Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Toata lumea se lauda cu ce au ei mai bun... :)) M-as baga si eu sau nu m-as baga... Tre' sa gasesc ceva special :))

Pana atunci, in seara asta, ora 20:00, avem al treisutalea antrenament aerian. Antrenament ce necesita prezenta mare din partea voastra :)) Nu uitati de licenta de zbor :)

Buna seara soldati, va rog sa va dati cu parerea despre proiectul la care am lucrat in cursul zilei de vineri.

Imi cer mii de scuze pentru repetarea acelei faze de la sfarsit, sunt foarte obosit si nu mai am timp sa randez inca odata videoul.
Sper sa intelegeti ceva din acest video.

EDIT: Este in curs de procesare, va rog sa asteptati putin.

Edited by Nowerbach

Bona sera bona sera senorita linda. Sokare NG-iști ? :))

Intru și eu în game să văd dacă e ceva la jail.

Am venit de la munca vieții... O bucătăreasă s-a dus, colegul s-a dus și el. Am rămas singur :)) A venit valul de demisii doar într-o zi. Urmez și eu.

Buna seara soldati, va rog sa va dati cu parerea despre proiectul la care am lucrat in cursul zilei de vineri.

Imi cer mii de scuze pentru repetarea acelei faze de la sfarsit, sunt foarte obosit si nu mai am timp sa randez inca odata videoul.

Nower,mi-ai aratat din nou ca esti o persoana de nota 10,cum te stiu! Foarte frumos video-ul si vreau sa te felicit pentru idee,subiect cat si pentru munca! E la latitudinea oricui sa ajute,fiecare cum poate,insa depinde acum.. Sincer,si eu ajut uneori playeri,fie cu o "cursa" cum ai facut tu,insa se mai gaseste unul care sa-ti fure masina.Stii vorba:Dai un deget si iti pierzi toata mana.. Pe cei din Paramedics si eu ii ajut cu heal-ul,chiar daca sunt mai multi,astept sa se faca 99HP si intru la urmatorul,fiindca stim toti cat de greu si dificil poate fi un raport.

Ma rog,lasam astea,dar in concluzie vreau sa-ti reamintesc ca te RESPECT!

Ai toate aprecierile mele pentru proiectul tau. Este interesant si merita tratat ca a tare. Felicitari si sper sa excelezi in ceea ce faci. Ai toata sustinerea mea morala, daca conteaza cu ceva :))

In amintirea lui Maximuss (1) - Aveti nevoie de sunet :))

Edited by DGS AlexCyo

@ este genial, te lasă fără cuvinte :). Felicitări pentru idee, de ar fi toată comunitatea așa chiar ai juca de plăcere și pentru a te distra.

In amintirea lui Maximuss (1) - Aveti nevoie de sunet

Ai zis-o pe asta de parcă săracul Maximuss a trecut pe partea celaltă :| Doamne ferește, dar totuși epică fază =))))

Vei fi demis deoarece ai mers pe contrasens . Iti multumim ca ai fost alaturi de noi la bine si la rau . Mult succes incontinuare (jooooooking). Tare videoclip , daca se uita Arturo sigur bocea (daca-i beat dar el mereu e beat) :D

Uitati-va la robberi si in chat 8->

https://www.youtube.com/watch?v=zFfdMQPROtg

Edited by Waxios

Pacat ca nu am prins timpul in care Maximuss a fost in NG. E amuzant rau cand zice siug si cand. M-am bagat la zugravit o camera, e un dezastru ca nu a mai fost ingrijita de ceva timp si am facut 2 ore doar curatenie ca sa pot sa ma apuc de treaba. Acum baga tata cu trafaletele si sper sa o terminam pana diseara, cu spalat pe jos cu tot. In rest voi ce mai faceti? S-a terminat scoala spre bucuria noastra, 2 saptamani lejer, acum e momentul in care pui 10kg si dupa alergi 2 luni la sala sa le dai jos, dar na, mielul nu se mananca singur sau desigur prin vechiul obicei de ciocnit oua (aveti grija baietii la ouale voastre).

Va multumesc din inima pentru sustinere, nu ma asteptam sa va placa atat de mult. Recunosc faptul ca edit-ul este cam prost facut, insa eram foarte obosit. O sa ma revansez cu alte videouri. Pana atunci, daca vreti sa ma ajutati, puteti pune link-ul la status.

Mersi anticipat.

Voi intra si eu mai indata in joc.

Noapte buna soldati, (decat TeQ stiu ca e printesa), ma retrag deoarece maine am o zi destul de incarcata. D-abea astept sa se rezolve problema cu Jail Assist, sa ne putem relua linistiti activitatea de zi de zi. Ieri a fost un fail total pentru mine, cand sistemul cerebral a decis sa ma lase din pricina consumului de bauturi alcoolice, dar, cand este un majorat in spate si tu d-abea vi acasa pocnit de soarta si nu numai, parca nu te mai gandesti exact la ceea ce spui sau la ceea ce faci. (Cum sa intrebi daca trebuie sa fii On-Duty la antrenament? Da, asta zic si eu). Va mai zic o data noapte buna sau faina, iar pentru cei care petrec (daca e cazul) distractie placuta si la cat mai multe beri!

Edited by Teddy S

Salut băieți, se pare că în seara aceasta cei din Verdant Family au fost puși pe DM. După mai multe încercări cu Ducky de a omorî acel robber, am reușit sa ne strângem și să luptăm strategic :))

P.S: @@Peiu S4F, îți place skinul nu ?

https://www.youtube.com/watch?v=Gd0rW4dgYYM

Edited by G h O s T x VIP

@, Ne, ala e politist amarat ma, tu esti soldat nu un politai ! Schimba repede skinu.

Tu te legi de saracu ca are skin de politist dar ca tu ai skin dr niho-niho e ok ma?

Btw, astazi sedinta si antrenament, va ţuc.

Dragele noastre printese, desi nu-s obligat, vreau sa va dau cateva explicatii vizavi de antrenamentul de azi si de sanctiunile acordate, pentru a va arata ca orice actiune a mea e cat se poate de transparenta si-n limitele impuse de regulamente.

@alexrobi, ai ajuns la Rank 4, ai participat la multe antrenamente, ar trebui sa stii deja ca la exercitii capitanii sau antrenorii anunta sau intreaba daca se poate veni sau nu. Nu intrebi tu pe /r, folosesti /wt, mai ales cand deja s-a spus pe /r ca puteti veni.

@South Gang G si , in momentul in care @Epical a anuntat pe /r ca este-n viata, mai erau cel putin 5-6 fete in sat, grupate, ce tocmai fusesera "teleportate" de mine la Area. Chiar daca nu as' fi facut asta, sansele ca el singur sa poata curata satul erau sub 1%. Iar voi doi puteati face SPAM pe /wt, urmand ca STR8 sa-mi atraga atentia, daca mai era cazul. Peste asta, cand voi faceati SPAM pe /r in sat nu mai era nimeni, doar eu si Peiu. Ce-a urmat, cu Maxim, n-are rost sa discut aici.

, desi la tine as' putea scrie pagini intregi, ma rezum strict la sanctiunea acordata. Ai folosit chat-ul /r total aiurea, in momentul in care m-ai acuzat de DM. Alte comentarii nu fac in ce te priveste. Nu stiu ce-ati vazut voi (tu, Jason, AlexCyo), dar eu n-am avut nicio treaba cu voi. In plus, cum ti-am si zis dupa antrenament, daca tragi cu minigunul in oameni nu dai damage, doar cu rachete. Si nu au fost niciun fel de rachete in timpul exercitiului. Iar sa fac DM de la sol, ar fi vazut toata lumea c-as fi aterizat cu Hunterul, as fi tras in voi (nici nu gasesc vreun motiv, oricat de tampit sau plauzibil, pentru care s-o fi facut), dupa care sa ma ridic iar in aer. Pacat c-ai insistat la nesfarsit cu acuzatiile.

, desi initial fusese anuntat ca are AV pentru folosirea chatului /r, n-a fost sanctionat deoarece el a raspuns la intrebarea adresata de z1zStar.

, la fel, desi ai fost anuntat ca ai AV pentru folosirea chatului /r, in urma discutiilor cu Peiu am decis sa nu te sanctionam, deoarece acolo a fost vina colegilor si capitanului tau. Ai intrebat pe /wt unde sa vii, dupa ce-ai revenit, dar tarziu ai primit un raspuns.

In ce-i priveste pe @S4F KaZzy13x si , nu au fost motive de sanctionare. Kazzy doar l-a strigat pe Peiu, iar pe Jack nu l-am vazut, nici eu sau Peiu, vorbind aiurea pe /r.

Poate nu multi o stiu, dar fiecare sanctiune acordata de un membru Rank 5-6 este discutata cu liderul. Se prezinta dovezile, se discuta problema, se ia decizia. Orice sanctiune, daca va considerati neindreptatiti, o puteti contesta printr-un PM lui Peiu. Exceptie fac sanctiunile pentru lipsa de la activitati, sau pentru incalcari foarte grave ale regulamentelor, cum ar fi injuraturile, cererea de rank, certurile pe chaturile /r sau /d, conflictele cu colegii sau cu conducerea. In rest, cum va spuneam, chiar daca sanctiunea apare in topicul Sanctiuni ea este dezbatuta pana a se pune in aplicare. Asa ca-n loc sa puneti paie pe foc si sa riscati sanctiuni mai grave, incercati, pe viitor, s-o rezolvati pasnic si civilizat, printr-un PM membrului ce va sanctionat, iar daca nu ajungeti la un rezultat favorabil, adaugati si liderul. Asa evitati conflictele, certurile fara rost, dusmaniile si, in cel mai nefericit caz, demiterea voastra.

Pentru cei vechi, ce-l cunosc si au fost sub conducerea lui Erow, am o intrebare: de ce pe vremea lui nu existau astfel de discutii?! De ce atunci sanctiunile nu se dezbateau pe /r? Raspund tot eu: pentru ca atunci nu vi se permiteau cate vi se permit acuma, iar frica de o sanctionare mai drastica va tinea in frau. In ultima perioada s-a discutat mult pe tema asta, de catre membri R5+, si mereu s-a ajuns cam la aceeasi concluzie: profitati de faptul ca Peiu e un om deosebit, ce incearca mereu sa faca bine tuturor. Am zis-o si aseara, intr-un cadru restrans, dar acuma o zic aici. Asta mi se pare deja nesimtire, iar eu personal (si nu-s singurul) nu o accept.

Vreti sa ma judecati?! Faceti-o, dar faceti-o cu stil, cu cap si civilizat. Contrar unora, eu ma simt foarte bine atunci cand sunt contestat si am inamici. Cu cat ma dusmanesc unii mai mult, cu atat inseamna ca-mi fac treaba aici mai bine. Si, culmea, cand a fost Silence lider am impartit sanctiuni pe banda rulanta, pentru ca eram, intr-un fel sau altul, indrumat sau indemnat spre asta. Dar n-aveam atatia "dusmani" ca acuma. :)

O duminica placuta!

Dragele noastre printese, desi nu-s obligat, vreau sa va dau cateva explicatii vizavi de antrenamentul de azi si de sanctiunile acordate, pentru a va arata ca orice actiune a mea e cat se poate de transparenta si-n limitele impuse de regulamente.

@alexrobi, ai ajuns la Rank 4, ai participat la multe antrenamente, ar trebui sa stii deja ca la exercitii capitanii sau antrenorii anunta sau intreaba daca se poate veni sau nu. Nu intrebi tu pe /r, folosesti /wt, mai ales cand deja s-a spus pe /r ca puteti veni.

@South Gang G si , in momentul in care @Epical a anuntat pe /r ca este-n viata, mai erau cel putin 5-6 fete in sat, grupate, ce tocmai fusesera "teleportate" de mine la Area. Chiar daca nu as' fi facut asta, sansele ca el singur sa poata curata satul erau sub 1%. Iar voi doi puteati face SPAM pe /wt, urmand ca STR8 sa-mi atraga atentia, daca mai era cazul. Peste asta, cand voi faceati SPAM pe /r in sat nu mai era nimeni, doar eu si Peiu. Ce-a urmat, cu Maxim, n-are rost sa discut aici.

, desi la tine as' putea scrie pagini intregi, ma rezum strict la sanctiunea acordata. Ai folosit chat-ul /r total aiurea, in momentul in care m-ai acuzat de DM. Alte comentarii nu fac in ce te priveste. Nu stiu ce-ati vazut voi (tu, Jason, AlexCyo), dar eu n-am avut nicio treaba cu voi. In plus, cum ti-am si zis dupa antrenament, daca tragi cu minigunul in oameni nu dai damage, doar cu rachete. Si nu au fost niciun fel de rachete in timpul exercitiului. Iar sa fac DM de la sol, ar fi vazut toata lumea c-as fi aterizat cu Hunterul, as fi tras in voi (nici nu gasesc vreun motiv, oricat de tampit sau plauzibil, pentru care s-o fi facut), dupa care sa ma ridic iar in aer. Pacat c-ai insistat la nesfarsit cu acuzatiile.

, desi initial fusese anuntat ca are AV pentru folosirea chatului /r, n-a fost sanctionat deoarece el a raspuns la intrebarea adresata de z1zStar.

, la fel, desi ai fost anuntat ca ai AV pentru folosirea chatului /r, in urma discutiilor cu Peiu am decis sa nu te sanctionam, deoarece acolo a fost vina colegilor si capitanului tau. Ai intrebat pe /wt unde sa vii, dupa ce-ai revenit, dar tarziu ai primit un raspuns.

In ce-i priveste pe @S4F KaZzy13x si , nu au fost motive de sanctionare. Kazzy doar l-a strigat pe Peiu, iar pe Jack nu l-am vazut, nici eu sau Peiu, vorbind aiurea pe /r.

Poate nu multi o stiu, dar fiecare sanctiune acordata de un membru Rank 5-6 este discutata cu liderul. Se prezinta dovezile, se discuta problema, se ia decizia. Orice sanctiune, daca va considerati neindreptatiti, o puteti contesta printr-un PM lui Peiu. Exceptie fac sanctiunile pentru lipsa de la activitati, sau pentru incalcari foarte grave ale regulamentelor, cum ar fi injuraturile, cererea de rank, certurile pe chaturile /r sau /d, conflictele cu colegii sau cu conducerea. In rest, cum va spuneam, chiar daca sanctiunea apare in topicul Sanctiuni ea este dezbatuta pana a se pune in aplicare. Asa ca-n loc sa puneti paie pe foc si sa riscati sanctiuni mai grave, incercati, pe viitor, s-o rezolvati pasnic si civilizat, printr-un PM membrului ce va sanctionat, iar daca nu ajungeti la un rezultat favorabil, adaugati si liderul. Asa evitati conflictele, certurile fara rost, dusmaniile si, in cel mai nefericit caz, demiterea voastra.

Pentru cei vechi, ce-l cunosc si au fost sub conducerea lui Erow, am o intrebare: de ce pe vremea lui nu existau astfel de discutii?! De ce atunci sanctiunile nu se dezbateau pe /r? Raspund tot eu: pentru ca atunci nu vi se permiteau cate vi se permit acuma, iar frica de o sanctionare mai drastica va tinea in frau. In ultima perioada s-a discutat mult pe tema asta, de catre membri R5+, si mereu s-a ajuns cam la aceeasi concluzie: profitati de faptul ca Peiu e un om deosebit, ce incearca mereu sa faca bine tuturor. Am zis-o si aseara, intr-un cadru restrans, dar acuma o zic aici. Asta mi se pare deja nesimtire, iar eu personal (si nu-s singurul) nu o accept.

Vreti sa ma judecati?! Faceti-o, dar faceti-o cu stil, cu cap si civilizat. Contrar unora, eu ma simt foarte bine atunci cand sunt contestat si am inamici. Cu cat ma dusmanesc unii mai mult, cu atat inseamna ca-mi fac treaba aici mai bine. Si, culmea, cand a fost Silence lider am impartit sanctiuni pe banda rulanta, pentru ca eram, intr-un fel sau altul, indrumat sau indemnat spre asta. Dar n-aveam atatia "dusmani" ca acuma. :)

O duminica placuta!

Parca spuneai ca ai terminat cu chestiile astea.

Poza ta cand eu am scrid pe /r este de cand eram in satul de PB iar tu mi-ai zis ca am AV dupa ce am luat crash in timpul exercitiului de la Four Dragons, de ce m-ai anuntat atunci si nu imediat dupa?

Mi-ai zis de AV cand am zis pe /r "Am tras in manechinii de la dragons si am luat crash" iar tu imediat dupa ai zis ca am AV. Daca era pentru fraza din satu PB de ce nu ai zis-o atunci? Dupa antrenament mi-ai zis ca am luat AV pentru fraza cu crash iar acum spui altceva, interesant.

Parca am vorbit ceva dupa antrenament eu, tu si Peiu, dar vad ca an discutat degeaba si tu iarasi incepi, aiurea.

Parca spuneai ca ai terminat cu chestiile astea.

Poza ta cand eu am scrid pe /r este de cand eram in satul de PB iar tu mi-ai zis ca am AV dupa ce am luat crash in timpul exercitiului de la Four Dragons, de ce m-ai anuntat atunci si nu imediat dupa?

Mi-ai zis de AV cand am zis pe /r "Am tras in manechinii de la dragons si am luat crash" iar tu imediat dupa ai zis ca am AV. Daca era pentru fraza din satu PB de ce nu ai zis-o atunci? Dupa antrenament mi-ai zis ca am luat AV pentru fraza cu crash iar acum spui altceva, interesant.

Parca am vorbit ceva dupa antrenament eu, tu si Peiu, dar vad ca an discutat degeaba si tu iarasi incepi, aiurea.

Te chinui degeaba ca oricum tot ca el va zice. Nu stiai? :O El are intotdeauna dreptate.

O sa mai adaug si eu comentarii la postarea de mai sus, dar maine caci de pe telefon e cam greu :)

Probabil v-ați întrebat de ce a fost topicul închis. În principal ultimile două posturi sunt de vină.

Când am luat lider și am ținut prima ședință am spus clar ce nu suport cel mai mult și anume cearta între noi și mai ales spălarea rufelor în public.

Dacă nu mă înșel v-am mai atras atenția referitor la ultima parte și văd că nu mă fac înțeles.

@@yenoH, înteleg că ai fost tras la răspundere, dar cum ai spus și tu sancțiunile mai întâi le discuți cu mine, iar apoi sunt aprobate, cine are ceva de comentat o poate face printr-un PM, nu ești obligat să oferi explicații și dovezi la discuții.

@, @, nu mai are rost să mă repet, posturile de mai sus nu sunt în regulă și sper să nu se mai repete.

Ce am spus mai sus este valabil pentru toată lumea, dacă se repetă trecem la sancțiuni.

Protagoniști posturilor de mai sus, sunt rugați să-și îndrepte greșelile.

Sper că m-am făcut înțeles.

O săptămână frumoasă vă doresc.

Edited by Peiu S4F

Numai gay pe aici :))

Neața all. M-am trezit la 6:20 din cauza câinelui meu idiot ce-a rămas cu capul prins în poartă. Da ce bătaie i-am dat ... da ce cruci și altare așa de dimineață ... :))

Am plecat la muncă. Spor la pct. Eu am făcut 53 :> Ne auzim diseară / mâine.

Băăăăăăăă, nu vă mai suport! ( <3 ) M-ați ținut online până la 05:30 și la 09:00 m-a trezit câinele, să-l scot afară. Iar la 14:30 plec la muncă...

Măcar dacă puteam să fac raportul, dar e serverul gol.. :)))

@@Peiu S4F, Cred ca ar fi bine sa vorbesti cu un admin sa stearga rapoartele vechi de pe RPG, sa ramana doar cele validate din momentul in care am renuntat la forum. In asa fel incat sa avem o numerotare corecta a lor.

PS. Am mai facut o propunere daca sunteti de acord cu ea si o sustineti nu ezitati sa dati un +. -> http://forum.b-zone.ro/topic/266702-oprirea-scaderii-wantedului-dupa-cuff/

Edited by MiTzOnE CaPiTaNuL