Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

scz ca scriu aici..am scris si la raporteaza membri ng,dar mi s'a dat in cap..

am si eu o intrebare in legatura cu regulamentul vostru

daca mergi cu robu,nu il conduci tu,stai in spate si soferul da rob

primesti runner pt asta?

sau primesti w3 eventual pt complice?

de ce am scris acolo,donzmititel sau cum ii spune mia dat w6 pt ca eram in rob,dar nu il conduceam eu..pt complice se da w3 nu runner din cate stiu eu

Schlutz daca esti in masina cu robberu/runneru primesti complice si nu mai te poti preda deoarece tu ajuti runneru sa fuga deci faci acelasi lucru ca si el asa k ai aceeasi soarta ca si el numai k u stai 3000 la jail nu 6000 cum sta el

Si dupa cum am zis nu ai voie sa postezi aici si in nici un topic de la NG decat daca esti membru ng sau daca ai de raportat pe cineva... inca un post de asta si cer warn up - dupa cum am zis intreaba pe game sau prin PM un mrmbru dintr'un departament sau le leaderu unui departament.

lasa-l man ..daca omu nu stie..trebuie lamurit :) primeste complice schultz.. indiferent daca ajuta sau nu robber :)

Corect..Multumestimi ca nu te bag la complaints si al membri croleonepentru bindu pe mechanic si ca mai injurat in toate feluirle...Tu il ajuatai erai complice si dupa ai fugit tiam dat runner si team omorat..asa se face...Eu am primit comanda de aiti da runner si asta am facut deoarecei fugeai de cop...Si ai merita+10% pe forum ca ai postat aiici..

Ce mai faceti?>

PS:AVEAI DE MULT COMPLICE

Edited by DoNzMiTiTeL

Re allz...Hai ca am venit si eu de la scoala...Ce zi lungaX(..

Eo am doar 3:30(cam asa) ore pe zi deoarece este scl mea in renovare si se lucreaza pe juma de scoala asa ca se invata pe grupe si eo sunt in grupa care intra la 12:10 si ies la 15:35 :D