Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Stai ma calm ca nu pleaca norby in hitmen de creq...e rank 6 aicea acolo o sa fie 1 si pana face rank 4 pt. contracte... in + eu cred ca oTo are dreptate e de mai demult decat mine in factiune si nici macar rank 2 dar asta e pt ca nu vine la activitate si nici la antrenamente...dute frate cocean iar dak vrei u si cu Oantzah cei mai mari coceni in pnm..ce naiba? ce u stai in factiuni ca sa-ti faci signature?

Ai auzit si tu vorba " cocean " la mine si acum esti xerox, stai cuminte fortosule, cred ca tu stai pentru rank. Pun pariu cu tine pe oricat ca daca intr-o luna Croco nu-ti da rank tu pleci, ceea ce ar fi si foarte bine, ca oricum comentezi prea mult.

Chiar esti pe langa subiect total . Sa te luminez :)

Faza cu rank : nu stau pentru rank , dovada? Am plecat rank 6 barzini si m-am dus rank 1 corleone / Am plecat rank 5 cuneo si am venit aici . Pentur mine rank 1 = rank 6 .

Alta faza : la ce rost sa vin la activitati/antrenamente cand nu-si au rost ? Nu exista implicare . Dar oricum eu vin daca imi permite timpul .

Iar cuvantul "cocean" nu ma reprezinta .

Si sa inchei , eu ies pentru ca ma las de Sa:Mp ; la ce rost sa ocup locul degeaba ?

Sper ca te-am lamurit si daca viitoare sa numai vorbesti pe langa subiect daca nu sti nimic despre el :)

oTo, are 13-14 ani, nu gandeste, dai pace.

@ La antrenament am observat ca n-ai venit, oricum, n-aveam ce face, ma tot lupt sa fac un antrenament cu 5-6 oameni, nu merge, degeaba ma zbat, daca 20 fac cerere de invoire, 10 nu vin si 2 la antrenament...

Adio baieti.Poate o sa ne vedem alta data vad ca din cauza la ala care mi-a spart contul nu mai primesc unban.Bafta in continuare sa fiti buni in continuare.Eu vad ca am mult ghinion pe b-zone,e al 4-lea cont.Poate o sa revin si o sa scap de acest ghinion.TRAIASCA FAMILIA TATTAGLIA!!!!