Jump to content

WOTM luna August a început. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Rough

VIP
 • Content Count

  2912
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

887 Veteran

7 Followers

About Rough

 • Rank
  Member Title
 • Birthday 12/25/1924

Contact Methods

 • Website URL
  http://Website URL
 • Skype
  Skype
 • Steam ID
  Steam ID

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Location
 • Hobbies
  Hobbies

Previous Fields

 • Real name
  Real Name

Recent Profile Visitors

4677 profile views
 1. - Nume: Rough. - Numele jucătorului reclamat: [low]BlackSword.spynews - Bara RPG a jucătorului reclamat: - Motiv: Mistoru/jigniri usoare. - Dovada: https://imgur.com/a/RBE8M58 - Alte precizări: N-am csz.
 2. - Nume: Rough. - Rang: 4 - Tipul de activitate: Antrenament - Data și ora activității: 05.07.2020 ora 14:00 Assistant Chief (6) Members Mugetsu.[ToV] PREZENT [AIM]TheSirius78.WELDER INVOIT Total: 2 Members Captain (5) Members .Richard[ToV] PREZENT Taizo INTARZIAT Kidda[ToV] PREZENT r3load PREZENT [EkT]AleCsAnDeR. PREZENT R0ckstar[ToV] PREZENT Snake[ToV] PREZENT [uS]Denial. PREZENT Konny.[ToV] PREZENT [uS]Andu. PREZENT sRn ABSENT AlB3rT0. PREZENT Robinson.[ToV] INVOIT [AT]Suitan ABSENT Total: 14 Members Lieutenant (4) Members [uS]Hutson PREZENT Rough.[ZEW] PREZENT [uK]SkyWalker.DauFail PREZENT [AIM]FresH.MILITIANU PREZENT GabrielWood PREZENT DeiuS[ToV] PREZENT [69]AnDYY.RATUSCA INVOIT Lucifer[VODA] ABSENT Total: 8 Members Sergeant (3) Members Emma PREZENT [uS]KingDeiu PREZENT [69]R3mIX.rtv PREZENT theoneuer INVOIT IONUT.MURESAN[S4F] ABSENT ...Ale... INVOITA [WG]Shakal. INACTIVITATE Total: 7 Members Detective (2) Members [uN]DutchMan PREZENT [uS]AndreiM PREZENT Kente.[ToV] PREZENT ManillaManiacs[S4F] PREZENT Edi[VODA] PREZENT TallatAli PREZENT [AIM]Mocancea_ ABSENT Total: 7 Members Officer (1) Members Last promoted Last login [MMC]TROLLATIU PREZENT Total: 1 Members
 3. Rough

  Optiunile la care fac referire daca nu erau posibile nu le mai propuneam, ideile astea stiu ca sunt posibile de facut deoarece mare parte din acele sisteme exista deja pe serverele de stunt... si oricum ati facut voi lucruri mai grele decat astea :)). Am mau adus in discutie o chestie un sistem de beneficii acum ceva timp pe care ai spus ca l vei lua in considerare si asa ai si facut creeand marathonul insa mai e vorba de cateva lucruri care in opinia mea ar trebuii modificate sa fie in beneficiul ambilor parti.
 4. Rough

  Si cu gold cumperi bani in joc lmao, vezi ca trb sa mi dai level up ca am castigat un event ieri =))) On topic, mi se pare complicat si neinteresant. Un update ce ti ar permite cheltuiara banilor intr un mod mai diversificat deoarece daca ai bani pe samp nu prea ai ce face cu ei la modul ca, dupa ce ti iei casa masini si business nu ai ce sa mai faci cu banii decat sa i pierzi la poker... ceva interesant de adaugat era un sistem de investitii sau crearea unei cryptocurrency pe joc b-coin sau nu stiu... sa poti sa ti cumperi upgrade uri la masino care sa ti ofere rezistenta, viteza roti bulletproof... lucruri care sa faca jocul sa fie mai interesant din alte puncte de vedere mai mici... sa poti face job uri scurte, sa ai lumea mai accesibila... am un milion de idei dar cand le propun nu sunt luate in considerare :))) salut!
 5. - Nume în joc: Rough. - Rang: 4 - Echipa din care fac parte: Roads - Activitatea de la care mă învoiesc: antrenament/sedinta. - Număr de învoiri în luna respectivă: prima invoire pe aceasta luna - Alte precizări: Preventiv.
 6. -Nume: Rough - Rang: 4 - Echipa curentă: swat - Echipa în care doresc: roads - Motivul: sa fac puncte mai rpd ca nu e nici dracu pe /wanted - Alte precizări:
 7. - Nume: Rough - Rang: 4 - Echipa curentă: swat - Echipa în care doresc: roads - Motivul: sa fac puncte mai rpd ca nu e nici dracu pe /wanted - Alte precizări:
 8. Am votat ora 14:00, cu cat mai repede cu atat mai bine. E ok ora aceea pentru mine personal.
 9. Ce sharingan frumos are itachi Ce rau imi pare ca a murit shisui..
 10. nu ca si eu o cunosc pe a ta si n-ar fi frumos ca tu sa n-o cunosti da ba, eu mai voiam helper, si asa m-au respins astia in draci ca aveau boala pe mine rey si cu inca unu prin 2016 =)))
 11. asa mi-a zis mama ca e bine
 12. Rough

  Recomand, nu e tepar sau mai stiu eu ce. Om de incredere, l-as lua acasa dar imi e ca face dezordine. Nota 11+.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.