Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Russell22, ba vezi ca eu am facut raportu' saptamana trecuta :))

Eu am post raportul din 22-29, nu cel de saptamana trecuta. Tu in raportul din 22-29 ai doar 26 de puncte, asa ca ramai invoit.

Salut! Vreau să vă anunţ că de acum nu voi mai juca pe SulicaFranaru, de fapt de ieri :)) Mi-a părut bine să va am pe /r o săptămâna. Nu am vrut nimic mai mult, doar să-mi treacă poftă de acţiune :)) Am ţinut să vă anunţ şi pe voi ca să ştiţi în caz de ceva că nu sunt eu.

Salutare!

Daca v-ati uitat la meciul Romania-Franta... cred ca acum regretati timpul pierdut cu arbitrul ala de nimic. 2-1 pentru Franta...

Welcome celor noi! :D

Edited by uV K3nT

Am postat antrenamentul de maine, click

Maine la ora 15:00 pana la 16:00, se vor da si testele de grade, cine doreste este asteptat in training room. VA REAMINTESC CA ACELE GRADE SUNT LUATE IN SERIOS ACUM, PENTRU RANK UP.

VA REAMINTESC CA SI NR. DE PREZENTE LUNARE / GENERALE CONTEAZA LA RANK UP.

Salut tuturor, ce mai faceti voi flacai?:)) Tot la raport, tot la raport?

Am postat antrenamentul de maine, click

Maine la ora 15:00 pana la 16:00, se vor da si testele de grade, cine doreste este asteptat in training room. VA REAMINTESC CA ACELE GRADE SUNT LUATE IN SERIOS ACUM, PENTRU RANK UP.

VA REAMINTESC CA SI NR. DE PREZENTE LUNARE / GENERALE CONTEAZA LA RANK UP.

Salut tuturor, ce mai faceti voi flacai?:)) Tot la raport, tot la raport?

Salutare. Acum vin de la meditatii.. Al dreq matematica. Ai uitat sa ma pui corporal ba