Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome RendarK!

Sper sa te acomodezi repede si sa avem o colaborare cat mai buna.

Ma duc la somn, vorbim maine baieti.

Baftă mai departe Wilson. și Tropicos. Am văzut și eu topicul cu sancțiuni. Nașpa ....

Hai sal..fac învoire și la ședință. E ziua unui prieten și plec în curând de acasă.

Welcome Rendark.

Edited by pH HaoS

@@RendarK, bine ai venit Rendark!

@, succes in continuare Tropic, chiar imi pare rau ca a trebuit sa se termine asa.

Dar poate Wilson. a avut o problema grava, nu l-am vazut mai vazut prin joc si nici invoiri nu a facut. Eu tot cred ca a intervenit ceva pentru care nu a mai putut intra in joc, in primele zile mereu il vedeam. Mda, in fine, spor mai departe Wilson si multa sanatate ca-i mai buna ca toate.

Salutări!

Am avut probleme cu netul, praful să se aleagă de firma lor. A trebuit să mă duc la sediu să mă cert cu ei.

În final, am prins și eu puțin antrenament.

Mă duc să mănânc și plec că am meci în jumătate de oră. :))

Vă pup!

Good job for ranks up :) Welcome Just.xeS :)

Thankz u high nigga

Welcome Just.Sex

A sosit momentul sa-mi iau ramas bun, acesta fiind ultimul meu post aici. Sper sa ma faceti mandru ca v-am fost coleg.

Bafta all National Guard si succes in continuare! Aveti grija de voi !!!

Nu va voi uita niciodata pe unii dintre voi: Link catre Demisie - http://forum.b-zone.ro/topic/8016-national-guard-cereri-demisii-resignations/page-58#entry2556819

Remember the name !!!

@@3n3rgY, Imi pare rau ca ai facut acest pas, esti un om de nota 11 cu mult caracter. Vreau sa iti urez succes in tot ceea ce iti propui in viata si sa ai grija de tine. Daca te vei reapuca vreodata de Sa:Mp pe RPG 1 contacteaza-ma mereu iti voi fii aproape.

Iti las intr-un PM pe forum ID-ul meu de skype pentru ca vreau sa mai tinem legatura!

P.S. inca mai ai timp sa te razgandesti, timpul nu este pierdut :*

A sosit momentul sa-mi iau ramas bun, acesta fiind ultimul meu post aici. Sper sa ma faceti mandru ca v-am fost coleg.

Nu va voi uita niciodata pe unii dintre voi: Link catre Demisie - http://forum.b-zone.ro/topic/8016-national-guard-cereri-demisii-resignations/page-58#entry2556819

Remember the name !!!

Ai fost un membru bun... Bafta in continuare!

Edited by Jomes

@, Si tu unde pleci ma? Ti-e rau? Te rog eu... nu pune demisia, nu are rost, gandeste-te ca ai o vechime aici.. nu iesi pentru o prostie, ai cerere de inactivitate termini tezele si ce mai ai si revii in forta :*

Inainte sa faci prostia asta.. gandeste-te cati prieteni ai aici!

Remember the name !!!

Succes mai departe! Și după cum spuneai tu cu timpul alocat jocului, la fel este și romanul tău: degeaba. Povestești experiența ta de parcă ai stat un an pe puțin.

Ți-am mai pierdut timp și la demisie. :))

p.s.: Nu ți-o spun cu răutate, nu vreau feedback negativ sau răutăcios.

Remember the name !!!

Bafta mai departe noob. Uni mai vin...dar mai si pleaca,pana la urma la toti ne vine randu sa ne lasam de joc...Ai fost si esti un prieten si un om de nota 10+. Te pupa fratele tau

BAAAAAA Soldati mei!!!

Nu stiu ce sa fac ba,,,,sa ies de pe /sleep si sa vin in game?sa nu ies?Nu prea am chef asa de game si cred ca ma bag la un somn.

Daca e ceva ne auzim in game,dar slabe sperante:))

Bafta mai departe noob. Uni mai vin...dar mai si pleaca,pana la urma la toti ne vine randu sa ne lasam de joc...Ai fost si esti un prieten si un om de nota 10+. Te pupa fratele tau

BAAAAAA Soldati mei!!!

Nu stiu ce sa fac ba,,,,sa ies de pe /sleep si sa vin in game?sa nu ies?Nu prea am chef asa de game si cred ca ma bag la un somn.

Daca e ceva ne auzim in game,dar slabe sperante:))

cum am mai zis, batranii au nevoie de mult somn, asa ca bunicule baga-te la sforait

O saptamana plina de evenimente, mai mult nefericite, in fine, s-a terminat. @Ervin27, vezi ce rezolvi cu concursul ala si gandeste-te la propunerea legata de antrenament, analizeaz-o, poate e mai bine decat cum e acum.

Ma duc sa dorm, maine sunt bagat putin in priza, salutare, ne auzim dimineata.

Remember the name !!!

SEE YOU BROTHER,GOOD LUCK IN REAL LIFE ! ! !

Ce faceti flacai? Acum m-am trezit si eu dupa un bal in care i-a dat comunista de directa afara pe Planet H & Gojira. :)) Noroc ca a fost rupereee la VD, am stat 15 min la intrare. X_X

Intru si eu un pic prin game si ma tirez la liceu. Spor.

So Dejan you was here only for rank ? Anyway good luck !

Edited by J J a m a L L

http://forum.b-zone.ro/topic/8016-national-guard-cereri-demisii-resignations/?view=findpost&p=2558760

See you collegs,thanks for chance... for one day (yesterday) i get 200 points :)

SilenCe,Madalinos,Thunder,Just.xeS,bunicu,b1os see you guys all best in future :) !

It`s not good then.. I`m here since 27.08.2013. And I got some FW :)) But I`m not a rank hunter..Anyway, good luck and review your behavior.

Hai sal la toată lumea. Am avut ceva treabă de dimineață...curățenie, vase spălate, pahare și tot ce-am făcut prăpăd cu gașca aseară la mine :))