Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Costel S4F, regula a fost iar schimbata, acordand celor de Rank 4+ posibilitatea de a avea, la orice ora, orice job legal. In functie de cum va fi activitatea membrilor, aceasta regula va fi modificata din nou, la sfarsitul saptamanii.

Mda, din cauza unor copii cu media de varsta de maxim 11 ani care ar face bani si din piatra seaca si abuzeaza mereu ca ..... ma abtin, a fost roleback si din cauza la roleback am pierdut punctele din jail complete + alte 30 puncte. Minunat ce sa zic. Pierdem 900 de playeri ce am adunat in cateva ore (si ma refer la raport) pentru 10 imbuibati. Astia-s ca soarecii aia cand dau de o bucata de branza si baga in ei repede, daca ar putea ar inghitii toata bucata de branza odata.

Nu meritam sa mai traim ca popor.

@@yenoH, trimite nemtii peste noi sa ne civilizeze.

Edited by AraGAZ FCP

@, Nu e de încercat să fi prietenos :)), aici nu se mănâncă nimeni între ei, toată lumea e prietenă cu toată lumea, este puțin spus asta, suntem uniți și diferiți, vei vedea pe parcurs asta, poartă-te cât mai natural și ai grijă la Hawk pentru că îi plac prospăturile =)). Aici cine nu se integrează pleacă singur :).

@, Lasa ca tot la area il gasesti :)) Acolo il gasesti nou,nefolosit chiar =))

Faza era ca,eu mergeam pe Chilliad,si zice unu de asta ca e in aer,si m-am gandit sa merg eu..Nu puteam sa dau cu rachete in el daca era jos :)) Ma rog,a venit un FBI cu heli si m-a luat :X

Edited by Captain AlexNicko VIP

Am venit sa fac +1.

, nu treuie sa-ncerci sa fii prietenos cu noi. Daca esti un rebel, ce nu se poate integra in echipa deja formata, cum zicea si @Peiu S4F, pleci singurel. Cu sau fara ajutorul meu. Au mai fost si altii. Daca te uiti atent, cam tot ce e R3+ sunt membri vechi sau foarte vechi in NG. Si e cunoscut faptul ca aici atmosfera si echipa e una deosebita. Cei ce incearca sa impresioneze cu glume deplasate sau facand tot felul de prostii, mai mari sau mai mici, nu ies niciodata in castig. Daca profiti de sansa, poti ajunge departe aici. Daca nu, o alta sansa ai dupa ce castiga Peiu la Loto. :))

@@yenoH, nu ma refer la tipul de prietenos care sa ma dau interensant si sa fac glume proaste.Eu las totul sa vina de la sine,fiecare trebuie sa-si vada de treaba lui, nu sa-si bage nasul unde nu are treaba.Eu sunt de treaba poti intreba si pe colegi nostri, care ma stiu si care au stat ceva timp cu mine.Oricum, daca voi pleca vreodata voi avea un motiv intemeiat, asa ca nu scapi tu de mine asa usor =))

, prietenu' tau stie de ce-i spun unele lucruri. El a mai avut o sansa in NG, ghinionul sau a fost c-a dat cu mine testul. A picat, mi-a facut reclamatie, stiind ca vina era a sa, iar aia n-a picat tocmai bine. Eu i-am dat o sansa pentru ca nu-s genul care sa tina ranchiuna aiurea pe oameni. Ce face de acuma, tine doar de el. A mai avut o scapare, cand ma lua pe /r ca AV-ul acordat pentru abuz de heal nu-i corect. Vedem cum va fi pe viitor. Depinde doar de el.