Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza Tattaglia!

HSeeKeR degeaba spui tu sa dezmortesti starea de postare cu salutare si plecare, dar peste tot se posteaza acceasi chestie la oricare factiune.

Bine se mai discuta si drespre alte chestii si la noi se mai vorbeste dar asta e mergem inainte :))

Apropo e jmecher jocu :X

care-i jocul vostru favorit all-time?

Preferatele mele sunt Half Life 2 (si HL2 Ep 1/2); Bioshock 1/2; Fallout 3/Fallout: New Vegas.

Pot recomanda si altele, mai noi sau mai vechi, mai multe genuri xD: Half Life, Heroes of Might and Magic V, Aliens vs Predator (cam toate versiunile), Starcraft Brood War sau Starcraft 2, The Elder Scrolls III / IV / V (Morrowind, Oblivion, Skyrim), Portal 1/2, Assassin's Creed (toate sunt bune), Borderlands, Dead Island, Prototype, Wolfenstein, Team Fortress 2, Crysis, Dead Space, Doom 3, Far Cry si Far Cry 2, etc...hmm, mai am in minte jocuri, dar nu are rost sa le scriu, recomandarile depind si de preferintele fiecaruia :P

Dupa Mass Effect nu ma dau in vant xD

Edited by Snizel

Eu am incercat sa anihilez starea de somnolenta de p-aici, numai cu noapte buna si buna dimineata :)). Acum cine vrea sa mai discute si despre altceva,poate s-o faca, daca nu, vor ramane la stadiul de buna,salut,pa si cam atat.

Snizel, am jucat majoritatea jocurilor recomandate de tine (mai mult sau mai putin) pot spune ca preferatu' meu este Prototype. M-a atras jocul ala de la bun inceput, are o poveste aparte. Iti recomand sa incepi Alan Wake, este mult prea bun jocul si destul de dificil.

Am revenit de la liceu.

Salutare Tataglia !