AIM IAWY Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 1 hour ago, Mototolea said: mda, vad eu cu ce ma mai aleg, ca greu mai e in vremurile astea si umfla preturile si din ce in ce mai mult pt ca toti grabitii cauta Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 17 hours ago, A I M IAWY said: si umfla preturile si din ce in ce mai mult pt ca toti grabitii cauta tactica de marketing, sa si faca si ei banii, ca in restul anului nu i cauta nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 1 hour ago, Mototolea said: tactica de marketing, sa si faca si ei banii, ca in restul anului nu i cauta nimeni noi am gasit una si dam 630 lei doar pe cazare, 4 nopti.. suntem vreo 16 parca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 (edited) hai ca odata pe an e revelionul :)))), pana la urma il fac pe samp la focul special de artificii Edited December 3, 2021 by Mototolea Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 (edited) Ce mai ziceti colegi? cum v-a fost weekend-ul? cum v-a mers ziua asta de luni. Pentru mine personal a fost un inceput de saptamana obositor, dar destul de productiv Edited December 6, 2021 by Mototolea (stiu ca nu m-a intrebat nimeni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 On 12/3/2021 at 9:34 PM, Mototolea said: hai ca odata pe an e revelionul :)))), pana la urma il fac pe samp la focul special de artificii l am facut cand eram mai mic pe samp :)))) dadeam artificiile la cnn si eram cu ai mei in camera, ei se uitau la dan negru Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 1 hour ago, A I M IAWY said: l am facut cand eram mai mic pe samp :)))) dadeam artificiile la cnn si eram cu ai mei in camera, ei se uitau la dan negru ce amintiri, ai vazut cu revelionul pe samp ramai ca amintire mai frumoasa nu cu revelion la caban Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 32 minutes ago, Mototolea said: ce amintiri, ai vazut cu revelionul pe samp ramai ca amintire mai frumoasa nu cu revelion la caban printre putinele revelioane la care nu am baut ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, A I M IAWY said: printre putinele revelioane la care nu am baut ? a, deci de asta il tii minte, am inteles Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, Mototolea said: a, deci de asta il tii minte, am inteles de obicei pe la revelioanele astea la cabana uit de mine cat timp sunt acolo :))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, A I M IAWY said: de obicei pe la revelioanele astea la cabana uit de mine cat timp sunt acolo :))) te miri a doua zi de ce-ai facut cand aflii de la altii Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, Mototolea said: te miri a doua zi de ce-ai facut cand aflii de la altii asa mi se intampla adeseori. dar la tine cum e? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 nu beau mai deloc, nu prea imi place, am avut o experienta mai naspa si nu mi-a placut, am zis ca nu mai am nevoie, am invatat sa ma distrez si fara, desi trebuie sa recunosc si cu el e distractiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, Mototolea said: nu beau mai deloc, nu prea imi place, am avut o experienta mai naspa si nu mi-a placut, am zis ca nu mai am nevoie, am invatat sa ma distrez si fara, desi trebuie sa recunosc si cu el e distractiv distractie maxima :)))) stai sa vezi cum e pe la caminele astea studentesti, aoleu Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, A I M IAWY said: distractie maxima :)))) stai sa vezi cum e pe la caminele astea studentesti, aoleu la camine e distractie mereu, doar cand e sesiune e mai liniste asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 1 minute ago, Mototolea said: la camine e distractie mereu, doar cand e sesiune e mai liniste asa vedem ca acum suntem anu 1 si intram in sesiune dupa vacanta de iarna Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 1 minute ago, A I M IAWY said: vedem ca acum suntem anu 1 si intram in sesiune dupa vacanta de iarna spor frate, presupun ca pana acum ai facut online majoritatea cursurilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, Mototolea said: spor frate, presupun ca pana acum ai facut online majoritatea cursurilor cursurile online, laboratoarele si seminarele fizic. pana acum a fost lejer, vedem cand punem tot ce am invatat pe foaie daca trecem sau nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, A I M IAWY said: cursurile online, laboratoarele si seminarele fizic. pana acum a fost lejer, vedem cand punem tot ce am invatat pe foaie daca trecem sau nu la ce esti tu? daca nu sunt indiscret Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, Mototolea said: la ce esti tu? daca nu sunt indiscret upb, fiir, ingineria securitatii in industrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 misto la robotica. Cum e cu matematica? se compara cu aia de liceu sau e de pe alta planeta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, Mototolea said: misto la robotica. Cum e cu matematica? se compara cu aia de liceu sau e de pe alta planeta? grea in draci, acolo cel mai probabil o sa am probleme in sesiune, au cam disparut cifrele de pe foaie. ma gandeam ca e doar un mit :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, A I M IAWY said: grea in draci, acolo cel mai probabil o sa am probleme in sesiune, au cam disparut cifrele de pe foaie. ma gandeam ca e doar un mit :))) am inteles, eu ma gandeam sa dau la etti, acolo si mai si ce ma asteapta Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Just now, Mototolea said: am inteles, eu ma gandeam sa dau la etti, acolo si mai si ce ma asteapta cam astea 2 cred ca s cele mai grele, dar si cele mai bune facultati ale politehnicii Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mototolea Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 1 minute ago, A I M IAWY said: cam astea 2 cred ca s cele mai grele, dar si cele mai bune facultati ale politehnicii mai e si automatica din ce am auzit, dar lumea se pacaleste ca e cu programare, si dupa realizeaza ca poate le-ar fi placut mai mult la universitate la mate info. Cat despre upb ma uitam cate facultati are, sunt cam multe, si se vede ca-s cam degeaba si nu ajungi sa lucrezi in domeniu daca nu terminii printre primii facultatea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts