Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Spune-ne ceva despre tine, eminem.

Pai ma numesc Adi,sunt din Constanta,am 15 ani, sunt la o echipa de rugby de aproape 2 ani.Si vreau sa ma tin de acest sport pentru ca imi place :P,e cel mai frumos sport. ;)

Edited by Em1nem 97

Pai ma numesc Adi,sunt din Constanta,am 15 ani, sunt la o echipa de rugby de aproape 2 ani.Si vreau sa ma tin de acest sport pentru ca imi place :P,e cel mai frumos sport. ;)

Em1nem , din cate am vazut nu prea te-ai descurcat prea bine la proba de arme . Pe fiecare zii sa faci duele , sa faci prezenta la antrenamente , si va iesii un mafiot adevarat din tine :) .

Nab , pentru ce ai luat ban?

Cand ai luat ma?

Si eu am luat ban la fel ca Aux, i-am facut reclamatie!

Acum ce sa fac, am voie in perioada de teste sa fac cerere de inactivitate 3 zile? :|

GATA AM unban =))

@Cred ca ai , nu stiu

Edited by mR HunteR15

''M-au prins Cuneo , veniti si scapati-ma''

''Clar , am luat ban''

Cand o sa zici adevaru , nimeni nu o sa te creada :P .

Ce ma? Nu inteleg ce vrei sa zici.

Deci uitati cum a fost: Eram la cnn ls cu 1 hp si a venit acel cuneo wev4 si a spus ca ma duce sa iau heal. Am tot povestit cu el si am zis sa ma rapeasca ca sa ne distram putin. Bun dupa asta voi ati venit dupa mine si Musiqq si Aux tot dadeau F la fcr :)). WEV4 a dat report ca ii tot furau fcr si am loat ban toti 3( eu , musiqq si aux) dupa care eu am loat unban.....

Frate imi pare rau pentru ce ti sa intamplat sper sa iti scoata banu cat mai repede . :D

Salut fratilor va las NB si bafta la celor care mai sunt pe server .

Frate imi pare rau pentru ce ti sa intamplat sper sa iti scoata banu cat mai repede . :D

Salut fratilor va las NB si bafta la celor care mai sunt pe server .

Noapte buna.

Am iesit si eu Noapte Buna Tuturor.

Noapte buna.

Mda.. noapte buna, situatia mea e total aiurea:)), dany daca nu dadeai tu repede "/f ajutoooor ma rapit" nu veneam .... si nici nu mai aveam unde sa mai dau f,g sau altceva, totusi sper sa nu ma demita....

Ma rog, v-am pupat si sper sa ne mai auzim.. Noapte buna!