Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dai naibi de robberi ca o sa facem fire albe?

Ce faceti?

Azi mam intalnit cu cineva care ma cunoastea si eu nu o cunosteam pe transa.

Cica ma stie de la nu stiu unde si ca a vorbit da eu nu-mi mai amintesc

Cica, ea juca carti cu altii si altele, si de fiecare data provocarea pt cine pierdea era sa se ducu la unu si sa intrebe undei autogara

Ba si sa dus fata la un cocalar si face la el

Ea: "Scuze ca te intreb, dar undei autogara?"

El: "Pisi ce dai sati arat?"

Ea: "Hai ca nam nevoie"

El: "Hai nu te ambala...Dami un pupic siti zic"

Ea" Pa"

Stiti si asteptam noi si vine ala si face

"E mai incolo in tufis haide sati arat"

Ba si cand a venit unu mai mare ca ala, la luat de gat si la trantit intrun gard, ba, deci veau sa va zic ca ala, a sfarait ceva cu miros de primavara, vreo 5 secunde, daci si acum mai rad =))))

Sal all .

Pa1 te contrazic .

Ok deci ai voie sa vorbesti , dar mai usor , voi cand intrati stiti numai sa ziceti "salut , pa , noapte buna". asta o poti spune si pe /r

Aici vorbiti si voi ce ati mai facut in viata reala/joc. Ce ati mai vandut/ cumparat . Cum va mers la scoala , sau in alta parte.

Sunt tot felul de subiecte despre care poti sa vorbesti. NU doar sa zici pa sau nu stiu ce.

Fiecare factiune are voie sa vorbeasca orice ce doreste , dar nu lucruri inutile, asa nu s-ar mai fi facut topicul "discutii".

Va rog sa nu o luati in nume de rau , dar eu unul mi sa luat sa vad numai "sall , pa etc". Cu ce va ajuta pe voi +1 ? Va da bani ? nu cred. Aveti voi timp de asa ceva , cu timpu faceti.;) ma vedeti pe mine ca am nu stiu cate posturi?

CIUPA, ALLEN , LEGIC sa nu va suparati pe mine ca am zis asta , stiu nu sunt eu lideru/sublideru sa fac aici legea. Dar e adevarat ce am zis .

Eu unul nu ma supar ba chiar sunt de acord cu tine!

Sal all .

Pa1 te contrazic .

Ok deci ai voie sa vorbesti , dar mai usor , voi cand intrati stiti numai sa ziceti "salut , pa , noapte buna". asta o poti spune si pe /r

Aici vorbiti si voi ce ati mai facut in viata reala/joc. Ce ati mai vandut/ cumparat . Cum va mers la scoala , sau in alta parte.

Sunt tot felul de subiecte despre care poti sa vorbesti. NU doar sa zici pa sau nu stiu ce.

Fiecare factiune are voie sa vorbeasca orice ce doreste , dar nu lucruri inutile, asa nu s-ar mai fi facut topicul "discutii".

Va rog sa nu o luati in nume de rau , dar eu unul mi sa luat sa vad numai "sall , pa etc". Cu ce va ajuta pe voi +1 ? Va da bani ? nu cred. Aveti voi timp de asa ceva , cu timpu faceti.;) ma vedeti pe mine ca am nu stiu cate posturi?

CIUPA, ALLEN , LEGIC sa nu va suparati pe mine ca am zis asta , stiu nu sunt eu lideru/sublideru sa fac aici legea. Dar e adevarat ce am zis .

Ai dreptate in legatura cu "pa" si "nb" si toate astea dar in rest totul este ok asa ca vorbiti tata dar numai sa gasiti subiect de discutie :))

Ai dreptate in legatura cu "pa" si "nb" si toate astea dar in rest totul este ok asa ca vorbiti tata dar numai sa gasiti subiect de discutie :))

Vedeti ca stiti :D Voua nu vi sa luat toata ziua sa spuneti "noapte buna" sau altele :)))

Duminica sa fiti la party :D , deci va rog frumos , o sa ne distram , ne imbatam , facem nebunii :>:>.

Anonim,nu ne suparam deoarece tocmai ieri s-a spus asta.Ca sa va dau un exemplu : ,,Eu" am aproximativ 750 de posturi in aproape 2 ani de activitate.Din care 550+ doar la sectiunea National Guard,dar nu la discutii ci pt ca am raspuns la raporteaza/aplicatii/cereri demisii/inactivitate si altele.

Sper sa nu mai faceti +1 pt orice cuvant.Altfel vom trece la sanctiuni.

Multumesc pentru intelegere!

Te duci la bagaboante :>:>:>

Te stiu eu nebunule. Ai grija ce faci cu ele :)

Bafta

Daca te duci, pastreaza-i si lui cateva. Neata NG

Edit: Ce se intampla duminica? Sarbatorim ceva? (Ziua mea e pe 18 :D deci probabil ca nu asta). Sa imi dai reply

Edited by Steficu