Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Îți dau ban când iau admin.

Vezi.ca azi am nevoie de tine pe naval base

Azi 4/4 , cei care absenteaza = FW .

Așa, fii rău tati :*, shawy tot amenință că dacă sunteți mai puțin de 39 va dă clear? Edited by Askhanar

Pune mana si invata aceasta piesa o sa te pun sa o interpretezi cand o sa avem 51 turfs azi
De acord, cu seful aici de fata Becali, aceasta piesa va fi interpretata in momentul in care am castigat al 51-lea turf. DACA se gandeste cineva sa-mi intrerupa interpretarea, demisia mea va fi postata pe rpg. impreuna cu dovada ca cineva m-a intrerupt, si am destule motive sa plec.

De acord, cu seful aici de fata Becali, aceasta piesa va fi interpretata in momentul in care am castigat al 51-lea turf. DACA se gandeste cineva sa-mi intrerupa interpretarea, demisia mea va fi postata pe rpg. impreuna cu dovada ca cineva m-a intrerupt, si am destule motive sa plec.

1000 posturi 'te-ar drq, vreau si eu sa-mi schimb member title-ul :(

mi-as lua casa pe richman, ej nebon

Salut , naipa la attack ... bine macar ca am putut tine turfurile alea .

Sper ca maine sa nu mai avem atat de multe invoiri. Iar avem fani la page :)) Macar daca ar dona 10 k pentru vizionare :))