Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi!

Salut tuturor, va multumesc mult pentru sansa acordata, sper sa nu dezamagesc pe nimeni si sa va fac mandrii de mine :)) .

Ai avut dreptate ca da Steaua 2-0, macar sa ramana 2-1 pana la final.

Aveti grija la Xperience ca are obiceiul sa arunce rustlerele peste capul vostru.

Take care, have fun si la cat mai multe puncte!

Bun venit noii serii privati, sper sa ramaneti alaturi de noi mult timp, sa nu va descurajati daca intampinati probleme la inceput si sa cantati manele cu mine pe /r :))

Inca ceva, nu faceti off-topic la discutii, aici, ca ne inchide Only topicul si nu e bine, ca ramane inchis cu saptamanile.

$@L

Salutare colegi! Back de la munca.

name='Ervin27' timestamp='1377683615' post='2298730']

Asa se faceau lucrurile pe vremuri =))

[/b]

Omfg :)))) Sadici sunteti ba! :))

Welcome tuturor celor noi, mult succes!

Salutare colegi! Back de la munca.

Omfg :)))) Sadici sunteti ba! :))

Welcome tuturor celor noi, mult succes!

Si vezi cine o facea, cel la care te asteptai cel mai putin. N-are nimic, cateodata trebuie sa mai si glumesti, altfel ar fi prea urat.

Iar n-am apucat sa dau niciun test, poate data viitoare cand n-o sa mai am de facut mancare :)). Am plecat la antrenament, ne auzim diseara pe la 21:00

@, nu ma lasi si pe mine sa-mi iau alt job sa fac si eu niste bani. Seara dupa ora 2:30, cand nu mai e wanted aproape deloc..pot pot pot ? ~:> ~:> :o3 :o3 :))

Da , eventual Arms dealer. Am avut un caz , Wish il chema , omu facea materiale la rank 1. Azi cand ma trezesc ma bag si eu serios pe puncte.

Da , eventual Arms dealer. Am avut un caz , Wish il chema , omu facea materiale la rank 1. Azi cand ma trezesc ma bag si eu serios pe puncte.

Nu arms dealer ma, trucker vreau. Vreau sa strang bani pentru un Turismo..

Facem amandoi puncte, ca m-am plictisit singur :|

Edited by DGS AlexCyo

Salutareee.

După 2 zile în care acest șoricel mi-a făcut probleme, acum totul merge bine și mă pot juca.

Sper să-mi termin raportul până sâmbătă.

Il termini lejer pana sambata. Daca te pui serios faci si best pentru ca aveti si jailul in actiune :)). Daca faci multe puncte o sa fie nasol la sortare, dar te descurci tu :))

@@DeathlyHallows, @, @, Neaţa frumoşilor.Mă bag şi eu la puncte după ce mănânc ceva că dupaia nu pot prinde suspecţii.

Sa nu te duci cu Carl, e sofer slab, poate baga astia in Sa:Mp semne pentru soferi incepatori :)). Glumesc si eu, a incurcat pedalele si s-a rasturnat, nimic grav.

M-apuc de facut curatenie si apoi imi termin raportul.

Eh a 2-a zi in NG si i fell so good. Un departament foarte tare. Vedem cum va fi dupa 1 luna sau 2 :)

Daca ai dovezi la orce nu ve-i avea probleme, iar sederea va fi placuta aici.

Va zic buna ziua National Guard si succes la puncte.

Am terminat si raportul de activitate, m-am jucat putin si cu Madalinos si cam atat pana acum. Am plecat la antrenament, ne auzim diseara cu o noua repriza de solo :))

New avatar, thx @Shooter :*

Edited by DGS AlexCyo

Salutare colegi! Raport terminat si la mine :>

Am revenit si eu de pe afara; m-am tuns si m-am facut frumusel :> :)) Da e naspa ca ploua :(.

Acuma vad ca am si un FW, estee. Dau de baut pentru asta! :>

Ne auzim in game.

Edited by Wheeljack

Acuma vad ca am si un FW, estee. Dau de baut pentru asta! :>

Daca nu esti sigur nu actiona, asta trebuie sa fie regula de baza, inaintea celor de pe forum.

Am o intrebare. Daca pe forum zice ca programul la jail este pana la ora 00:00, putem face puncte pt raport si dupa 12 noaptea, nu ?

Daca nu esti sigur nu actiona, asta trebuie sa fie regula de baza, inaintea celor de pe forum.

Am o intrebare. Daca pe forum zice ca programul la jail este pana la ora 00:00, putem face puncte pt raport si dupa 12 noaptea, nu ?

Da, poti sa faci puncte si dupa 12 noaptea, dar prizonierii nu mai pot primi vizite.