Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ok deci dupa duelele de aseara am constatat urmatoarele lucruri : Snize lare lag (sefu meu la lag) dar si eu am :)) ...

Scoruri

Eu Vs extesy prin curte la HQ 2-0 for moa :> (cu deagle)

Eu Vs Neamtzo si Snizel ( snizel nu sa bagat ) 1-0 for moa (eu deagle el ak)

Eu vs Snizel deagle 2-2

Eu vs Snizel ak47 2-0 pentru el ...

Eu vs [biS]Croco Deagle in HQ 2-1 for moa (FARA BIND) ...

Eu cu Zanu Vs Snizel si inca cienva(parca neamtzoo) 1-0 pentru noi ( Eu si zanu) :>

Cam aceastea au fost rezulatetele:))

Ce mai faceti?

Edited by DoNzTattaglia

Guest Snyckers
Salut CE mai ziceti :D sunt la tara ma mir ca am net aici si vreau sa zic ca nu voi fi prezent la sedinta nu am aici san andreas :| Bafta

defapt ai si tu

Deci dupa incercari LUNGI sa ma omaore hitmani pe un cotnractp e 10k (criza wtf) am omorat vro 10 hitmani pana acu si am zis sa merg la ei La HQ sa ii las sa ma omaore

Dovada: 62820389242164958572_thumb.png

O sa vb si cu bill bonano in legatura cu acesti hitmani...care nici nu prea stiu sa faca contracte ..>:|

Noi cu Stracci VS Barzini(BIND,Oasis era sa ia ban),Paterno(Binderi nu au fost prinsi ca florin nu le face nik :-J ),Corleone (Doar cativa cu bind)

DACA Ar fi sa bag si eu bind nu m`ar omora nimeni :|asa fara bind omoram ce prindeam dar nu puteam al 4vs1 dekt la 3vs1 mai omorat 2 din ei si ma omora al3lea:|

SEC

Mi se pare ca am pierdut eu m`am culcat la 00:45 si n`am mai vazut ma rog

Neata

Ce mai faceti?

Va dati cu toti mari...

Nu o sa mai facem un war...S`a vazut dupa organizare..daca eram in locu lu VaN eram foarte suaprat si nu faceam niciumn war timp de 2 lun idar eu nu is VaN

Puteam sa castigam daca nu sareau toti..Am anuntat pe /i Loc in ferma libera Haideti si corleone m`au prins pana sa ajunga toti si m`au omorat:|Ma chinuisem sa dobor 2 barzxini si paterno si au venit corleone

Corleone sunt buni na

+1

Ce mai faceti?

server off..