand ai nevoie de vreun sfat, sau nu esti sigur pe ceva, sper sa nu te puna pacatu' sa-ntrebi. Urmatoru' pas pentru tine, demiterea. :))

Asa cum am promis, il felicit, in mod (ne)oficial, pe , pentru primul sau raport. Sincer, nu ma asteptam. Eram sigur ca vei face parte din gasca celor ce au primele rapoarte anulate si parasesc NG-ul mai repede decat au intrat. Felicitari si sper sa o tii tot asa mai departe. Cand ai nevoie de vreun sfat, sau nu esti sigur pe ceva, sper sa nu te puna pacatu' sa-ntrebi. Urmatoru' pas pentru tine, demiterea. :))

Aşa mai merge, te-ai ţinut de promisiune merci :*=))))

Noapte bună colegi.

Doamne!!!! =)))))))) @yenoH, va multumesc ca existati si ca imi faceti fiecare seara fericita. =)))))))))))))))

10665212_1486362841634367_17310453834428ATENTIE! Urmatorul videoclip poate contine scene de un umor incredibil, limbaj amuzant si poate dauna persoanelor care nu rad cu placere!

Doamne!!!! =)))))))) @yenoH, va multumesc ca existati si ca imi faceti fiecare seara fericita. =)))))))))))))))

10665212_1486362841634367_17310453834428ATENTIE! Urmatorul videoclip poate contine scene de un umor incredibil, limbaj amuzant si poate dauna persoanelor care nu rad cu placere!

Săracul yenoH, l-aţi înnebunit, cu voi n-o mai duce mult =))))))

Din 3 cuvinte, cele 2 erau "prost Arturo"

Edited by BTD Spazie