Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Acelasi Haos de cand il stiu. 24/7 on, fraps always on, rectific, bandicam always on & fragar. S-arunca in fata celorlalti ca sa nu-i ia ei. :)) GG, frumos.

@Dai si mie modul de hp pentru armura? :) (am doar digihp.cs)

V-ati trezit, ma? ca eu nu mai pot de somn :)). Toata noaptea n-am dormit si acum ma simt ca o leguma, o sa plec la scoala in vreo ora, dar... ma descurc, cred.

Bagati-va la concursul asta, va premiez eu.

"Failed robbery" - Daca doriti sa participati, pana la sfarsitul saptamanii ( Sambata 20:00 ) trebuie sa dati fail la robburi sau sa participati la un fail. Tot ce trebuie sa facem este sa-mi demonstrati c-ati fost acolo sau ca i-ati "demolat" pe suspecti printr-un video sau cu poze ori video + poze, intelegeti voi. Va faceti o evidenta si la sfarsit mi-o dati, premiul o sa fie in functie de numarul de participanti.

Cerinte minime: Rank 2.

Edited by DGS AlexCyo

Noapte buna bunica, numai bunica se pune sa doarma la ora asta.

Cand o sa trebuiasca sa te scoli la 6 fara ca sa mergi la scoala, atunci sa vb!

Welcome semaca.

Salutare! Eu sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine si imi doresc sa am o sedere cat mai lunga aici, alaturi de voi.

A Don is still a Don, no matter what would happen.

Ba , welcome back :)>- . Am ajuns si eu acasa dupa o zi terifianta. 1 teza 2 teste si o ascultare. Iau note de trecere , party bA! Ma calmez putin imi vizionez serialul "Weeds" si intru pe robbery. Bafta la puncte!

Bla bla bla, dar tot te culci la ora 9 ca bunica :)):*

Shhhh, la 9 ma bag in pat mai stau la tv :P, nu inseamna ca ma culc

Salut, fetelor!

Acum am aterizat și eu acasă.

Nu stau mult că mă tirez la antrenament, iar după, dacă mai sunt în stare, intru să mai pun niște puncte la raport.

Bine ați venit cei noi și revenit cei vechi! :))

Profitați de concursul lui Alex, anume Failed Robbery.

ATENTIE!!

Valabil pentru cei noi intrati in factiune dar si pentru restul membrilor, vineri este antrenamentul AERIAN la ora 20:00, nu uitati ca pentru acest antrenament, aveti nevoie de licenta de zbor!

Cine nu are licenta de zbor este trecut la membrii absenti!!

Salut all!

Incepand de azi, sunt noul vostru coleg.

Sper sa ne intelegem bine si sa avem o colaborare cat mai buna, ma voi acomoda foarte repede.

Acum merg la somn ca e tarziu, vorbim maine.

Noapte buna!

Salut all!

Incepand de azi, sunt noul vostru coleg.

Sper sa ne intelegem bine si sa avem o colaborare cat mai buna, ma voi acomoda foarte repede.

Acum merg la somn ca e tarziu, vorbim maine.

Noapte buna!

Bine ai venit!

Îți voi urma exemplul și mă voi retrage și eu, ușurel, spre pat unde voi avea parte de cel mai cuminte somn.

Noapte bună!

Bine ai venit!

Îți voi urma exemplul și mă voi retrage și eu, ușurel, spre pat unde voi avea parte de cel mai cuminte somn.

Noapte bună!

Retragerea, frate. Eu vin cu forte mari si-mi incep activitatea de la ora 5:00. Mai intai ma duc sa-mi fac un dus si-apoi... cred ca mananc, nu stiu, vad :))

Maine seara antrenament, nu uitati, ora 20:00. S-aveti licenta de zbor si, cei noi, daca nu stiti sa zburati cu rustler, faceti niste exercitii, o sa intru si eu sa v-ajut, imi place sa fac pe instructorul :))

Baieti, eu trebuie sa plec, a intevenit ceva si nu voi putea fi prezent la antrenament.

Vorbim mai tarziu cand ma intorc, multa bafta !