Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@yenoH, cum ramane cu FW-ul de ieri? Ah?

Ce faceti baietii? In 4 zile vin si eu inapoi in tara, scap odata de ping-ul asta imens. Va salut! Spor la raport! Sau nu, e optional.

Salut gaylor, ce mai faceti ba!? Mai am si eu loc pe aici, mi-e dor de o sodomizare! Sa vedeti si voi ce general aveti. Mai multe videouri c generalul gasiti aici.

Asta nu-i Arturo, vorbeste prea corect. In caz ca nu stiti cu ce se ocupa ;):))

Edited by Alex S

Primul meu meci de Counter-Strike:Global Offensive

<<Vizionare Placuta>>

Primul tau meci in CS:GO, care cred ca nu e primul, ca nu pari strain de ce se intampla pe acolo. Eu cred ca te misti destul de bine, numai ca am observat ca ti-au ramas unele obieciuri din SA:MP, care te dezavanteaza la CS:GO :))

Am vazut, la un moment dat, ca te-ai pus la o margine de zid sau obstacol, nu stiu cum sa-l numesc, si ai intors camera cu intentia sa vezi ce e in fata, ca in SA:MP, numai ca acolo nu merge. Oricum, ti-ai dat si tu seama, dar a fost amuzant pe moment :))

Ma duc la somn, ca doar ce-am venit de la munca. Spicuim mai tarziu, noapte buna :)

Harti LV si LS complete si corecte. Am verificat chiar eu.

http://forum.b-zone.ro/topic/292389-harti-quest-ls-5050-lv-5050/

Harta SF 48/50. Nu am verificat dar din comentarii pare cea buna.

http://forum.b-zone.ro/topic/292326-vlh-briefcases-sf-incomplete-4850/

Have Fun!

Da, multumim frumos, bafta!

Ce faceti soldateilor?

, Tu stai cu karambit-u la avatar si e primu-l tau meci ? =)) Oricum vad ca reactie ai deci e ok, succes mai departe, poate ajungem odata sa jucam impreauna. (Oricum M9 Bayonet Slaughter best !!)

. Eu am jucat 6 ani 1.6

Desigur, am auzit si eu 6-7 ani 1.6 si la GO erau vai mama lor. GO difera destul de mult de 1.6 e mult mai greu.

Edited by ZoLiii

, Tu stai cu karambit-u la avatar si e primu-l tau meci ? =)) Oricum vad ca reacti le ai deci e ok, succes mai departe, poate ajungem odata sa jucam impreauna.

Desigur, am auzit si eu 6-7 ani 1.6 si la GO erau vai mama lor. GO difera destul de mult de 1.6 e mult mai greu.

Ar trebui sa mai taci si sa te ocupi de prietenul tau, Alex, care-si doreste ceva foarte bun din tara nemtia? Ce zici, poti face asta? :))

O seara cu mult sange, mult jail si multi bani, si multe puncte, si multi fara creier. Ne intalnim iar pe la 21:00, v-am pupat :)

@@Alex S, Trebuia sa iti aduc ceva? Eu nu stiam de nimic.. oricum, daca imi zici poate poate putem rezolva si iti aduc ;)

Pana atunci asculta ceva chill !

Nu trebuia, dar trebuie, nu stiai, dar acum stii... Nu-ti zic, ca vreau sa vad daca poti sa ma surprinz icu ceva, glück for you :*

Am asteptam quote de la tine. Ma duc sa fac un dus si incerc sa ma pun sa dorm, salutare.

Costele, sa cureti listaaaaaaaaaa. Ai ajutor, sigur :))

Edited by Alex S

Cica wanted list clear ... nu o mai curatasem de ceva vreme ! :D Ghinionul lor ca e cald afara si sunt treaz noaptea :)) !

@@Alex S .. mai de graba mi se pune piedica :(@@Peiu S4F incerca azi sa imi fure turismo ca ramasese pe jos .. pana la urma i l-am furat eu pe al lui =)) .. Noroc cu Simi ca il ajuta si apara ca daca nu doar in spawn ar sta , fac civilii macel cu el :))

Iar @@RCronen , asta alt neserios .. asta omoara si suspectii si PD-ul si NG-ul =))

Edited by Costel S4F

@Peiu S4F incerca azi sa imi fure turismo ca ramasese pe jos .. pana la urma i l-am furat eu pe al lui .. Noroc cu Simi ca il ajuta si apara ca daca nu doar in spawn ar sta , fac civilii macel cu el

Nu recunosc nimic !!!

Ai dovezi ?