Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

mie la mate daca nu scrii te da afara te tine 2 min si apoi te asculta din toata materia

mie la mate daca nu scrii te da afara te tine 2 min si apoi te asculta din toata materia

Sniz o zis ceva directoarea ca nu am fost la ora? :))

Nu, nimeni n-a fost, doar Antoni :)), da' nu l-a ascultat ca a avut caietu' :|, la mine nu putea face la fel? :| ... sa vezi ce crize a facut.. :|

Nu, nimeni n-a fost, doar Antoni :)), da' nu l-a ascultat ca a avut caietu' :|, la mine nu putea face la fel? :| ... sa vezi ce crize a facut.. :|

Asa am patit si eu lu unu ia luat caieti si pe mine ma ascultat :)))

Ce mai facetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iiii???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

din pacate,a venit timpul sa ma despart de voi baieti,ne mai vedem,o sa mai intru cu mare drag in tattaglia dar acuma vreau sa incerc ceva nou,multumesc ca ati fost rabdatori cu mine,cel mai bun lider vaN si cel mai tare sublider Snizel,cei mai caterincosi colegi,BAFTA IN CONTINUARE TATTAGLIA,ne mai vedem ;)

aLLx nu e nevoie sa te crizezi,toata lumea trage acum mai tare pana se incheie mediile sa mai scoata o corigenta,un punct la medie asa ca de asta nu am intrat aproape deloc :)

van nu ma crizeez dar e aiurea cand strigi pe /f la ora 17 ,, cineva?,, sau mereu si nu raspunde nimeni si ma uit pe tab si sunt 2 tataglia ON cum te simtii?