Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

NiNo NiNo NiNo NiNo aici Pompierii la adresa str. Vultureni nr.12 am inteles ca un PC a luat foc?! Este adevarat??

-Mama lui Blade: Da..saracu Bladutzu i se uscase gura si nu mai avea cu ce sa scuipe pe procesor si a luat foc :((

-Pompieru:Nu va faceti griji,vom stinge flacarile :))

Ba Blade ai aparut si pe la Tv,stirea asta e ceva de domeniu incerdibilului. =)) =)) ce se mai aude cu grataru ala??

Hai ba Shiny nu mai ajungi odata..ca mie foame,hai cu vinu ala..ce naiba,s-a stins si jaru..sa mor io nu mai am nici carbuni =))

Ba sa-mi bag picioarele,am uitat sa luam mici :( Paunule asta e..mananci piept de pui,muschiulet de porc,genunchi de rama si coarne de taur..asta am gasit la Macelaru Blade :))

Noi vb despre ceva se baga si Uzzy!Cica iar facem spam fara el?

Va dati seama ba cum am putut sa uitam de Uzzi ma ?! Ba se ne fie rusine! Hai nu ne dai si cate o palma??

Eh na eu nu ma cert , nush dc , ii pasa la uzzi daca stau cu blade si astia in confe , stau pt ca mi-s prieteni , si ei nu se enerveaza asa usor din orice , si pt ca , ma considera si ei prieten , tu daca iti spune omu' cu frumosu ceva , rpd faci catastrofa , na imi pare rau ca sa ajuns asa , dar asta a fost alegerea ta :) Edited by ShiNy

Si zice de mine ca sunt eu copil crescut la tara :)) Uitati =))

[5:21:39 PM] [FnK]UzZi™: sa moara #cenzurat#

[5:21:47 PM] [FnK]UzZi™: ce #cenzurat# mati tot comentezi ma copil prost

[5:21:52 PM] [FnK]UzZi™: iti dau o palma mananci cacat

[5:21:57 PM] [FnK]UzZi™: esti tu tare as vi

[5:21:59 PM] [FnK]UzZi™: eu vin sa fac niste +1

[5:22:05 PM] [FnK]UzZi™: si sa imi bag #cenzurat# in #cenzurat#

[5:22:07 PM] [FnK]UzZi™: si tu comentezi

[5:22:19 PM] [FnK]UzZi™: bag #cenzurat# IN NEAMU TAU IN TOT MA IN TOT NEAMU

Uzzy sti bine cand are lumea ocazia sa te injure , Te INJURA sti bine.. adik lasa.. suntem colegi.. dak nu eram continuam.. dar sti bine nimeni nu te agreaza nimeni nu te place pentru ca ejti JUST RADU!

Uzzi , eu vroiam sa fiu prieten cu tine , incercam sa te ajut , daca ai observat , toata lumea are boala pe tine , ma rog , suntem colegi , si nu am chef sa ma cert cu colegii , dar vad ca tu esti un om "interesant" , ma rog , mi-a facut placere :)