Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

N'Seara! Ce faceti? Maine e ziua mea, hehe, de pe acum ma gandesc la ce cadouri o sa primesc si nu numai de la Mosu', sper sa nu-mi aduca o nuia. :))

@Stie cineva cum pot rezolva aceasta problema cu iconitele? A aparut cand am pus un radar_centre nou. http://imgur.com/8C7cSo9,MOCMoi1 Vad ca a afectat tot hud.txd http://i.imgur.com/QjJCqL4.jpg

Edited by SemK

Merge bine... 141 pct la raport după cum se vede în SS

Am răcit iar ca prostul..mă doare în piept de mor..nici țâgările nu mai intră în mine :)) De la vin fiert m-am dat pe Theraflu :))

Gandeste-te c-o sa faci din nou conversia. O sa treci de pe Theraflu pe vin fierct cu condiment si scortisoara ;)... atunci, o sa fii cel mai jmecher :))

Sunt o mama tinerica, si-am o fata frumusica... habar n-aveti cum fac puncte pe melodia asta :X ma pun sa mai fac vreo 15

N'Seara! Ce faceti? Maine e ziua mea, hehe, de pe acum ma gandesc la ce cadouri o sa primesc si nu numai de la Mosu', sper sa nu-mi aduca o nuia. :))

@Stie cineva cum pot rezolva aceasta problema cu iconitele? A aparut cand am pus un radar_centre nou. http://imgur.com/8C7cSo9,MOCMoi1 Vad ca a afectat tot hud.txd http://i.imgur.com/QjJCqL4.jpg

Nu ai fișierele bune ...

http://www55.zippyshare.com/v/78377659/file.html ăsta-l înlocuiești cu txd workshop (sper că știi care din hud.txd)

http://www16.zippyshare.com/v/23169979/file.html ăsta-l copii în folderul principal GTA San Andreas

Spor.

Baftă mă băieți. A fost o plăcere pentru mine timp de 3 luni să rupem robberi, să pedepsim lumea la pârnaie și toatea astea. Sper că va fi toată lumea fericită de azi înainte. Ne vedem la rob-uri, unde o să râd de voi când veți încerca să-mi dați fail. Ce să mai zic...am postat destul la demisie. Dacă unii n-au sare și nu țin la glume, treaba lor.

O seară plăcută în continuare și să aveți grijă de voi.

edited..

Edited by pH HaoS

Baftă mă băieți. A fost o plăcere pentru mine timp de 3 luni să rupem robberi, să pedepsim lumea la pârnaie și toatea astea. Sper că va fi toată lumea fericită de azi înainte. Ne vedem la rob-uri, unde o să râd de voi când veți încerca să-mi dați fail. Ce să mai zic...am postat destul la demisie. Dacă unii n-au sare și nu țin la glume, treaba lor.

RETRAGE DEMISIA ACUM!!!

Nu fi prost! O sa iti para rau,crede-ma!

Pentru un rahat de asta nu se merita sa iti dai demisia! Retrage,fa-o pentru mine!

Inca mai e timp sa te razgandesti. Nu sunt foarte talentat in chestiile "siropoase", asa ca iti voi zice cinic. Fair-Play-ul nu inseamna doar sa fi corect, ci si sa iti doresti sa castigi prin cai corecte. Daca unul te injura pe teren, nu e fair-play din partea lui, dar nu e nici fair-play din partea ta sa il lasi sa castige doar pentru ca te-a atacat intr-un mod nesportiv. Din pacate, acum nu mai este doar un joc pentru unii, am realizat si eu aceasta transformare in cursul a 2 ani. Unii vor sa compenseze lipsurile din viata reala cu bunuri, functii, etc. dintr-un joc. Esti un om foarte silitor si onest. Am petrecut alaturi de tine rank 1 impreuna, rank 2 impreuna, din pacate nu am reusit si cu rank 3 deoarece s-a intamplat acel eveniment nefericit. Eu inca sper sa te razgandesti si sper in continuare ca te vei intoarce. Sunt dispus oricand sa te cinstesc cu un cui gras, lung si sanatos (am marfa din Austria, hehe :X), vorbesc foarte serios, dupa cum te comporti in mediul virtual, mi-ar face o mare placere sa-mi petrec timpul din viata reala cu tine. Am mai zis asta, dar chiar sper sa te razgandesti si sa-ti retragi demisia, daca chiar cedezi in fata acestor *m-am cenzurat singur deoarece primul cuvant al unui copil si ultimul cuvant al unui batran este o injuratura*, eu unul te astept inapoi cu aplicatia. Iti doresc numai bine si mult norocat atat pe plan real cat si pe plan virtual. Sper sa nu uiti niciodata, jocurile au fost create pentru a te distra, nu pentru a munci.

P.S.: Oferta ramane valabila indiferent de ce alegere faci.

@Am si bong. =D

Edited by SemK

17 user(s) are browsing this forum

Câți dușmani se uită pe forum....

Hai c-am retras..mă duc la o țigară...Nu vreau să mă cert cu nimeni...mai ales cu bunicul...

Ba, nu mai fi asa de orgolios, pui totul la suflet... :)) Incearca ca tu sa esti mai indurator :))

Ma bag la un meci de FIFA, am terminat si raportul, ma doare la basca, vorbim mai tarziu sau poate maine dimineata.

Ba, nu mai fi asa de orgolios, pui totul la suflet... :)) Incearca ca tu sa esti mai indurator :))

Ma bag la un meci de FIFA, am terminat si raportul, ma doare la basca, vorbim mai tarziu sau poate maine dimineata.

Mă bag și eu la un Red Alert 2 :))

Ia de aici, special pentru tine =))

=)) am dat share la manele, m-am dilit la cap =))

Mă bag și eu la un Red Alert 2 :))

Ia de aici, special pentru tine =))

=)) am dat share la manele, m-am dilit la cap =))

Ba, taci c-am facut doua meciuri de FIFA bestiale, noroc de manelele astea. De la mine pentru iubita ta, daca i-o dedici o simte si face ce zice ala in melodie: http://www.youtube.com/watch?v=ojIn9CZCOW8

Hai pe Sa:MP sa ne duelam putin :)

E deja la somn. E răcit și trebuie să doarmă mai mult. :))

E drogat si nu mai poate sa se trezeasca pana la ora 15:00, stiu, mai cunosc pe cineva :))

Hai tu sa ne duelam, c-am un chef nebun sa ma joc cu armele, poate trecem si la hunter, vedem. Hai in joc

E drogat si nu mai poate sa se trezeasca pana la ora 15:00, stiu, mai cunosc pe cineva :))

Hai tu sa ne duelam, c-am un chef nebun sa ma joc cu armele, poate trecem si la hunter, vedem. Hai in joc

Tocmai am terminat de văzut un episod dintr-un serial.

Nu mai am odihna necesară să mai fac ce-ți dorești.

Mă arunc direct în pat și trag somn.

Ba soldatei mei,eu ma bag la somn!

L-am asteptat pe Mos' Nicolae dar nu vine,cred ca vine spre dimineata:))

Inca nu si-a dat drumu....pe hornu casei:))

Hai noapte buna ca s-au furat cam multe

Ba soldatei mei,eu ma bag la somn!

L-am asteptat pe Mos' Nicolae dar nu vine,cred ca vine spre dimineata:))

Inca nu si-a dat drumu....pe hornu casei:))

Hai noapte buna ca s-au furat cam multe

Ai grijă că din horn ajunge la tine în cameră și nu e prea plăcut, zic eu.

Noapte bună!

Neatza soldatei !

Am o intrebare , am facut si eu de curand rank 2 si urmeaza sa imi postez raportu , acuma la numarul de rapoarte intocmite cate trec ? 1 sau continui numaratoarea de la cele de la rank 1 ?

PS: a venit la voi mosu' ma ? :))))))

Am o intrebare , am facut si eu de curand rank 2 si urmeaza sa imi postez raportu , acuma la numarul de rapoarte intocmite cate trec ? 1 sau continui numaratoarea de la cele de la rank 1 ?

Continui numaratoare de la rapoartele de rank 1.

Am plecat la liceu, astazi dau a doua teza...

su6YNz0.jpg?1 :))

Ba, nu mai fa posturi d-astea ca ne inchide topicul... si-apoi unde mai facem posturi?

Fii atent aici, se face asa. "Salutare, am revenit din oras. Am fost cu un prieten de si-a facut o radiografie ca era suspect de-o nu stiu ce boala. Am revenit din oras si m-am bagat in priza facandu-mi subiectele de la teza la romana, misto :)). In aceasta seara, la ora 20:00 va avea loc antrenamentul aerian, cel cu elcioptere si avioane. Prezentati-va la ora 20:00, daca nu puteti ajunge faceti cerere de invoire. Si inca ceva, nu veniti fara licenta de fly. Bafta, ma duc sa dau teza la romana, prima ora :)"