Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata. Am fost la tara..Acum am venit :| Sunt obosit frant. Intru la SA:MP imediat.

Mersi de sfat :).. mai devreme am facut si un sig "vertical" :P, prea colorat, cam aiurea :))
Imi place acest vertical. Nu e aiurea deloc. Chiar imi place cum lucrezi tu...daca ai niste resurse care poti sa m`i le dai si mie ar fi numai bine :) ca am doar cateva..facem schimb daca vrei. Texturi :)) Edited by DgS SkuNk

`Neața, încă mai lucrați in PS?Încercați și voi After Effects (pentru filme) e mult mai distractiv :))

Uitați aici prima mea "creație":

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Edited by Warriorflame

Al tau era ala nick? ca l-am vazut acum cateva zile pe Youtube :D

Da, e al meu.

Acuma am inceput sa facem un film de actiune cu vreo 50 de colegi din liceu+niste prieteni din facultate.(HD nu ca si clipu` ala :)) )

Edited by Warriorflame

2 ore :O

Asa cum lucrez eu la un al` de sig..de 2 ore. imi fac texturi :)) singur :)

2 ore o sa fie durata filmului(aproximativ), de facut in facem in vreo 6 luni :))