Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pana acuma doar 22 de colegi mi-au trimis PM cu ora la care li s-ar parea lor potrivit sa se tina antrenamentul de duminica. Mai aveti timp pana diseara, dupa care vom hotara, bazat pe voturile voastre, la ce ora vom fixa activitatea. Sper sa mai primesc cateva PM-uri azi.

Edited by yenoH

@@yenoH, bine ca mi-ai amintit.Aseara eram pe telefon si am zis ca-ti dau cand intru pe PC,da` n-am mai intrat si am uitat :))

@, mai faci album de sodomizari? :D

Te ajut si eu cu poza asta

JQCBJBc.jpg

Pwp Marius :*

@@cluster09, lol să mor de văzusem :))))

Ce spirit de observație ai :))) !

Oricum eu nu știam în ce dată suntem azi :))

Am reusit s-o depasesc pe maya in cazul asta

Neah să nu exagerăm :)))

@@yenoH, mergea un topic nou gen poll cu păreri și după ce terminai cu el îl ștergeai.

Oricum #Rastasefu

buttkisser2_xlarge.jpeg

#JustKidding

or #MaybeNot

@@Ervin27 mai ști poza ? =)))

Edited by Peiu S4F

@@yenoH, si eu ce ti-am zis in game? yenoH, nu merge sa faci poll cu antrenamentul si sa raspundem acolo? Ai zis "nu".
@@Peiu S4F, eu i-am zis de atunci...cand a zis el eram cu Piticul pe skype si mi-am amintit de poll-ul facut de PadVlad cand a intrebat comunitatea daca vrea ca el sa se lase de samp. Si atunci imi venise ideea sa faca la fel cu antrenamentul..si i-am si zis dar el batman, batman.

Edited by Johnny

@Johnny, bate-ma, omoara-ma, sa mor daca-mi amintesc. :( Am foarte multe pe cap saptamana asta si sunt cam aerian. Sorry. :(

@Johnny, bate-ma, omoara-ma, sa mor daca-mi amintesc. :( Am foarte multe pe cap saptamana asta si sunt cam aerian. Sorry. :(

Inseamna ca o sa te descurci la ant de vineri daca te simti asa.

Cand se decide cum o sa avem ant?

, la antrenament oricum nu puteam fi online, ramaneti pe mana antrenorilor, scapati de mine. :)) La sedinta s-a stabilit deja ca antrenamentul de vineri nu se va mai tine, el fiind comasat cu cel de duminica. Maine o sa va anuntam si ora la care se va tine de acuma antrenamentul, dupa care o voi face oficial, modificand in regulamentul intern.

@@yenoH, scuze acceptate :P Intru si eu imediat in joc, ne auzim pe /r daca e.
EDIT: Pentru cei care gasesc folositor modul cu mapa pe M (si cred ca sunt, eu sunt unul), colegul nostru Rasta l-a rezolvat si pe acesta sa functioneze pe versiunea de samp 0.3.7. Am sa va las un link aici:
http://forum.b-zone.ro/topic/273952-cleo-mapcs-aka-harta-pe-m/

Edited by Johnny

@@yenoH, scuze acceptate :P Intru si eu imediat in joc, ne auzim pe /r daca e.

EDIT: Pentru cei care gasesc folositor modul cu mapa pe M (si cred ca sunt, eu sunt unul), colegul nostru Rasta l-a rezolvat si pe acesta sa functioneze pe versiunea de samp 0.3.7. Am sa va las un link aici: http://forum.b-zone.ro/topic/273952-cleo-mapcs-aka-harta-pe- m/

In sfarsit .. credeam ca nu mai apare :))

Doamne .. sunt mort de oboseala .. azi am muncit nu gluma ! cand am ajuns acasa la 16:00 direct somn, cand m`am trezit acum la 20:00 credeam ca am dormit pana dimineata si am intarziat deja =))

Edited by Costel S4F

@, yeah oldie but goldie :) !

@, trezirea băăăăăăăă, a pus şi fmotd a postat şi la discuţii şi la anunţuri importante, ce vrei să facă mai mult ?

uite cine stie,uite uite cine stie!!

Dacă nu eu, atunci cineee ??? B-)

@@Costel S4F, La mulţi ani !! Să ne trăieşti 1000 de ani :* ! Scuze de întârziere !!

Fetele si baietii veseli, am o MARE rugaminte la voi. Cei care ascultati manele, cand sunteti nevoiti sa postati dovezi video la reclamatii va rog sa va fie mila de urechile si neuronul meu si sa opriti sunetul. Incerc sa va multumesc anticipat.

Fetele si baietii veseli, am o MARE rugaminte la voi. Cei care ascultati manele, cand sunteti nevoiti sa postati dovezi video la reclamatii va rog sa va fie mila de urechile si neuronul meu si sa opriti sunetul. Incerc sa va multumesc anticipat.

Da ch'are ma :)) Te referi la postu' lui Wipe, nu :)) ?

Cumva asta te simti cand asculti manele :)) ??

VACJRJv.gif

@@Costel S4F L-a multi ani magnatule, scuze de intarziere :))

Edited by BlackHawk97

Da ch'are ma :)) Te referi la postu' lui Wipe, nu :)) ?

Da, Soimule... Imagineaza-ti ca ascultam muzica, deci era dat volumul tare, iar cand a inceput video-ul din dovada nu reuseam sa nimeresc butonul de mute. :|