Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine randez si uploadez war 9, desi nu contine secvente de la warurile din zilele trecute, ca nah, fps, totusi.. mai sunt videouri din elc in mare parte, si cateva din verdant.

Ne vedem dupa unban.

EDIT!

Dovada adminului este chiar la mine in semnatura, ce sa si vezi :)

Ty5fBmW.png

Maine o sa ii explic absolut totul, daca va raspunde dimineata kelton, no problem, dau PM.

O sa filmez si cu telefonul daca este cazul cum tin mouse-ul in pana mea, pentru faza 0:50, cand am tinut calumea de mouse, cred ca asta este singura data cand am asa bulan la m4 si misc aproape perfect tinta, dar la aimbot, ca am folosit acum un an si ceva sa vad cum e, se misca mult mai brusc.

Edited by IonuVRS ZEW

@@IonuVRS ZEW, Daca alea-s dovezile lui Liar e greu cu capu baiatu, chestiile alea pe care el le numeste coduri nici nu-s asa impresionante.... Ce-i asa magic incat ar putea fi numit cod? ca umbil cu tinta dupa el cand incarci sau ca te tii cu tinta dupa el cand alearga? Fereasca de asa admini. Mai era faza in care zicea ca dai pe langa adversar si moare....sa dea cu slow motion si o sa vada foarte bine ca dai in el.

@@IonuVRS ZEW, Daca alea-s dovezile lui Liar e greu cu capu baiatu, chestiile alea pe care el le numeste coduri nici nu-s asa impresionante.... Ce-i asa magic incat ar putea fi numit cod? ca umbil cu tinta dupa el cand incarci sau ca te tii cu tinta dupa el cand alearga? Fereasca de asa admini. Mai era faza in care zicea ca dai pe langa adversar si moare....sa dea cu slow motion si o sa vada foarte bine ca dai in el.

La fel am gandit si eu :))

Maine randez si uploadez war 9, desi nu contine secvente de la warurile din zilele trecute, ca nah, fps, totusi.. mai sunt videouri din elc in mare parte, si cateva din verdant.

Ne vedem dupa unban.

EDIT!

Dovada adminului este chiar la mine in semnatura, ce sa si vezi :)

Ty5fBmW.png

Maine o sa ii explic absolut totul, daca va raspunde dimineata kelton, no problem, dau PM.

O sa filmez si cu telefonul daca este cazul cum tin mouse-ul in pana mea, pentru faza 0:50, cand am tinut calumea de mouse, cred ca asta este singura data cand am asa bulan la m4 si misc aproape perfect tinta, dar la aimbot, ca am folosit acum un an si ceva sa vad cum e, se misca mult mai brusc.

Cand vad ce explicatii da, ma ia cu ameteala.

Auzi la el Smooth aim se vede cel mai bine, ba manca-ti-as, desenatii astuia cum arata un Smooth aim, ca e paralel rau. Sa nu te ia cu " am experienta ", adevaru' este ca tu ai experienta: Iq39uXT.png

Foarte trist este faptul ca, inloc sa va ganditi la o modalitate de a rezolva treaba cu healu' in game, tu vanezi banuri pe videoclipurile personale si alea date ca sa te aflii in treaba. Cand va vad pe toti " merge tinta dupa adversar " dar ce vrei sa faca sa dea pe langa? sa se uite la el? Daca tu zici ca ar avea codurile precizate de tine, uita-te la gloantele folosite si la HP-ul pe care-l da inamicului, dar e greu, inteleg. Ai o experienta vasta. Trist bai vere, trist.

@IonuVRS ZEW, Iti zic sincer, daca raspunde Kelton la cererea de unban, ramane.

Si eu am fost banat pe video asta, uite.

Am fost banat direct de Kelton, deci sunt slabe sanse sa scapi pe propriul tau video, faza nu o inteleg la adminii astia ca tu daca te filmezi inseamna ca ai AIM, daca nu te filmezi inseamna ca nu te filmezi ca ai AIM, pana la urma solutia care este? Ce prost ar pune video pe YouTube daca este codat ?

La mine la fel aceasi explicatie, trag pe langa adversar si totusi il omor.

Uite asa repede cateva faze in video meu,

0:20 -Trag pe langa insa eu il omor .

1:18 - dupa ce-l omor zice ca imi sare tinta pe Raluka.

1:30 - Dupa ce-l omor pe BeeToo la fel imi sare tinta pe Droppez.

1:42- Iti dai seama, am omorat 3 jucatori la paintball si asta inseamna ca am aim, macel. A zis ca imi sarea ca pe popice, fie ca el.

=> Vorbele lui Kelton.

Deci daca iei unban sa te rogi la dumnezeu si sa te lasi de filmat, crede-ma. Daca continui sa filmezi in continuare o sa fi iaras banat.

Faza e ca nu a stat recon, cand m-a banat eu mai nimeream 2/2 3/3 cu rifle in ia de pe hq, si m miram ba, daca tot da ban, s dea la deagle in pana mea, dupa vad ca pe videoul meu, adica nu le da ban la aia care baga speed si slow motion la faze sa nu se vada codu, si imi da mie.

Dupa ce vedeti reclamatia asta, sper sa va faceti o parere (daca nu v-ati facut deja) despre stafful 'dupe' B-zone. Explicatiile lui sunt halucinante. ''Practic si cand incarci arma tinta merge dupa adversari''. Really? Cand incarci arma, tinta trebuie sa stea pe loc, nu? Mai nou, daca ai facut mai mult de +5 esti banat pentru 'v2', 'v3' si alte bezele d-astea. Dar ce sa spun... in aproape 3 ani, singurul ''sistem anti-cheats'' a fost un mod cleo de pe net =))) penibil, penibil rau!

''Prefer un server de codati decat unul de banati''

Edited by Risky Fenomen

Hai ca am mai facut un war, ultimul cred, nu aveam ce face ieri si am zis sa fac ceva cu videoclipurile din elc, si cateva din verdant...

Pareri pls

Se pare ca mai raspunde la cereri unban, dimineata au fost 12, acum sunt 8, sper ca nu ma tine mai mult de 3-4 zile, asta-seara sunt 2 zile de cand m-a banat.

@@DarkKing, momente bune cu ZEW?! =)), ce au facut ma Zeii aia? Au luat orasul cand erau 69 cu avispa cu 15-20 de membri ca altfel le era destul de greu, iti zic eu.

Nu stiu exact daca l-ai prins pe JJamaLL, dar crede-ma ca cu el, musiqq si show am fi luat orasul si pe vremea aia daca nu ar fi renuntat la functie.

P.S: Nu ma refer la toti "zeii", doar la aia care se dau smecheri cand de fapt nici nu sunt.

De ce vorbesti aiurea pasnic porst ce esti? Ar trebuii sa te informezi cand acuzi sau faci o informatie anonim inapt.

Si ca sa vezi ce inseamna ZEW, luni nu o sa mai aveti HQ, daca se prinde attack, doar asa sa vezi ce inseamna sa vorbesti aiurea.

Edited by RoberT ZEW