Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Inactivitati CLOSED

Invoiri CLOSED

PM-uri cu invoiri CLOSED

Discutii CLOSED

Urmatoarele 3 zile cine nu vine la war are FW, daca stiti ca nu puteti sa veniti, topicul de demisii e mereu OPEN. Sa pierdeti cu cine vreti voi si cum vreti voi, dar nu cu mine leader si nu in factiunea mea, daca aveti mentalitate de LOOSERI ori v-o indreptati ori plecati.

Edited by Asqwe

Inactivitati OPEN

Invoiri OPEN

PM-uri cu invoiri OPEN

Discutii OPEN

Saptamana asta sa zic ca a fost mai bine, constat 26/27 la war ati ascultat cat de cat si sa zic v-ati descurcat mai bine ca saptamana trecuta. Vedeti ce faceti, de luni posibil sa revina interdictiile pe discutii pm-uri invoiri si inaactivitati. Bafta nb ne auzim maine cand incep sa dau fw-urile de pe evidenta war.

P.S: Sper ca va place semnatura mea :>

Edited by Asqwe

@, ii faina semnatura, dar nu ii inteleg semnificatia...

Mie tot nu mi-a placut saptamana asta, degeaba avem 4 zone ca au fost slabi GSB saptamana asta, problema fiind si la ei inactivitatea. Unii intrati doar pe parcursul warurilor, iar la inceput suntem mereu 19-20, de ajuns sa pierdem 2-3 runde decisive.

Incercati si voi sa intrati fratilor inainte de war cu cel putin 10-15 minute, ca nu muriti.

In fine, noapte buna.

Dati ad-uri cu recrutam, blacky cand vi de la scoala si ce ai de facut.

la 7 plec la CARAVANA LU' AXINTE la mici si bere cu fratili levy pa.

Edited by Asqwe

@, poate tu esti semnificant, dar momentan scooby nici la waruri nu a venit inca.

Gata Velma ca apari si tu in semnatura :))

Saptamana viitoare poate mai luam si noi 4-5 turf-uri :))

PS: Maine plec in excursie deci nu o sa fiu activ, aveti grija :D In cazul in care vor exista activitati, imi cer scuze anticipat ca nu voi putea participa.

Edited by Michael.

Da :)) mare vacanta, luni sper sa prindem attack, sper ca verdantul sa redevina ceea ce a fost odata macar la situatia teritoriilor, chiar daca lumea spune ca intr-o mafie nu turfs-urile conteaza , turfs-urile sunt mai mult o publicitate, ai multe turfs-uri, esti in top mafii. Noapte buna verdant !

Neata. Mafiotilor...astept evidentele arms cu materialele cei care mai au de postat, mai aveti timp pana la 16:00...Cine posteaza dupa ora asta nu ii iau evidenta in considerare. Ne vedem diseara la sedinta.

Am plecat la un fotbal, cius!

Edited by UTZ MIonut