Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cine imi spune si mie prin PM cum se face un signature? Va rog... :D

Depinde Naga. Banuies ca in photoshop dorest.. sunt foarte multe tutoriale pe internet. Gasesc pe youtube cate vrei. Si eu asa am invatat sa lucrez in photoshop. Am o experienta de 2 ani si ceva, daca ma gandesc bine.

On: Gata cu interviul, de Marti sunt muncitor :X

Iti multumesc mama, ca mi-ai

dat viata.

Iti multumesc mama, ca ai fost

mereu langa mine.

Iti multumesc mama, ca mi-ai

oferit tot ce a fost mai bun.

Iti multumesc mama, ca m-ai

indrumat spre viata.

Iti multumesc mama, pentru tot!

:)

Hmm sa vedem cine sa uitat ieri la meci ?

Sunt fericit

Si ma simt bine

Scopul vietii l-am gasit

Intalnindu-te pe tine

O Steaua ale

O Steaua ale

O Steaua ale

O Steaua ale

O Steaua aleeee !

Up up up

;):o3

Bine v-am gasit. Pentru toti care aveti un prieten / prietena. Vizitati Topicul >> http://forum.b-zone.ro/topic/101095-evenimente-organizate-de-primarie/

Asteptam si donatiile voastre pentru ca va fii un event destul de reusit zic eu.

Pentru donatii puteti folosii comanda /transfer faceti poza si postati aici >> http://forum.b-zone.ro/topic/117994-primarie-donatii/

Scuzati acest post aici, Multumesc.

War dat degeaba , doamne cata dezorganizare am vazut la warul asta...infine nu conteaza se rezolva cu timpul...si asa la cum joaca Stracci de corect ce sa le cerem :).

Am plecat , numai pot sta in joc ca trebuie sa mut niste chestii din casa,ma mut saptamana asta.

Nu conteaza baieti , noi mereu suntem castigatori asa cum suntem noi :)

Lasa Carter, trebuie sa ne obisnuim unii cu ceilalti si sa fim mai uniti pentru a putea colabora, daca noi nu ne cunoastem intre noi cum sa colaboram?

War dat degeaba , doamne cata dezorganizare am vazut la warul asta...infine nu conteaza se rezolva cu timpul...si asa la cum joaca Stracci de corect ce sa le cerem :).

Am plecat , numai pot sta in joc ca trebuie sa mut niste chestii din casa,ma mut saptamana asta.

Nu conteaza baieti , noi mereu suntem castigatori asa cum suntem noi :)

Cam așa ceva, oricum nu prea contează. Măcar ne-am distrat.

Spor la mutat. :))

Ce mai faceți? E cam plictiseală în joc, cred că mă bag și eu să fac niște materiale. O seară plăcută celor care ies!

Noapte buna baieti, ne revedem maine . Felictiari pentru waruri azi, ne-am pastrat HQ'ul si asta e bine . N-ai ce sa le ceri Stracci'lor. Bafta mai departe celor care au iesit saptamana asta sau azi :-??. Inca un anunt, vreau ca toti Arms dealerii sa fie on la ora 20:00 maine (sabata data 9.03.2013.). News Reportor o sa aiba war si le trebuie arme, sa faceti materiale :).

a

Carter te rog frumos mi-am pus sufletu in clanu acesta nu vr sa se termine asa promit ca nu voi mai lua ban da nu stiam.......Carter...jur ca nu o sa mai fac..

clar.

Ajung si eu cam pe la 12:35 :)) plictiseala mareee