Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti!Cum stati cu rapoartele? Eu as fi intrat sa il continui pe al meu,insa am o problema :(

Stie cineva ce sa fac daca imi apare asta?

"There is an IP address conflict with another system"

Am aflat ce e,doar daca se pricepe careva ce sa fac sa rezolv :)

Salut baieti!Cum stati cu rapoartele? Eu as fi intrat sa il continui pe al meu,insa am o problema :(

Stie cineva ce sa fac daca imi apare asta?

"There is an IP address conflict with another system"

Am aflat ce e,doar daca se pricepe careva ce sa fac sa rezolv :)

Da restart la router

"Ce nume imi sugerezi :))?" Raspuns: Al' de l-am scris eu gresit :)) Merge foarte bine cu atitudinea ta de BadBoy

"Cu siguranta posibila perioada..." Raspuns: Poate particip,cine stie :D

Cum traditia e traditie,sa fie si la mine:

Saf de pagina :P :P

Sunt BadBoy doar in unele cazuri (mai dese), ca trebuie sa fiu... N-am ce sa fac, nu pot sa va las sa va faceti de cap :))

Da, bun. Sa te gandesti cu ce tema te-ar interesa sa participi. Ceva la care tu esti foarte bun si crezi ca poti da pe spate toata factiunea. Mai multe despre concursul asta o sa discutam la sedinta, cand majoritatea sunt prezenti, ca pe forum foarte multi nu stiu sa umble, iar altii nu dau importanta postarilor. Tinem legatura pe tema asta :)

Baieti, ce munca grozava am avut azi... M-a luat durerea de urechi de la ea. M-am asezat pe un calorifer cald, mi-am plasat castile pe gaurile urechilor si am privit cu cat profesionalism lucreaza colegele mele, magnific :))

In 22 de ore avem antrenament aerian. Speram ca prezenta sa fie peste jumatatea tuturor membrilor din factiune. S-aveti la voi licenta de zbor si sa fiti intr-o stare perfecta si dornica de treaba :))

Concurs -> Cine are bicicleta cea mai frumoasa castiga 50.000$

• Pozele le postam la discutii alaturi de o fraza legata de joc, sa nu se considere off-topic.
  • Avem trei zile la dispozitie pentru postare
  • Toata lumea care are biciclete sa postezeeeeeeeeeeeeeee (doar membrii National Guard)

​Incep eu:

In parc:

tpO1ekr.jpg

Costinesti ->

lleHhqf.jpg

Edited by DGS AlexCyo

Baieti, ce munca grozava am avut azi... M-a luat durerea de urechi de la ea. M-am asezat pe un calorifer cald, mi-am plasat castile pe gaurile urechilor si am privit cu cat profesionalism lucreaza colegele mele, magnific :))

In 22 de ore avem antrenament aerian. Speram ca prezenta sa fie peste jumatatea tuturor membrilor din factiune. S-aveti la voi licenta de zbor si sa fiti intr-o stare perfecta si dornica de treaba :))

Concurs -> Cine are bicicleta cea mai frumoasa castiga 50.000$

• Pozele le postam la discutii alaturi de o fraza legata de joc, sa nu se considere off-topic.
  • Avem trei zile la dispozitie pentru postare
  • Toata lumea care are biciclete sa postezeeeeeeeeeeeeeee (doar membrii National Guard)
​Incep eu:

In parc:

tpO1ekr.jpg

Costinesti ->

lleHhqf.jpg

Ma Alex, bicicleta am si eu dar de unde sa fac rost de atata apa si de un vapor scufundat?

On Topic: Am intrat si eu astazi prin game cu o pofta imensa de jos si ghiciti ce, dau de un lag infernal de care nu am reusit sa scap si m-am enervat... voi cum stati cu lagu? Nu va omoara?

Ma Alex, bicicleta am si eu dar de unde sa fac rost de atata apa si de un vapor scufundat?

On Topic: Am intrat si eu astazi prin game cu o pofta imensa de jos si ghiciti ce, dau de un lag infernal de care nu am reusit sa scap si m-am enervat... voi cum stati cu lagu? Nu va omoara?

N-ai nevoie de vapoare. Daca vrei apa, te duci la o garla din apropiere. Ma intereseaza sa-ti postezi bicicleta, sa vada lumea ce vehicul ai :))

Am si eu bicicleta da' nu ma laud Alex :)) Interesant concursul,da' de ce ai o poza cu bicicleta si epava? :))

On topic:Si pe mine ma ucide lagul uneori.. Dar ori aflu cauza,ori incerc sa ma descurc asa,ori intru pe altceva :D Sa speram ca maine vom fi cat mai multi la antrenament,cum a spus Alex :)

@,nu stiu care e problema la tine cu lagu',dar eu pot spune ca n-am deloc,posibil sa fie de la furnizorul de internet...probabil o sa se rezolve de la sine(sper)

@@alexnicko,si eu sper sa ne strangem macar jumate',sigur o sa fiu prezent daca nu se intampla vreo minune(tsunami,cataclism,cutremur,etc)

@,tu chiar vrei sa-mi vezi...harbu? :)) (maine cel tarziu cred ca ii fac prima poza)

Edited by Epical

@,nu stiu care e problema la tine cu lagu',dar eu pot spune ca n-am deloc,posibil sa fie de la furnizorul de internet...probabil o sa se rezolve de la sine(sper)

@@alexnicko,si eu sper sa ne strangem macar jumate',sigur o sa fiu prezent daca nu se intampla vreo minune(tsunami,cataclism,cutremur,etc)

@,tu chiar vrei sa-mi vezi...harbu? :)) (maine cel tarziu cred ca ii fac prima poza)

Da, nu e niciun fel de problema. Postati toti orice bicicleta aveti, dar sa fie a voastra. Poate ca n-am ideile cele mai bune, dar incerc sa caut lucruri noi pentru toti. Am nevoie de oameni, si voi tre' sa intrati pe fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir :))

Daca vreti, ne facem poze la permisele de conducere, poate vor fi mai multe :))

Am si eu bicicleta da' nu ma laud Alex :)) Interesant concursul,da' de ce ai o poza cu bicicleta si epava? :))

On topic:Si pe mine ma ucide lagul uneori.. Dar ori aflu cauza,ori incerc sa ma descurc asa,ori intru pe altceva :D Sa speram ca maine vom fi cat mai multi la antrenament,cum a spus Alex :)

Fiind atractia Costinestiului si eu fiind prin zona, am pozat-o (epava). Nu vreau sa intelegeti gresit, nu am pus poza sa ma laud cu ce bicicleta am, ca nu e luxoasa, nu-i placata cu cristale sau nu nu are ultima generatie de piese. Am pus-o pentru ca vreau sa vad cati pun accent pe sport, si pe partea cu ciclismul, eu fac asta si vreau sa aflu daca sunt singurul din zona. Daca ai si vrei sa te alaturi, posteaz-o.

Va zic la general, daca aveti si vreti sa va bagati, postati. Nu mai zic la fiecare-n parte ca devine stresant.

Vara trecuta, in timp ce luam o pauza de la pedalat din cauza caldurii, am facut niste poze la un cuplu de nudisti, fara voia lor :))

Edited by Peiu S4F
Detalii

Alex,nu am zis-o sa jignesc.. Scuze daca asa a sunat :( nici eu nu o am cu diamante si totusi sunt fericit cu ea,din pacate timpul nu imi mai permite sa practic ciclismul. Este o idee super,nu o jignesc,si chiar iti apreciez dorinta. Cu rapoartele cum stati colegi?

Alex,nu am zis-o sa jignesc.. Scuze daca asa a sunat :( nici eu nu o am cu diamante si totusi sunt fericit cu ea,din pacate timpul nu imi mai permite sa practic ciclismul. Este o idee super,nu o jignesc,si chiar iti apreciez dorinta. Cu rapoartele cum stati colegi?

Eu nu practic ciclismul ca sport, il practic din placere, sunt amator. Nu cred ca nu ai timp sa iesi cu bicicleta o ora prin oras :))

Practic, astazi este ziua cu antrenamentul. Se asteapta o prezenta considerabila, minim 25 de membrii. S-aveti la voi licenta de zbor. Daca n-aveti chef, faceti-va invoire.

Edited by Peiu S4F
Detalii

Nickname-ul tău: TheBlackHawk97

Rank: Colonel

Level: Fara numar

Plec pe data de: 10.03.2015

Revin pe data de: 16.03.2015

Zile inactive: 6-7

Motivul: A racit foarte tare si nu o sa poata sta la PC.

Alte precizări?: Foarte dubios, eu zic sa nu ii accepti cererea Peiule.

Nu mai e nevoie :)) Se pare ca 3 zile de tratament mi-au ajuns si m-au pus pe picioare :)) Multam oricum @

Nu mai e nevoie :)) Se pare ca 3 zile de tratament mi-au ajuns si m-au pus pe picioare :))Multam oricum @SilenCe98

Si mai dubios, asa.. dintr-o data ti-ai revenit? Zi ca n-ai mai rezistat sa nu te uiti la videoclipul asta :))

@, asta e bicicleta mea, nu a mai fost folosita de mult saraca, are rotile dezumflate si e putin si murdara dar e a mea :X

b3jJow8.jpg

Foarte interesant. Lantul tau este ruginit si neuns cu ulei, janta ti-e si ea ruginita. Daca vrei sa nu ti se rupa lantul daca o s-o mai folosesti, ar trebui sa faci ceva la el :))

Bicicleta cu cos =)) (Nu pot sa ma abtin)

Eu am plecat in calatorie, la Navodari de la Mangalia. Jur ca ma asteptam sa fac vreo 5 ore, dar am facut doar 2 ore si 45 de minute (traseul). Ma simt implinit :))

Ne auzim la antrenament, ora 20:00 -> Rustlere + licenta de arme

Edited by DGS AlexCyo

Asa merg eu dupa wanted, chill fara grija intr-un mod cat mai spectaculos.

https://www.youtube.com/watch?v=_OPR9LFWnzQ&feature=youtu.be.

@@PyrOceL,fa videoclipul public,acum e privat,chiar sunt curios :P

@,parerea mea e ca poza este valida...

Edited by Epical

, e valida si pentru /punish, dar si pentru asist, daca ai SS-ul de la deschidere.