Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cristy23, acesta nu este motiv sa lipsesti de la antrenament, data viitoare nu vei mai fi invoit pe aceste motive.

@ Haideti sa ne pregatim de inceperea antrenamentului, la ora 22:00 sa fim in HQ toti.

Wtf ?!

Frate, ce vrei?! Daca nu pot sa stau deloc la PC, si pe scaun deabea pot sa stau, ca ma mananca si ma ustura ingrozitor, as vrea sa te vad pe tine asa... si dupaia sa zici ca asta nu e motiv.

E viata mea. Eu am o viata persoanala. Pe tine daca te-ar durea capul ingrozitor, ai sta la PC ("sa ti antrenamentul") sau te-ai duce in pat sa iti treaca macar putin?! Sunt sigur ca nu ai m-ai sta la PC, pentru te va durea si mai tare dupaia.

Cand te doare capul, burta etc. astea sunt motive, dar usturimea de spate nu este, ca si eu am fost asa si puteam sa stau. Cum nu poti sta la PC daca tu stai deja la PC? In fine, subiect incheiat, am inteles de ce imi dai motive d'astea... Nu vrei sa vii la antrenament, pentru ca nici eu nu vin la activitati, este o razbunare, pentru ca la activitati miraculos nu te ustura spatele, iar la antrenament, te apuca o usturime, de iti vine sa zbori.. Stii ce? Nu sunt facut ieri, sunt si eu iesit in lume si mai stiu si eu cate ceva, nu pot fi pacalit chiar asa ursor.

Cand te doare capul, burta etc. astea sunt motive, dar usturimea de spate nu este, ca si eu am fost asa si puteam sa stau. Cum nu poti sta la PC daca tu stai deja la PC? In fine, subiect incheiat, am inteles de ce imi dai motive d'astea... Nu vrei sa vii la antrenament, pentru ca nici eu nu vin la activitati, este o razbunare, pentru ca la activitati miraculos nu te ustura spatele, iar la antrenament, te apuca o usturime, de iti vine sa zbori.. Stii ce? Nu sunt facut ieri, sunt si eu iesit in lume si mai stiu si eu cate ceva, nu pot fi pacalit chiar asa ursor.

Cum sa nu fie usturimea un motiv? Te ustura spatele... cum te doare si capul/burta/etc.

Sunt la PC, pentru ca am vrut sa fac invoirea, sa nu ziceti ca nu imi dau putin "interesul" pentru jocul asta... dar vad ca tu nu intelegi, cum este sa te prinda soarele urat de tot, la mare.

Si nu ma razbun eu pe tine... pentru ca nu am nicio treaba cu tine.

Si ca sa stii... spatele m-a usturat doar azi... toata ziua, plus acuma.

Zilele trecute nu m-a usturat.

Trebuie sa stai la Constanta, la mare, ca sa stii ce se poate intampla... cu usturimea pielii / altele.

Bine v-am gasit Tattaglia Family sper sa ne intelegem de minune :)

Croco sper ca iti place sig :))

Edited by AlbertS

neatza :)

1. Gat - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

2. Denis.Mitchell - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

3. gogu22 - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

4. Leo.Capone - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

5. Ankit_Kumar - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

6. MoHa_Smufu - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

7. PuRe_kmSk - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

8. diviNE - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

9. Oantzah - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

10. S@Me - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

11. Shorty - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

12. CryTek.Corleone - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

13. Danut14 - Are de plata 100,000$ timp limita 48 ore.

Cei ce nu platesc amenda pana la sfarsitul timpului limita primesc cate un FactionWarn.