Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am o mica mare idee..pentru a fi mai uniti trebuie sa ne cunoastem mai bine..ce-ar fi ca fiecare dintre noi sa-si posteze cate o descriere proprie,cu varsta,pasiuni,ce ii place in SA:MP bla bla..va duce si pe voi capusoru'.Daca va surade ideea,postati aici. :) Eu as fi interesat sa-mi fac cate o parere despre fiecare.. :)

Incep eu :)..

Real Life!!!: Ma cheama (numele nu vil pot preciza) Cosmin-Marian (prenume 2) ,am 14 ani 11 luni , sunt din judetul Brasov , sunt inalt cam 1.80 , greutate aprox 60 kg . Ador fotbalul , joc atacant , am facut si la club F.c Brasovia , dar acum am renuntat . "Viata de cuplu" pai am avut pana acum 4 foste iubite :) , in prezent singur (nu am adepte :)) ) .

Network Life!!!: Am inceput cunoasterea internetului de la 7 ani , mergand cu un vecin (dubliss) la internet , primul joc jucat a fost Counter Strike 1.5 . La varsta de 8 ani aveam calculator si internet eram cel mai fericit :) , inca din prima seara aveam Counter Strike 1.6 & GTA Vice City & Fifa 99 . La varsta de 11 ani ma credeam "rembo" in Counter Strike asa ca , am infintat o cumunitate de Counter Strike , treaba a mers o perioada aveam un forum dragut prieteni care m-au ajutat ... . Avand in vedere pc-ul foarte slab nu am putut juca San Andreas , dar cu ajutor din partea rudelor & parintilor am facut "update" la calculator . Primul joc pe care am incercat sal joc dupa "update" a fost SA:MP , avand in vedere ca primul servar nimerit de romani a fost B-Zone , am opservat multi playeri , mod-ul foarte frumos am decis sa raman , prima mea factiune pe acest servar a fost News Reporter la care am dobandit skill 5 , a urmat The Cuneo Family ajuns in Cuneo Family ma simteam un adevarat mafiot,dar am dorit sa incerc si viata de politist , am fost respins la FBI & PD . In acest caz am facut cerere la National Guard unde Ady_Torres ma acceptat pentru teste , cu multa intelegere din partea lui Ady si "toceala" de regulament am reusit sa trec nu pot spune ca , cu nota 10 . Sper ca nu v-am plictisit cu aceasta povestioara despre mine , dar mai sunt multe etape din viata mea de "network" , daca m-as apuca sa vi le povestesc , nu cred ca as termina pana maine :)...

Edited by nKFaTaL

Foarte bine! Acum stiu ca esti foarte inalt si ca ai multe vanatai la picioare :))

Ce vreau sa-ti zic..eu nu joc demult SA:MP..dar din ce am observat avantajele in a fi politist sunt enorme,mai ales in NG. Eu cred ca o sa-ti placa aici,chiar mai mult ca in Cuneo. :P

Mitzocule ne zici 2-3 vorbes despre tine?

Edited by XmLmX2

Baieti baieti ... Xm ai o idee buna doar ce ar fi dak ai Pune acea mica descriere la singnatura si nu ar trebui sa scri de mai multe ori :) si app cred ca va fi down pana maine cel tarziu :) ...Mai ales dak nu se stie problema ;)) Baffta !!!

Edit :Scz dar next nu se da ip doar pe pm ... :) sI apPP gO GO GO b-ZONE ON

Edited by Norby222