Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, stai relax, ca-l rezolv eu pe prietenu' @S4F KaZzy13x de FW si-l tinem la R1 pana intra Romania pe EURO. Dac-am dat 2/3 la test, FW e si mai simplu.

, lasa limonada, ia-ti niste whiskey si iarba la tine, stai la Jail si fara 2k puncte sa nu postezi raportu'. Pai ori esti soldat, ori nu mai esti.

Cu restu' printeselor nu discut, inca.

PS. @Peiu S4F, daca nu-i anulezi raportu' Kazanului, iti fac psot.

@Ervin27

Aducem in atentia publicului, din seria filmelor si pentru ca yenoH urmatoarele 3 episoade:

Episodul 1 ''Honey, unde esti!?''

Epsidoul 2 ''Deci jur, iti dau FW''

Episodul 3 ''De unde dracu iau heal?''

10665212_1486362841634367_17310453834428ATENTIE! Urmatoarele videoclipuri pot contine scene de un umor incredibil, limbaj amuzant si poate dauna persoanelor care nu rad cu placere!

Edited by South Artturo

@, Hmmm instigare la puncte în scop să-mi strici mie sâmbătă seara ok...scapi doar cu FW de data asta, dar să ţi minte că domnul @@S4F KaZzy13x, a făcut la fel ca tine, mai şi râdea de mine când aveam mai mult de corectat şi de atunci mereu pe tura lui se făceau cele mai multe puncte, pe tura lui chiar a fost recordul de puncte de 1000+, aşa că my advice stai potol !! > :)

@@S4F KaZzy13x, Pe raportul tău nici nu mă uit că nu eşti în stare să faci unul corect, deci ţi-l anulez de fiecare dată şi te ţin rank 1 pe veci :* !

Nu e nevoie de asta, oricum nu va vedea prea curand terenul > :) doar e kazan subteran. Locul lui e in yard langa aerisire sa pedepseasca detinutii care intra acolo.

, stai relax, ca-l rezolv eu pe prietenu' @S4F KaZzy13x de FW si-l tinem la R1 pana intra Romania pe EURO. Dac-am dat 2/3 la test, FW e si mai simplu.

, lasa limonada, ia-ti niste whiskey si iarba la tine, stai la Jail si fara 2k puncte sa nu postezi raportu'. Pai ori esti soldat, ori nu mai esti.

Cu restu' printeselor nu discut, inca.

PS. @Peiu S4F, daca nu-i anulezi raportu' Kazanului, iti fac psot.

@Ervin27

Cred ca ati uitat cu cine vorbiti:

National Guard Joined the faction 20.03.2014 13:43

National Guard Got rank 2 06.04.2014 21:05

National Guard Got rank 3 04.05.2014 15:03

National Guard Got rank 4 06.07.2014 14:21

National Guard Got rank 5 23.11.2014 19:10

Edited by S4F KaZzy13x

@S4F KaZzy13x, stiu exact cu cine vorbesc, da' mai ales de cine vorbesc:

Nick: yenoH

Rank: 5 (Major)

Am sustinut testul cu: KaZzy13x[s4F]

Data sustinerii testului: 21.01.2015

Rezultatul: -

Rezultat la test teoretic: 2/3

Rezultat arme: x/9

Alte precizari: Armele dupa /invite. Succes.

PS. Nici macar sa postezi nu esti in stare. :-J

Cred ca ati uitat cu cine vorbiti:

23.11.2014 19:10 National Guard Got rank 5 06.07.2014 14:21 National Guard Got rank 4 04.05.2014 15:03 National Guard Got rank 3 06.04.2014 21:05 National Guard Got rank 2 20.03.2014 13:43 National Guard Joined the faction

Daca e sa judecam dupa loguri... Ar trebui sa te demit de fiecare data cand vorbesti in fata noastra. Asa diferenta e intre noi, intelegi?

Te faci si de ras... Sa mor eu, fost rank 5, care reintra in factiune dupa o luna si ceva, si ce crezi, intra cu 2/3... Doamne, mai mare prostia :))

Edited by DGS AlexCyo

PS. Peiu S4F, daca nu-i anulezi raportu' Kazanului, iti fac psot.

Dacă îmi dă motiv, anulez cum să nu anulez :)) !!

@, Nu se face mă de râs, alţi nu aveau puterea să se întoarcă de la rank 5 la rank 1, poate a avut o zi mai proastă şi daia a luat 2/3 la test, contează că s-a întors şi că e din nou cu noi :), a fost membru bun până să îi scape pe /r ce i-a scăpat !

Dacă îmi dă motiv, anulez cum să nu anulez :)) !!

@, Nu se face mă de râs, alţi nu aveau puterea să se întoarcă de la rank 5 la rank 1, poate a avut o zi mai proastă şi daia a luat 2/3 la test, contează că s-a întors şi că e din nou cu noi :), a fost membru bun până să îi scape pe /r ce i-a scăpat !

Da, dar nu se cumpara cu ce am facut eu :))

18.11.2014 20:15 National Guard Got rank 6

18.11.2014 20:15 National Guard Joined the faction

05.10.2014 15:25 National Guard Was kicked out (3 warns)

05.10.2014 15:25 National Guard Received FactionWarn

05.10.2014 13:26 National Guard Received FactionWarn

23.02.2014 14:53 National Guard Got rank 5

08.12.2013 14:34 National Guard Got rank 4

20.10.2013 11:56 National Guard Got rank 3

15.09.2013 20:54 National Guard Got rank 2

27.08.2013 20:44 National Guard Joined the faction

Edited by BlackHawk97

, da' si tu le stii cu postarile, sa moara SilenCe de nu. :-J

@Peiu S4F, de ce tre' tu sa fii mereu bun si bland, sa le iei apararea tuturor?! Si cica eu-s pasnic. :)) Anuleaza fara motiv, pentru ce-ti trebuie si motiv?! Auzi la el...

, da' si tu le stii cu postarile, sa moara SilenCe de nu. :-J

@Peiu S4F, de ce tre' tu sa fii mereu bun si bland, sa le iei apararea tuturor?! Si cica eu-s pasnic. :)) Anuleaza fara motiv, pentru ce-ti trebuie si motiv?! Auzi la el...

Am dat copy + paste dragule, da s-o schitat urat si o trebuit sa dau edit :*

Edited by BlackHawk97

@, Mda nu neg, tu mai ai şi câteva medalii de la B-Zone Olympics :))

@@yenoH, Da de ce nu îi dai tu FW mâine, pentru ceva la antrenament găseşti tu :))

Mai bine ii dau eu FW lui Honey, gasesc eu motiv, sa scapam de el odata :))

Si lasa ca si tu ai niste medalii de la b-departaments :))

Edited by BlackHawk97

@Peiu S4F, maine nu-s la antrenament. :((:(( :(( Da' duminica, daca nu-si face Kazanu' invoire, sigur il sanctionez. B-)

, n-ai tu asa o inima haina, sa faci pact cu diavolu' si sa m-arunci in strada. :|

EDIT: Am 2.5/3. :))

Edited by yenoH

@@Peiu S4F, eeh, daca tu vrei sa le consideri asa, da. :D Nu's chiar asa multe, am mai pierdut si la assist-uri, oricum sunt sub 1000. :))

@@yenoH, chiar 2000 nu cred ca fac, poate nici o mie. Totusi sa vedem cate vom avea pana sambata.

Haideti in game la o poveste, caci nu degeaba e vacanta.

#Am uitat ceva, s-a lansat Taken 4 baietii, aici si aici.

Edited by Jack Betivul

@, Acesta va fi de acum incolo noul "Welcome" =)) . Taci si da +1 ca-ti place nebunaticule :))

@, Era chiar culmea ba sa te uit pe tine :))

Welcome celor noi si aveti grija ce faceti in jail. Am vazut ca va zis SilenCe cam la fiecare in parte ce sa NU faceti asa ca nu mai repet si eu.

Ba @@Ervin27, si @, de ce m-ati facut ma asa bun la arme ma?... Ui ca ma acuza lumea ca am cod si, mai grav, ca-s mai ceva decat aia de la WAR =)) =)) Check this: http://imgur.com/a/teNwR

Edited by Major maxim16

@, Acesta va fi de acum incolo noul "Welcome" =)) . Taci si da +1 ca-ti place nebunaticule :))

@, Era chiar culmea ba sa te uit pe tine :))

Welcome celor noi si aveti grija ce faceti in jail. Am vazut ca va zis SilenCe cam la fiecare in parte ce sa NU faceti asa ca nu mai repet si eu.

Ba @@Ervin27, si @, de ce m-ati facut ma asa bun la arme ma?... Ui ca ma acuza lumea ca am cod si, mai grav, ca-s mai ceva decat aia de la WAR =)) =)) Check this: http://imgur.com/a/teNwR

Sodomizarea e noul "Welcome" de mult ba, esti in urma :)))

Si nu uita ca eu cu Honey te-am antrenat :))

@, Defapt Erow mai mult dar mna sa zicem :))

@, Asa, nu-i lasa cu satisfactia, sa stie cine-i adevaratu` maestru`, cica yenoh, pasnicu` ala?

Ti-a facut post pana la urma? :))

L-ai flatat asa mult pe @@Ervin27 incat l-ai facut sa intre pe server :)) Meriti o castana ptr asta