Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Invoiri la ce? Avem la ce sa ne facem invoire si eu nu stiu? :)))

Ba negrule, saptamana asta antrenamentele au fost anulate cu ocazia sarbatorilor de Pasti. Nabule :))

Nu-l ascultati pe hawk. E nab dar cred ca stiti deja :))

Mah, , o iei si tu pe limonada?! Sau ai dat iama-n etnobotanice, ca Spazie?! :)) Bagi lumea-n sperieti cu invoirile tale. Dormi in pace, te trezesc eu can' ajungem. :-J

@, eu am facut cu un prieten, el avea harta, insa pana sa fac cu el m-am folosit de acestea si s-au potrivit:

@, nu avem maine antrenament bai nab.

#Ba, daca nu va cade netu'? Vreau sa intru si eu pe server ba, iesiti unul ca va dau un Jack Daniels.

E prima data cand intru pe forum dupa cateva zile, don't judge me :)):(

Salut! Imi cer scuze ca postez aici, dar la fel ca toti ceilalti membrii care fac cate o propunere ce tine de departament, o impartasesc si cu ceilalti, la fel am sa fac si eu. Am facut si eu o propunere, probabil ultima..pentru ca celelalte nu mi-au fost luate in considerare pe motiv ca nu am avut plusuri multe, nu ca n-ar fi fost o idee buna. Asta m-a facut sa-mi dau seama ca indiferent daca e o idee buna sau proasta, ea va fi acceptata doar daca are reputatie buna. Eu consider ca e o idee buna, va rog sa o cititi cu atentie, si daca..si numai daca sunteti de aceeasi parere cu mine, va rog sa acordati niste stelute si un +1 care dupa parerea mea nu va costa nimic. Propunerea este: http://forum.b-zone.ro/topic/267238-sugestie-find/

Salut! Imi cer scuze ca postez aici, dar la fel ca toti ceilalti membrii care fac cate o propunere ce tine de departament, o impartasesc si cu ceilalti, la fel am sa fac si eu. Am facut si eu o propunere, probabil ultima..pentru ca celelalte nu mi-au fost luate in considerare pe motiv ca nu am avut plusuri multe, nu ca n-ar fi fost o idee buna. Asta m-a facut sa-mi dau seama ca indiferent daca e o idee buna sau proasta, ea va fi acceptata doar daca are reputatie buna. Eu consider ca e o idee buna, va rog sa o cititi cu atentie, si daca..si numai daca sunteti de aceeasi parere cu mine, va rog sa acordati niste stelute si un +1 care dupa parerea mea nu va costa nimic. Propunerea este: http://forum.b-zone.ro/topic/267238-sugestie-find/

O idee destul de buna. Ai perfecta dreptate in ce ai scris acolo.

Legat de acest post, stai linistit. Nu o sa iti dea nimeni in cap pentru ca vi cu o idee care ne ajuta si pe noi. Altii au alta mentalitate dar mna...

, imi place ideea de castig si cum ai scos-o in evidenta. Chiar ma gandeam zilele astea la ceva asemanator. Sa se gaseasca o modalitate de compensare pentru membri Departamentelor, ca din accept-uri si kill-uri nu faci mare lucru. Un accept il ai in 15 ore, la mine inseamna chiar si 3 zile. Chiar daca l-as vinde cu 15.000, e 5.000 pe zi, e o nimica toata.

Chiar daca-s de acord cu tine, ai report, post, PM la lider, /mute, /kick, /ban si suspend. Voi cauta o cale legala sa-ti iau si televizoru' si frigideru' din casa.

Mah, , o iei si tu pe limonada?! Sau ai dat iama-n etnobotanice, ca Spazie?! :)) Bagi lumea-n sperieti cu invoirile tale. Dormi in pace, te trezesc eu can' ajungem. :-J

Du-te ba, eu si cand sunt spart sunt bine. Astept momentul cand o sa te vad spart sa pot rade de tine (cu toate c-o fac mereu).

Un set de propuneri +1 daca va plac: http://forum.b-zone....tpassport-vama/

Primele 2 propuneri au mai fost facute si respinse, ideea cu barierele nu cred ca se va accepta pentru ca s-ar face abuzuri. Propunerile sunt bune, dar din pacate nu vrea Kelton sa le puna in aplicare. Eu unul ti-am dat +1, poate se va accepta, desii nu cred.

Scuzaţi-mă că postez aici, dar am făcut o nouă propunere care s-ar putea să vă placă. Aceasta constă în permisiunea noastră de a participa la [/spray] de la [/clanzones]. Mi se pare nedrept ca doar membrii facţiunilor paşnice, membrii gangurilor şi civilii să poată participa la [/clanzones]. Eu unul vreau să mă distrez cu acestea. Mai multe detalii găsiţi aici: http://forum.b-zone.ro/topic/267377-propunere-spray/, dacă vă va plăcea propunerea, daţi un +. Sper să ţineţi cu mine.

@, Stai liniştit că nu se acceptă, după ce ne-au anunţat pe noi liderii de această regulă am încercat să fac tot posibilul să ne lase şi pe noi cu spray dar răspunsul uite-l :

@Peiu S4F, nu e normal ca membrii departamentelor să facă grafitti pe pereți și să facă DM. Cu părere de rău dar nu vă vom permite să faceți așa ceva.

Trebuie să înțelegeți că în departamente se cer mai multe lucruri ca în restul facțiunilor. În departamente nu intră oricine și nu ajunge oricine rank mare. Dacă doriți să faceți DM schimbați facțiunea.

Şi crede-mă că a fost o discuţie destul de lungă :). Gândeşte că nici măcar la rank 5 nu ne lasă cu job legal, dar apoi să dăm /spray.

, credeai ca reclamatia ta e cea mai penibila dintre toate?! Uite c-a mea o depaseste. =)) =)) =)) Pacat c-a raspuns @Peiu S4F asa repede, ca vroiam mai mult de la ala. Sper sa-i faca reclamatie la lider acuma. =))

Mah, @Peiu S4F, esti fratele meu, speram sa vezi mesaju' de pe Wapp. :)) Da' hai ca i-am facut si eu cadou o reclamatie, s-o dam ca la ping pong. :))

PS. Eu totusi sper sa te reclame la lider, ca asa tupeu pe capu' tau n-am mai vazut.

@@yenoH, Am rămas fără baterie, l-am pus direct la încărcat şi am uitat să-l deschid sorry :-S !!

Alo armata, văd că o dată cu voi şi deţinuţi de la jail au cam intrat în vacanţă şi îşi fac de cap pe acolo, sper că profitaţi la maxim de săptămâna asta, că de luni mâncaţi jailul pe pâine. Cum nu ştiu, dar asta o să faceţi :) !

De luni mâncaţi jailul pe pâine. Cum nu ştiu, dar asta o să faceţi :) !

Intreaba-ma pe mine, ca-ti dau eu toate solutiile. :)) Tu doar s-aduci painea, atat imi trebuie. :))

Intreaba-ma pe mine, ca-ti dau eu toate solutiile. :)) Tu doar s-aduci painea, atat imi trebuie. :))

Care luni ? :)) Eu am ajuns la ai mei .. bine sanatos .. si cu burta plina ca deobicei , sarbatori fericite tuturor si aveti grija la post hunteri :))

Hristos a Inviat!

Ai dovezi?! /:) Eu-s catolic, iar saptamana trecuta unu' n-a urat nimic de bine.

Luati-va urarile si fugiti de-aici. Daca vreti sa urati ceva cuiva, o faceti personal, nu prin +1 aiurea. Urmatorii ce se trezesc crestini au report.

Taxi Los Santos (RPG2) va ureaza PASTE FERICIT!

Ba, tu ca lider faci postari d-astea? Deci, nu cred! Iti inchizi propriul topic la factiunea unde esti lider si te-apuci sa faci +1 in alta parte? Esti intreg la minte? Opriti-va... Sunteti prea multe fenomene d-astea stranii. Exemple de doi bani, mai esti lider. :-J --- Na, ca sa vedeti si voi: 1

Topicul de discutii a fost inchis pana trece PANA TRECE PASTELE pentru a evita spamul !

Valabil si pentru celelalte persoane din aceasta categorie, care s-au gasit sa faca posturi pe forum prin prisma acestor sarbatori. Mesaje d-astea false... Sunt satul si n-am chef sa va vad cu ele aici. Daca nu cititi ce-am zis aici, ghinion, c-o s-apas pe "report' si la urmatorii :)

Edit: @@Peiu S4F, tu crezi ca astia ne vor binele... Astia-s pe interes personal, nu in interesul nostru sa ne fie bine. Daca n-am ce sa pun pe masa: un ou, o felie de pasca, cozonac... M-ajuta ei? :)) + de asta, isi mai si rezerva serverul in paranteza "(RPG2)", parca mergem sa ciocnim oua cu ei :|

Edited by DGS AlexCyo

@@yenoH,@, lăsa-ţi lumea să ne ureze sărbători fericite :) şi să facă şi ei un +1 liniştiţi, nu suntem aşa răi :) !

După cum spune şi titlul acestui topic aici pot posta doar membrii facţiunii National Guard. Iar pentru cei care nu fac parte din această facţiune am câteva cuvinte: Nu aici vă exprimaţi părerile contra acestei facţiuni... cu un salut, o urare sunteţi mereu bineveniţi să postaţi însă cu critici nu sunteţi deloc acceptaţi.

:)

@,@, mulţumim, la fel şi vouă !

Hristos a Înviat !

Sărbători fericite alături de cei dragi !

Vă pupă Peiu :* !

Paste%20Fericit%202010%20(01).jpg

Edited by Peiu S4F

@@yenoH,@, lăsa-ţi lumea să ne ureze sărbători fericite :) şi să facă şi ei un +1 liniştiţi, nu suntem aşa răi :) !

Ba eu sunt asa rau. Si cum spuneam in postul de mai sus, daca cineva vrea sa-mi ureze ceva, s-o faca in joc. Da' nu cum zice si Alex, ichizi topicul tau ca sa eviti SPAM-ul, dar tu faci SPAM. Da-o mah, ca asta nu-i urare. Unu' n-a venit in joc sa zica ceva de bine, da' pe forum sunt zmei.

Sincer, cand am vazut cat tupeu zace-n el, in , n-am putut sa ma abtin. Istoricul mesajelor, a postat si in topicuri care n-au legatura cu subiectul, da' deloc :)). Totusi, unele topicuri i-au scapat, nu stiu cum:

RPG1:

1. Demisii Tow Truck
  2. Los Santos Taxi
  3. LS S.I
  4. LV Taxi
  5. SF Taxi
  6. SF S.I
  7. Verdant
  8. Vietnamese
  9. Green Street
  10. Tsar
  11. Southern
  12. Avispa
  13. El Loco
  14. 69 Pier
  15. LSPD
  16. National Guard
  17. FBI
  18. SFPD
  19. Hitmen
  20. + Clanuri

​RPG2:

1. LS S.I
  2. LV S.I
  3. News Reporters
  4. Paramedics
  5. SF Taxi
  6. SF S.I
  7. Green Streets
  8. Verdant
  9. Vietnamese
  10. Red Dragon
  11. Southern
  12. Tsar
  13. 69
  14. Avispa
  15. LSPD
  16. LVPD
  17. FBI
  18. NG
  19. SFPD
  20. + Clanuri

​RPG3:

1. LS Taxi
  2. LS S.I
  3. TTC
  4. LV Taxi
  5. News Reporters
  6. Paramedics
  7. SF Taxi
  8. SF S.I
  9. Vietnameses
  10. Green Streets
  11. Red Dragon
  12. Southern
  13. El Loco
  14. 69
  15. National Guard
  16. LVPD
  17. FBI
  18. SFPD
  19. Hitmen
  20. + Clanuri

​Nu ai luat-o razna de la atata +1? Sincer, pe langa warn, meriti vreo 14 zile de suspend si sa fii scos si de la lider. Ai incalcat regulamentul forumului de 60 de ori in cateva ore si nu mai iau in calcul mesajele de la clanuri. Din pacate, nu esti singurul, sa te consolezi cu asta. Sa-ti fie rusine, in paralel. Esti lider, si liderii trebuie sa fie model, jucatorii emit pretentii de la ei. Daca ai facut toate prostiile astea, nu stiu cat intelegi.

Edited by DGS AlexCyo

Ba eu sunt asa rau.

Cam ăsta ești tu :

grumpy-kitty-cat-happy-easter-meme.jpg

@, tu vezi că ai temă pentru acasă un eseu cu multe cuvinte cu titlu ''Pentru ce folosim noi cei din National Guard [/r]-ul''. Ai maxim două zile. Tema trebuie postată la discuții !!

@, Are puține posturi și ca lider vrea să aibă și el mai multe, lasă-l așa :))

Hai nb v-am țucat, am fost și la bisercă să iau Paște :))) !

Edited by Peiu S4F