Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

17 minutes ago, ColorsKiNG said:

@sLick DereglatuCalmeaza-te si nu mai posta aici, nu esti membrul al factiunii, nici dracu' n-a auzit de tine :)) Ai fost lider, dar degeaba ai fost pasnic tot timpul, nu mai posta te rog eu, sa nu-mi tot creasca tensiunea :*

@MykesWasHERETe astept bro >3 

Postez ca pot da? Si nu mai fi asa suferinta ca nu ai luat lider, ti-am dat al 4-lea sublider pe luna ca am fost om, si tu vi si uite ce faci, m-am cercat cu Pinti ca sa iti dau tie sublider, si tot timpul abia ai facut log.

1 hour ago, ColorsKiNG said:

@sLick DereglatuDa nu-mi pasa omule de liderul tau, mi-a pasat de bunul tau simt si de respect, da nu-mi pasa ca mi-ai dat 4 sublidere, am fost smecher asta e. Nu trebuia sa-mi dai ;) 

Pai eu nu vad ca nu iti pasa, m-ai facut in toate felurile ca nu te-am pus pe lista, dupa ce a iesit Ryzu ai vazut repede si ai cerut rank 6 inapoi.

@sLick Dereglatu Tine minte, cand m-ai chemat r6, dupa ce mi-ai dat invite, ai facut fite ca, vine altcineva si lucruri de genu, pana nu ti-am zis cu cate te-am ajutat si ti-am zis, clar ca nu iesi din hq, daca nu-mi dai, pana la urma mi-ai dat, dar cu greu ;) Daia nici nu am vrut sa te ajut, asteptam sa pleci din functie. :P 

16 hours ago, ColorsKiNG said:

@sLick Dereglatu Tine minte, cand m-ai chemat r6, dupa ce mi-ai dat invite, ai facut fite ca, vine altcineva si lucruri de genu, pana nu ti-am zis cu cate te-am ajutat si ti-am zis, clar ca nu iesi din hq, daca nu-mi dai, pana la urma mi-ai dat, dar cu greu ;) Daia nici nu am vrut sa te ajut, asteptam sa pleci din functie. :P 

Frumos na, ''Bine faci, bine primesti''.

Maine 25.01.2018 la ora 19:50 doresc sa fiti prezenti in HQ pentru war.

Accept maxim 3 invoiri pentru maine.

Car Rent LS Verdant Family          Vietnamese Boys                                              20:00-20:30  
                                                                                                                                Verdant I LS      Vietnamese Boys      Verdant Family                                              21:30-22:00

Nici nu le-am dat cu turfu-n cap. La fel de activi si maine si in fiecare zi si luam ceva turfuri! 

Ne auzim la waruri, sa dormiti frumos!

@DonVince Adevarat fratioare :* Ne vedem diseara

@ShawyBun venit inapoi <3 Ne vedem pe turf diseara.

P.s:Pentru cei care ne povestesc pe la spatee, cica l-a scos pe Colors din functie, ca a vennit Shawy si bla,bla.. Hai sa va zic ceva, eu i-am zis la Abel sa-l puna, Shawy mi-a spus ca vine sa ma ajute cu R1, dar eu m-am saturat de r6 si l-am lasat pe el, hai va pup faniilor <3 

Azi minim 30+ ON, altfel pierdem tot. Cine nu intra, FW direct. Nu acceptam decat 2 invoiri.

Edited by ColorsKiNG

11 minutes ago, ColorsKiNG said:

@DonVince Adevarat fratioare :* Ne vedem diseara

@ShawyBun venit inapoi <3 Ne vedem pe turf diseara.

P.s:Pentru cei care ne povestesc pe la spatee, cica l-a scos pe Colors din functie, ca a vennit Shawy si bla,bla.. Hai sa va zic ceva, eu i-am zis la Abel sa-l puna, Shawy mi-a spus ca vine sa ma ajute cu R1, dar eu m-am saturat de r6 si l-am lasat pe el, hai va pup faniilor <3 

Azi minim 30+ ON, altfel pierdem tot. Cine nu intra, FW direct. Nu acceptam decat 2 invoiri.

6 hours ago, DonVince said:

Nici nu le-am dat cu turfu-n cap. La fel de activi si maine si in fiecare zi si luam ceva turfuri! 

Ne auzim la waruri, sa dormiti frumos!

S-a făcut dreptate!

sRGnuP1.png