Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti.Ce ma faceti?Yo nush cum sa fac ca sa cumpar un incarcator :))ca maicamia nu vrea sa imi dea bani sa imi i-au ba mai mult s-a bucurat cand mi s-a ars =)).Cum mai e cu wantedu? :D Sper sa gasesc o solutie repede si sa imi cumpar altu :D .Mai vorbim bafta la wanted ;).

sn00py, Am scris mai sus.

Cristina, chiar a fost pana de curent, ca eu stau langa hoster si mie mi-a cazut curentul...

Pa1, cel mai mare prost esti tu :)))

OFF:Cred ca vine diseara host-ul ...

ON:Ma duc sa-mi fac baie si plec la liceu, bafta copii !

Serveru vad ca are aceeasi problema ca de ziua Bzone , tot in jur de 60 de playeri vad k sunt on , la fel k de ziua bzone , cred k numai celor cu RDS si ClickNet le merge ... acu nush exact care e jmecheria ... :-?

Serveru vad ca are aceeasi problema ca de ziua Bzone , tot in jur de 60 de playeri vad k sunt on , la fel k de ziua bzone , cred k numai celor cu RDS si ClickNet le merge ... acu nush exact care e jmecheria ... :-?

Problema e ca este lag mare si ai grija ca maine nu ai ce cauta la mine :))

fara suc si tigari :)))

Ciupa imi pare rau dar retrag cererea pentru ca :

.Imi place sa traiesc,ies de la scoala imi las ghiozdanu si ies cu prieteni la footbal apoi pe seara la o caterinca cu fetele si pe la 10 cand vin acasa fac o baie ,30 min si mai stau o ora pe la pc..vb pe mess ... si dimiineata invat,teme ...srry...Oricum multumesc pentru a 2.sansa ,esti un lider bun si daca ar fi sa ma reapuc de sa-mp aici as intra...oricum o sa mai intru 30 min o ora pe zi in weekend.

mde au schimbat forumu :(( e urat asta

ce mai ziceti?

E cel mai frumos forum pe care l-am vazut pana acu :-W:X , era aiurea rau ala dinainte , era obositor , mi-era sila si scarba sa intru pe el nici nu prea stiam sa umblu bine , dar pe asta e prea frumos si imi face placere sa stau p el :X , + ca pe ala nu imi ramanea logat si trebuia sa ma loghez mereu si pe asta imi ramane :X

In rest sunt bine , tu?