Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai salut all, asta o sa fie ultimul meu post aici,am sa plec din National Guard pentru toatdeauna, nu o sa ma mai vedeti niciodata,

Bafta in continuare.Pe cei care i-am suparat cu ceva imi cer mi de scuze in fata lor.

Va doresc tot binele din lume, bafta

@ Mult succes in continuare !

Din pacate trebuie sa ne despartim pentru o perioada. Ionuc Varul meu are niste probleme, trebuie sa il ajut. Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat, in special cei mai vechi: Legic, Steficu, Micky, Diesel, ByFyDo, si nu in ultimul rand la toata echipa. Numai bine sper sa ne revedem cat mai repede. National Guard este o factiune pe cinste, un loc unde te distrezi. Sper ca nu v-am creat probleme. Numai bine tuturor, multa bafta !

@ Mult succes si tie ! :)

@ Salutare si noapte buna celor care se culca !

Din pacate trebuie sa ne despartim pentru o perioada. Ionuc Varul meu are niste probleme, trebuie sa il ajut. Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat, in special cei mai vechi: Legic, Steficu, Micky, Diesel, ByFyDo, si nu in ultimul rand la toata echipa. Numai bine sper sa ne revedem cat mai repede. National Guard este o factiune pe cinste, un loc unde te distrezi. Sper ca nu v-am creat probleme. Numai bine tuturor, multa bafta !

Bafta nevasta :)) Te mai asteptam pe la noi :X

Noapte Buna NG!

Bafta:(

Neaţa NG :X

Frumoasa engleza ta =))).

@ Eu unul fac bine , tu ?:)

Imi dau silinta pentru aceasta engleza :)))

Tocmai ce am aflat ca din nou cel pe care l-am reclamat a luat doar mustrare verbala :(( Asta e.....

Voua chiar v-a face placere ca a fost inventata reclamatia ...

Vad ca esti mandru ca i-ai facut rau :-J.

Alooo alooo, nu fura replicile :))) Sunt mandru cand cineva este pedepsit pentru raul ce l-a provocat.

Poate baga case/masini noi si apuc sa imi cumpar si eu una :D

Le am cu engleza dar incerc sa inventez cuvinte noi :))

Edited by DooMasteR

OMG!!! Am gasit un filmulet cu Thomas Jefferson de aseara cand a fost la bar si a baut 8 beri parca :)))) Si cand a ajuns acasa, asta s-a intamplat :

App, e versiunea 0.4 :))

ce ai ba?

Nu poti tine un secret? vai de capu tau de om

Nu te poti abtine, trebuie sa spui tu ca am fost beat.Ai stricat prietenia cu mine.

bafta

Edited by Thomas Jefferson