Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acel specimen []Mr.Fantastic[] l-am dat afara din clan! M-am simtit penibil sa vad ca unu din clanul meu ne-a jignit asa. Si colac peste pupaza ce credeti? M-am trezut cu post de la el la admini ca l-am dat afara cu 3/3 mor :))))) m-a busit rasul real cand am vazut...

Acel specimen []Mr.Fantastic[] l-am dat afara din clan! M-am simtit penibil sa vad ca unu din clanul meu ne-a jignit asa. Si colac peste pupaza ce credeti? M-am trezut cu post de la el la admini ca l-am dat afara cu 3/3 mor :))))) m-a busit rasul real cand am vazut...

Sergiu pe comunitatea asta nu ar mai trebui sa te mire nimic sa stii. Pe mine nu ma mai mira nimic.:))))

Sergiu pe comunitatea asta nu ar mai trebui sa te mire nimic sa stii. Pe mine nu ma mai mira nimic. :))))

Da man dar asta ar fii fost ultimul lucru la care ma gandeam ca o sa-l vad pe serverul asta sincer. :)))) Dar na s-a ofticat ca a picat testul cu shudu de intrare in NG. Dar daca nici nu a tras un ochi pe forum peste regulament, nu stiu la ce se astepta...

Cel mai prost s-a combinat Fantasticu' asta, cand a aplicat in NG. A picat testul, a intrat pe Blacklist, a fost dat afara din clan si acuma o sa ia si ban pentru reclamatia facuta lu' Shudu. :)) Mno, sa se mai puna cineva cu NG-ul. :))

Cel mai prost s-a combinat Fantasticu' asta, cand a aplicat in NG. A picat testul, a intrat pe Blacklist, a fost dat afara din clan si acuma o sa ia si ban pentru reclamatia facuta lu' Shudu. :)) Mno, sa se mai puna cineva cu NG-ul. :))

Ce ziceai de ban? ia uite aici :))) mor http://i.imgur.com/eDNqnG5.jpg primul rand de sus :))) . Se mai spune ca cine si-o face cu mana lui se numeste lucru manual :)))

Edited by LF Sergiu

Vezi că o mai luat și mute că m-a jignit cenzurat =)).. Asta înseamnă să te pui cu NG

@@yenoH, Hmmm și încă nu a dat de mine > :)

Stai să vezi dumincă dacă ajung ce se alege de SFPD și de domnșoru lider care comentează la /d-urile mele

Nu prea am mai postat de ceva timp pe aici, dar....

im-back-did-you-miss-me.jpg?w=594

I'm not gay, man, stay fare X_X

Vai, si eu astept cu nerabdare warul asta. Duminica is liber, numa' bine ma adun cu voi sa-i terorizam pe astia. Tre' sa fac niste pariuri cu femeia "kick" care conduce SFPD.

Ma pun in pat, ne auzim la amiaza. Seara buna :)

// Nu inainte sa ascult melodia de la semnatura lui :))

Edited by Alex S

Buna dimineata National Guard.Am o veste care s-ar putea sa va socheze dar e mai bine si pentru mine si cred ca si pentru voi.am hotarat ca in urmatoarele 3-4 zile sa mai raman putin in Aceasta minunata factiune.Eu unul m-am saturat de acest joc care mi-a furat 2 ani din viata mea.Sper sa nu mai fac greseala asta si cu alte jocuri.am hotarat ca intr-un viitor apropiat sa ma las de acest joc pentru ca nu mai vreau.Vreau sa ma ocup mai mult de viata mea de liceu poate o facultate etc.Ma rog chestii personale.Sper ca m-am facut placut cat am stat in factiune aici am avut cele mai frumoase momente alaturi de colegii mei si sper ca mi-am facut prieteni si daca mi-am facut dusmani sper sa ma ierte cu tot ce am facut.Oricum demisia nu mi-o voi pune acum si contul va mai fi online jucand fratele meu pe el.Atat am avut de spus si sper ca m-am facut cat de cat inteles in legatura cu motivul pentru care m-am lasat de acest joc.Multumesc celor care au fost alaturi de mine si la bine si la greu.Va urez multa bafta pe viitor.Multumiri lui Gang_G,yenoH,Alex S si multi altii care m-au incurajat sa raman aici cand mi-a fost cel mai greu.Salutari si Bafta.

Edited by Mike Zuz

Buna dimineata National Guard.Am o veste care s-ar putea sa va socheze dar e mai bine si pentru mine si cred ca si pentru voi.am hotarat ca in urmatoarele 3-4 zile sa mai raman putin in Aceasta minunata factiune.Eu unul m-am saturat de acest joc care mi-a furat 2 ani din viata mea.Sper sa nu mai fac greseala asta si cu alte jocuri.am hotarat ca intr-un viitor apropiat sa ma las de acest joc pentru ca nu mai vreau.Vreau sa ma ocup mai mult de viata mea de liceu poate o facultate etc.Ma rog chestii personale.Sper ca m-am facut placut cat am stat in factiune aici am avut cele mai frumoase momente alaturi de colegii mei si sper ca mi-am facut prieteni si daca mi-am facut dusmani sper sa ma ierte cu tot ce am facut.Oricum demisia nu mi-o voi pune acum si contul va mai fi online jucand fratele meu pe el.Atat am avut de spus si sper ca m-am facut cat de cat inteles in legatura cu motivul pentru care m-am lasat de acest joc.Multumesc celor care au fost alaturi de mine si la bine si la greu.Va urez multa bafta pe viitor.Multumiri lui Gang_G,yenoH,Alex S si multi altii care m-au incurajat sa raman aici cand mi-a fost cel mai greu.Salutari si Bafta.

Bafta mai departe cu liceul, cu viata reala. Te mai asteptam pe la noi.

Salut baieti,maine vreau sa veniti in numar cat mai mare la Warr-ul 4 Fun(Ora 21:00).Nu vreau suferinte,este 4 Fun.Eu cu @@yenoH, am organizat acest mic eveniment ca sa mai omoram din plictiseala :)).

, pleaca de aici, sau iti dau report. Iti luam si HQ-ul maine si facem gratare cu masinile voastre.

@@yenoH,Of,of,mai Honey,o sa va luam taraba aia de hq si o sa facem noi gratar pe hydrele voastre.

Edited by AIM zNoss

@@yenoH,Of,of,mai Honey,o sa va luam taraba aia de hq si o sa facem noi gratar pe hydrele voastre.

Pleaca ma :)), crezi ca ma cheama degeaba ManeLopataru? Va fugaresc cu lopata de fugiti de acolo,dupa o sa aveti cosmaruri, lopata nervoasa revine, va si sudomizam ca sa fie totul ok. Pwp Edited by ManeLopataru Yolo