Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cum sa dai fail rob si sa te dea la stiri ? :O:))

Ma asteptam sa dau si eu un fail odata si odata,dar nu sa si apar la stiri pentru asta

Fie ca asta sa devina un obicei si NG sa ajunga renumiti pentru fail-uri :))

untitled.png
Edited by alexnicko

Nickname-ul tau: KaZzy13x
Rank: 2
Level: 40
Plec pe data de: 23.02.2015
Revin pe data de: 01.03.2015
Zile inactive: 7 zile
Motivul: Examen de centura. Road tu Centura Neagra Shodan (1 Dan)
Alte precizari: :*

Bafta Kazanu! Sa dai fatala si sa te intorci cu centura neagra! ^:)^^'>

Edited by South Artturo

Mah!! Ce e cu inactivitatea asta aici? Nu a mai postat nimeni de 2 zile :| vad ca examenele si-au lasat amprenta nu gluma.

In fine, voi ati mai vazut politisti atat de incompetenti =)) !? Pacat ca m-a omorat ala ca il mai alergam oleaca.

Mah!! Ce e cu inactivitatea asta aici? Nu a mai postat nimeni de 2 zile :| vad ca examenele si-au lasat amprenta nu gluma.

In fine, voi ati mai vazut politisti atat de incompetenti =)) !? Pacat ca m-a omorat ala ca il mai alergam oleaca.

Ce enb ai?

, in detaliu si cu cele mai multe amanunte, te rog sa-mi explici ce-a fost in mintea ta cand ai facut... asta. Te rog frumos.

, vrei AV?! :)) De curiozitate, ce rank are gaboru' ala?! =))

, in detaliu si cu cele mai multe amanunte, te rog sa-mi explici ce-a fost in mintea ta cand ai facut... asta. Te rog frumos.

, vrei AV?! :)) De curiozitate, ce rank are gaboru' ala?! =))

Stai putin nenea ca eu vroiam ''Mafiot Kill''' nu ''Civil Kill''

Erai cu tupeu strasnic, cand m-ai sunat, ... Norocu' tau e c-am uitat de tine, ca altfel nu pupai tu NG.

Poza asta se pune la raport?

JxIjyfp.png

Da. Singurele poze care nu sunt valide in cazuri asemanatoare sunt pozele care nu au data in coltul din dreapta, sus. Sau pozele care nu au prezente bonusul cu numele suspectului si wantedul acesta.

, propunerea ta e imposibila si-ti voi explica de ce. /tazer, ca si /punish, e un /freeze. Scriptul iti blocheaza caracterul pentru o anumita perioada de timp. Cand efectul freez-ului trece, caracterul tau este automat deblocat. Astfel, daca tu dai punish cat timp un jucator este deja sub efectul de freeze, cand scriptul da unfreeze, logic, jucatorul se poate misca in voie, dar in script ramane perioada acordata inca valabila, ceea ce face ca un nou punish sa nu mai poate fi acordat. Nu ai cum sa scapi de acest bug.

Edited by yenoH

, propunerea ta e imposibila si-ti voi explica de ce. /tazer, ca si /punish, e un /freeze. Scriptul iti blocheaza caracterul pentru o anumita perioada de timp. Cand efectul freez-ului trece, caracterul tau este automat deblocat. Astfel, daca tu dai punish cat timp un jucator este deja sub efectul de freeze, cand scriptul da unfreeze, logic, jucatorul se poate misca in voie, dar in script ramane perioada acordata inca valabila, ceea ce face ca un nou punish sa nu mai poate fi acordat. Nu ai cum sa scapi de acest bug.

Cred ca ar putea sa modifice scriptul sau sa faca smecherii xD

#AmReputatie69

Nimic nu e imposibil.

Asa ai spus si de propunerea lui Maxim si a fost acceptata, sper sa fie la fel si asta.