Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Scuze tu mic iubitor de clatite dar..... am un mic army de donuts lovers. :> Tu nici nu stiu ce cauti in NG, du-te in PD, aia-s cu clatitele. Defapt, ramai aici ca te invat eu sa respecti gogosile!

Edited by KiddaSiLENT

Postez si eu ultima data aici asa cum fac toti aia dati afara. Csf sho. Apai csz. Multumesc de momentele bune. Se pare ca 'misiunea' mea se incheie aici. Destul de urat, dar csf. Fiecare cu ale lui, ne e rusine sa acceptam ca facem o greseala. Multumesc Cobra, G.Unit, Conner, Sky, DAnny, Tavi, Gaucho, Babilon etc. Mersi Tig3r, Hawk, Erow. Mersi K3nt. Scuzati-ma pentru momentele in care v-am enervat [Hawk =))]. Aia e.

Ne mai auzim cand o sa fac DM pe voi bai prapaditilor. Va pwpa WalkeR.

PS: Sa comentati si voi aiurea pe /d, va rog eu.

@, Kent, tu inca nu ai inteles, ma jur. Nu mai stiu cui i-ai zis 'corecteazate' si ti-am facut 'o observatie' si ti-am zis 'corecteaza-te'. Ce asa greu de priceput? Nu te-am facut analfabet sau mai stiu eu cum, p'asta ai luat-o tu. M-a deranjat faptul ca nu am mai vorbit dupa neintrebat, dupa ce m-am 'sicanat' cu Tig3r. Am facut DOAR o observatie.

Stai calm, probabil o sa revin, poate cu tine lider daca vei intelege sau cu altcineva lider.

Apropo, multumesc PurpleKush, Gav si TheBonzy pentru ajutor. 'DEMiTE-l BA'. Si chiar mi-am adus aminte inainte ce zicea Kent: 'Fi-ti uniti'. Halal, asa-i? Pacat ca am avut incredere in cine nu trebuia. 'Nu merita tradatorii sa-i consideri frati, ca doar in perversitate sunt calificati'

https://www.youtube.com/watch?v=TDDpa4dJXSY

Edited by AT IoNicaaWalkeR

@, am zis clar" cine mai vorbeste neintrebat are fw", nu ma deranjeaza faptul ca m-ai corectat. Tu ti-ai facut-o cu mana ta. Puteai s ataci si sa ramai cu 2/3. Ce nu suport este ca imi faci post desi tot tu esti de vina. Ma gandeam sa fac intr-un fel sa iesi in avantaj deoarece eram prieteni candva dar mno post-ul ala zice tot ;)

Edited by South K3nT

@, Kent, nu poti zice ca voiai sa ma scoti in avantaj. Nu imi dadeai acel FW daca 'eram prieteni'. Si sa stii, postul a fost facut la nervi, chiar dupa ce am postat mai sus i-am dat withdraw. Am zis ca poate pot face cumva cu el, sa revin, nu sa fii sanctionat, dar m-am gandit ca nu am ce face.

@, frate eu mereu am trecut cu vederea. Daca erai atent la sedinta ai fi vazut ca am zis clar ca nu voi mai tolera glumele proaste etc. Faptul ca ai trecut peste ce am zis si anume ca m-ai corectat aiurea cand puteai sa taci, asta m-a facut sa iti dau fw. In rest tu singur ai decis sa iesi cu 3/3...

Pacat K3nt... nu a fost o gluma proasta. Dar m-ai inteles gresit. Nu ai inteles ca ma potolisem si nu mai aveam vhef de caterinca. Era pur si simplu o corectie. Imi cer scuze ca te-am intrerupt, ca nu te-am respectat in momentu' ala. Aia e.

Edited by AT IoNicaaWalkeR

Fapta-i consumata, nu inteleg ce sens are sa dezgropam mortii aici. Tu ai gresit ca n-ai aratat respect liderului, atata timp cat te stii cu 2/3 nu stai sa comentezi in timpul unei sedinte cand ti s-a spus clar la inceput sa nu comentezi aiurea. Puteai sa taci, nu sa arati ca esti smecher. Acum ai putea sa-ti asumi fapta si aia e. Nu cred ca era neaparat nevoie sa il corectezi, stie si el sa scrie, se intampla sa gresesti, nu cred ca dam bac-ul pe samp. Oricum, bafta mai departe.