Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Din cate stiu el trebuie sa aibe dovada ca l-ai omorat. Legat de wanted se vede ca venea din Area 69, mai mult de un AV nu prea cred ca primesti.

Nici AV-ul nu-mi convine...Incercarea moarte n-are

Salutare si buna seara. Vin din nou in ajutorul vostru, cum pot si eu, cu alte tutoriale la rustlere si parasutari. Cred c-am mai facut-o de doua ori, dar nu conteaza. Imi place. Tutorialul cu Rustlerul se intinde pe doua videoclipuri si am incercat sa va detaliez cat mai clar cum sa coordonati cat mai corect avionul, iar tutorialul cu parasutarile e simplu, prea simplu, cred. Pentru ca aterizam cu o viteza destul de mare si nu aveam cum sa explic in timp real. Orice fel de nelamurire sau greseli pe care le-ati observati, vreau sa mi le aduceti la cunostinta fara nicio retinere. V-am pupat :)

Rustler 1 si Rustler 2 + Parasutare

Sper sa-ti fie de ajutor , tie si celorlalti care au nevoie :))

Observatii: Un antrenament linistit. Felicitari! O duminica placuta tuturor!

Pe bune?! Duminica placuta? :) Maxime, iar o sa sari ca ars, dar iti dau un sfat ce sigur il vei percepe ca un atac din partea mea. Daca tot vrei sa te ocupi de ceva, daca tot vrei sa faci ceva, incearca s-o faci bine si cu atentie. Orice detaliu, oricat de minor (ca-n acest caz), te poate tine-n loc. Apropie-te de colegi, de jucatori, incearca sa-i cunosti, incearca sa-i citesti si sa-i cerni, sa vezi care au potential si care nu, care merita ajutorul sau care merita ignorati. Discuta cu ei si transmite-le ceva personal, nu scapa ce transmit altii.

@Epical, dovada ca acel civil, care-i si hater, era la Area trebuia s-o ai in momentu' in care ai acordat wanted. V-am repetat de 1000000 de ori, nu miscati un deget daca nu sunteti siguri pe dovezile proprii. Ala-i FW pentru wanted acordat aiurea, din pacate. Si chiar dac-as vrea sa te ajut, nu pot, pentru ca domnu' Cocosel, ca multi altii, nu va sta niciodata de vorba cu mine sa retraga o reclamatie. Imi pare rau, dar invata ceva din asta.

Pe bune?! Duminica placuta? :) Maxime, iar o sa sari ca ars, dar iti dau un sfat ce sigur il vei percepe ca un atac din partea mea. Daca tot vrei sa te ocupi de ceva, daca tot vrei sa faci ceva, incearca s-o faci bine si cu atentie. Orice detaliu, oricat de minor (ca-n acest caz), te poate tine-n loc. Apropie-te de colegi, de jucatori, incearca sa-i cunosti, incearca sa-i citesti si sa-i cerni, sa vezi care au potential si care nu, care merita ajutorul sau care merita ignorati. Discuta cu ei si transmite-le ceva personal, nu scapa ce transmit altii.

@Epical, dovada ca acel civil, care-i si hater, era la Area trebuia s-o ai in momentu' in care ai acordat wanted. V-am repetat de 1000000 de ori, nu miscati un deget daca nu sunteti siguri pe dovezile proprii. Ala-i FW pentru wanted acordat aiurea, din pacate. Si chiar dac-as vrea sa te ajut, nu pot, pentru ca domnu' Cocosel, ca multi altii, nu va sta niciodata de vorba cu mine sa retraga o reclamatie. Imi pare rau, dar invata ceva din asta.

Nu am vrut sa te copiez, stai calm. Doar am uitat sa schimb ce ai scris tu acolo. Nu cred ca am facut o crima. :)

@, La multi ani Zsoalta, chiar daca ti-am urat mai greu, conteaza ca ti-am urat, no? ( Rug style ).

SHAF DE PAGINA.

tumblr_n37x5oYqWk1qg27qyo2_500.giftumblr_n37x5oYqWk1qg27qyo7_500.gif

tumblr_n37x5oYqWk1qg27qyo3_500.gif

tumblr_n37x5oYqWk1qg27qyo6_500.gif

tumblr_n37x5oYqWk1qg27qyo4_500.gif

Sa cante muzica pentru ZSOLTI.

Edited by Rough ZEW

Nu am vrut sa te copiez, stai calm.

Pacat. :) Ai putea incerca, cateodata. ;)

Eu sa te copiez pe tine ? :)) Ma faci sa rad. Nu voi incerca niciodata asa ceva. Eu sunt eu, tu esti tu. Tu vezi lucrurile intr-un fel iar eu intr-altul.

Daca tu, esti tu si el, este el. Eu cine sunt?

Edited by South Artturo

Eu sa te copiez pe tine ? :)) Ma faci sa rad. Nu voi incerca niciodata asa ceva. Eu sunt eu, tu esti tu. Tu vezi lucrurile intr-un fel iar eu intr-altul.

Si cum iti merge pana acuma?! :) Eu doar zambesc, nu rad.

Salut baieti! Vroiam sa va aduc aminte ca inca sunt cu voi,va controlez la fiecare ora,pe forum si pe site :)) Ma bucur ca a mers bine antrenamentul,sper ca toate sa fie la fel de acum incolo :D Epical,chill man,am vazut ca a retras Coko.. De abia astept sa revin printre voi! Aveti grija la war duminica,chiar imi pare rau ca nu pot participa... :( Fiti atenti baieti si cu posturile,si ascultati-l pe Honey,nu actionati fara dovezi ;) Eu voi fii prezent pe forum sa va urmaresc,oricum n-am altceva mai bun de facut :)) Noapte buna si sper sa nu fie rapoarte anulate :)

Edited by alexnicko

Posted by "yehoH"

"@Epical, dovada ca acel civil, care-i si hater, era la Area trebuia s-o ai in momentu' in care ai acordat wanted. V-am repetat de 1000000 de ori, nu miscati un deget daca nu sunteti siguri pe dovezile proprii. Ala-i FW pentru wanted acordat aiurea, din pacate. Si chiar dac-as vrea sa te ajut, nu pot, pentru ca domnu' Cocosel, ca multi altii, nu va sta niciodata de vorba cu mine sa retraga o reclamatie. Imi pare rau, dar invata ceva din asta."

Practic nu-i wanted aiurea,in poza lui,pe "radar"-ul din stanga se vede cum era la noi la HQ,din moment ce in poza mai apare un mesaj,adica acesta: "...ai fost omorataaaa langa un politist",deducem ca era la sol sau la o distanta mica de mine,imi recunosc greseala,dar trebuie sa avem in vedere ca s-a strecurat si putin ghinion in acest incident,fix dupa ce i-am acordat w2,a tras cineva in el si l-a bubuit :|,esti de acord cu ce am spus mai sus?

@@alexnicko,te astept cu cea mai mare placere inapoi,salut :*

Edited by Epical

Astia care o duceti mai rau cu $$$,bagati un up aici :Dhttp://forum.b-zone.ro/topic/261121-propunere-dobanda/

Epical,sa iei rank 2 sa mergem pe no-drepti impreuna,da? :))

Btw,ce are RPG-ul? De 1 ora imi tot da Connection Timed Out..

Edited by alexnicko

Astia care o duceti mai rau cu $$$,bagati un up aici :Dhttp://forum.b-zone.ro/topic/261121-propunere-dobanda/

@@alexnicko,nu o sa-ti accepte propunerea aia in veci,fii sigur ca iau rank 2 :X,o sa-si revina el,pwp :*

Edited by Epical

@Epical, ce spui tu e teoretic. Chiar daca ai avea dreptate, practic noi, cei din Departamete, tre' sa avem dovada pentru absolut orice. Cocoselu' putea sa fie doar deasupra Area, survoland-o, ceea ce nu e motiv de wanted. Tu trebuia sa dai wanted doar dupa ce te asigurai ca ai o dovada, chiar si-un banal SS, cu el la sol, in interiorul Area. Faptu' ca mereu va atrag atentia sa actionati doar in baza unor dovezi solide e pentru voi. Sa scapati de reclamatii tampite, de sanctiuni, de demiteri. In felul asta descurajati si haterii sa mai faca posturi membrilor NG, cum era acum cateva luni, daca se-nvata ca noi avem mereu dovezi pentru ce facem.

Ce mai faceti baieti? N-am mai postat de mult pe aici, adica din prima zi :))

Ce bine ca si-au retras demisiile yenoH si Arturo, m-as fi suparat daca ieseau, mai ales ca am dat testul cu yenoH.

Imi pare rau ca nu am putut ajunge ieri la antrenament, a fost totul ok?

Am discutat cu Peiu si i-am spus ca nu am cum sa ajung vineri la antrenamentele aeriene, insa poate reusesc totusi sa vin macar odata, ca-s cam paleta cu avioanele =))

Probabil se face update. Cateva propuneri acceptate au fost mutate la implementate. Check: Server suggestion. :)

@Epical, ce spui tu e teoretic. Chiar daca ai avea dreptate, practic noi, cei din Departamete, tre' sa avem dovada pentru absolut orice. Cocoselu' putea sa fie doar deasupra Area, survoland-o, ceea ce nu e motiv de wanted. Tu trebuia sa dai wanted doar dupa ce te asigurai ca ai o dovada, chiar si-un banal SS, cu el la sol, in interiorul Area. Faptu' ca mereu va atrag atentia sa actionati doar in baza unor dovezi solide e pentru voi. Sa scapati de reclamatii tampite, de sanctiuni, de demiteri. In felul asta descurajati si haterii sa mai faca posturi membrilor NG, cum era acum cateva luni, daca se-nvata ca noi avem mereu dovezi pentru ce facem.

@@yenoH,deci nici acum nu-mi vine sa cred,de cand am [re]intrat in NG,am filmat 24/24,jur.M-am luat cu antrenamentul si am zis sa iau si eu o pauza din a filma orice prostie,si uite ca am gresit,norocu' meu a fost ca l-am induplecat pe Coko sa retraga,fii sigur ca asta o sa-mi fie invatatura de minte,pe viitor,sper sa nu mai fac asemenea greseli de INCEPATOR :|

, doar eu am retras, olteanu' de Ferentari a fo' prea lent. :))

@Epical, am patit si eu sa nu filmez in unele situatii si sa fac prostii, dar am avut, sa zic asa, noroc si am scapat de reclamatii. :))

@@yenoH, naspa.

Am facut si eu cateva propuneri la care ma gandeam de mult, puteti sa ma sustineti cu un +1 daca va plac. Aruncati o geana.

http://forum.b-zone.ro/topic/261128-propuneri-givecig-km-masini-smscall-truckeri-si-garbage-sf/?p=3931548

EDIT: Am mai adaugat o propunere.

Edited by Nowerbach

Gasisem si eu un jail mult mai misto ca actualul,mult mai frumos decat cel postat de tine ,creat tot de cel care a creat si jail-ul actual,are rost sa-l caut si sa-l postez la sugestii?

Edited by Epical