Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

sall all ! ink 3 zile jumate trb sa ma stau pe bara... :(...dar lasa cand intru , intru cu fortze proaspete :D

Un anunt O sa va Ard Ciupa Cand se va uita la POsturile voastre aiurea va zic eu !!!

O sa dea FW !!!

Singura problema ca Ciupanezu NU sta online pe server ci doar afk ..si intai ar trebui sa consulte cu membri faptasii in plus ..e o diferanta ..Intradevar NG/FBI/PD este realizata pentru a prinde hotii etc ... Dar cand vezi ca uni playeri abuzeaza de unele comenzi precum /heal in Hq sau cod sau esc on wanted ...Dupa ne terminam treaba tot noi suntem de vina ..chiar daca uni sunt asa zisi "fomisti" atat timp cat isi face treaba nu cred ca ar trebuie sa il urasti ..sau sa ii faci post ..pentru ca el si-a facut treaba

DACA NU NE FACEM TREEABA NU E BINE ..DACA NE FACEM TREABA TOT NU E BINE ..pana la urma ??

r3 allz.. ce face fetele :) ?... in sfarsit dreptate :)) ador =>

Meghy - Faction Warn + Advertisment!

Grs - Nu va primi nimic!

In primul rand: Altadata incercati sa nu mai faceti spam...Si daca voi faceti event Find&Kill si treceti pe undeva trebuie sa ne ferim?E zona publica,Oricine are dreptul sa treaca peacolo!

In al 2 lea rand: Cum zici u [F4L]Cappy...Daca chiar nu imi pasa de aceasta factiune nu as fi stat atat in factiune...In 14 iulie voi avea 1 an in National Guard si doar 1 singur post cand mi-a fost spart contul :)

NU mai faceti Spam pe discutii o sa vb cu Ciupanezu !! Sserios vb acuma !