Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

''Nickname: Kisame
Level: 50
Rank: 1
Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani
De ce doresti sa pleci din National Guard?: Nu am timp de raport
O ultima dorinta?: Arturo, nu mai fi asa hater.''

Proasta dorinta, nu se poate. :* deces usor in continuare, adica mult succes.

Edited by South Artturo

''Nickname: Kisame

Level: 50

Rank: 1

Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din National Guard?: Nu am timp de raport

O ultima dorinta?: Arturo, nu mai fi asa hater.''

Proasta dorinta, nu se poate. :* deces usor in continuare, adica mult succes.

Deces usor si tie, adica bafta

Deces usor si tie, adica bafta

Poate daca nu te-ai credea asa de imiportant nici Arturo nu ar mai fi asa "Hater".

Prima data uita-te la tine si dupa sa te uiti la ceilalti.

Asa ai facut si cu mine, cu primul tau raport. Ai sarit la mine, ai inceput cu suferintele. Mai bine asa cu demisia.

Cum spui tu, "Deces usor, adica bafta."

, ca tu să-l poţi judeca pe Arturo, sau pe oricare membru mai vechi din NG, trebuie s-ajungi să-l cunoşti mai întâi. Nu te poţi trezi vorbind despre un jucător, pe care nu-l cunoşti deloc, sau despre un om, cu care n-ai avut în viaţa ta nicio tangenţă, ca baba-n sat. Ţine de respect, de bun simţ, de educaţie, de cei şapte ani de acasă, lucru ce nu-l prea întâlneşti printre cei cu vârste fragede. Tu şi cu mine te-ntindeai la glume, după ce-ai intrat in NG, ca mulţi alţii de pe server ce au impresia că mă cunosc şi că pot născocii tot felul de povestioare despre mine. Ajung să-l apreciez pe Luci, că măcar el nu se fereşte să-şi arate "dragostea" faţă de mine, ba chiar face şi filmuleţe mai nou. El a dus duşmănia, izvorâtă într-o lume virtuală, departe, în viaţa reală, pentru că, evident, ceva îl roade. Probabil şi pe tine te roade ceva, dacă ai ca ultimă dorinţă Arturo să nu mai fie hater...

Niciunul dintre voi, cei care vreţi să arataţi cât de cool sunteţi când vă luaţi de noi (adică de jucătorii vechi, bătrâni), nu ne cunoaşteţi. Nu ştiţi cine suntem, ce facem, cu ce ne ocupăm, cum de ne permitem să pierdem timpul în lumea virtuală sau cum de nu tre' să cerem bani de la mama sau de la tata pentru un Infernus. Nu aveţi nici cea mai banală idee despre ce reprezentăm ca oameni. Dar vi se pare interesant să vă daţi mari pe server că "m-am luat de Arturo în demisie", "l-am înjurat pe yenoH pe /r şi pe Facebook". Şi-ţi mai spun ceva... Mi se spune şi mie că-s "hater", pentru că nu pot să mă comport civilizat cu unele persoane. Când sunt zeci şi zeci de jucători ce mă au ca subiect de bârfă, ce mă înjură pe unde prind, ce nu ştiu să-ntrebe decât "yenoH, ce-ţi fac copiii?", cum ar trebui să mă port cu ei? Când foarte mulţi jucători de pe server ucid limba română, dar la înjurat şi jignit sunt primii, ce ar trebui să fac? Vă ignor mereu, dar când depăşiţi unele limite, nu vă aşteptaţi să fiţi luaţi în braţe.

Iar, pe viitor, când vei mai vrea sa te gandeşti la mine ca la un boşorog, gândeşte-te la maică-ta. Teoretic ar trebui să avem aceeaşi vârstă, dacă nu cumva ea e mai mare ca mine. Acuma-ţi poţi edita demisia, să mai treci un hater acolo. Baftă!

@Piticul şi , cererile de învoire se fac, în ordine cronologică, pentru prima activitate ce urmeză în calendar, adică azi se fac pentru antrenamentul de vineri. Pentru activitatea de duminica seara, cererea o faceţi începând cu vineri, ora 21:00, după ce se termina activitatea de vineri. Editaţi-le, să nu aveţi surprize neplăcute.

Cred ca nu e cazul sa aratati partea "întunecată" in demisii doar sa pareti smecheri, denota lipsa de profesionalism si caracter, daca aveti ceva de zis ii spuneti in game si aia e.

Multumesc de event :*

Uite poza aici (bine, n-au scris toti ce trebuia :)) ), o astept si pe a ta :Dhttp://imgur.com/qKdZmKQ

Salut fosti colegi :* am facut o propunere in interesul celor de rank 3 + cred ca am fi toti multumiti daca ar fi accepta deci va astept cu un +++++

http://forum.b-zone.ro/topic/260752-propunere-departamente/

1 + va rog :D E in interesu tutor celor de rank 3+

Da-te dracu si da-ti foc.

Ce zici de propunerea asta? E ok? http://forum.b-zone.ro/topic/260756-propunere-mdc/

@, e ok :D dar sincer eu niciodata nu am bagat de seama cand a primit aia si aia :)) eu am vazut no drept salut =kill asa ca nu mai fa post-uri de astea ca isi dau seama nabi si ne fac post :))

@GmbH, propunerea ta e useless... A mai fost facuta de cateva ori, mereu respinsa. Chiar daca, prin absurd, in urma ultimelor update-uri, va fi acceptata, tot useless e... Cand intri in Departamente stii ca aici nu faci bani, nu devii mogul peste noapte. Vrei bani, stai civil si trage tepe. Aici iti faci doar datoria, atat.

PS. De cate ori ma vezi pe mine postand la Infernal in ograda?! Fugi de aici, ca pun cainii pe tine.

EDIT. Vreti propunere interesanta pentru toti?! Nu cred ca tre' sa o argumentez... Doar s-o sustineti. Iar daca nu va fi acceptata, s-o propuneti voi din nou.

Edited by yenoH

Nickname: yenoH Level: 54 Rank: 5 Vechime (cât timp ai stat in facțiune): Doamne iarta-ma... de mult. De ce dorești să pleci din National Guard?: Totu' a luat o intorsatura aiurea, iar ceea ce eram noi, ce era NG, mai ales, iar aici stiu ca voi deranja lumea, ce erau baietii din conducere s-a dus... S-au schimbat, pe langa leaderi, multe. Dar ne-am trezit brusc despartiti. In acest moment consider ca treaba mea aici a luat sfarsit, motiv de bucurie pentru cei ce se asteptau la sanctiuni din partea mea sau a lui Arturo. O ultimă dorință? Peiutule, te-am votat din tot sufletul si-am fost foarte fericit cand ai iesit leader. Nu ma dezamagi. Ervin27, multam de sansa acordata, de faptu' c-ai fost nebun sa m-accepti si sa ma pastrezi in factiune... Ai grija cu micul. Considerati-va toti pupati!

Baietii din conducere? Demitei cum ai demis si pe alti. Tu erai o parte importanta a NG-ului, daca iesi lucrurile se vor schimba si spresimt ca nu in bine ci in rau.Ai avut 2.5/3 si nu ai iesit iar acum apar niste persoane neplacute(nu stiu despre ce e vorba cu conducerea, nu vreu sa ma bag) si vrei sa fugi? Rezolvai si pe ei cum ai rezolvat alte probleme. Sper sa te mai gandesti la demisia asta si sa incerci sa retragi...

@South Edutuu, deci tre' sa ne miscam mai repede data viitoare, sa n-apuci sa ne prinzi. :P Glumesc... Probabil nu va mai fi o data viitoare.

@South Edutuu, deci tre' sa ne miscam mai repede data viitoare, sa n-apuci sa ne prinzi. :P Glumesc... Probabil nu va mai fi o data viitoare.

Cine mai era spaima noilor veniti daca plecai tu ? :))

Edited by Wish ToV