Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

RW Ramsey

Member
  • Posts

    4039
  • Joined

  • Last visited

About RW Ramsey

  • Birthday 07/20/1995

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Marius.

Recent Profile Visitors

12340 profile views

RW Ramsey's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

169

Reputation

  1. Doar in jocuri clipeste si asta nu mereu, de obicei cand ma uit pe cer sau unde dau de culori mai deschise. Daca ma uit la filme sau altceva, nu clipeste, insa in utilizarea obisnuita intra placa integrata, doar in jocuri intra cea dedicata.
  2. Salut, am si eu o problema cu un laptop, de ceva timp a inceput sa imi clipeasca imaginea in jocuri, acel efect de blinking, vad ca din ce in ce mai des. Ca un mic detaliu am observat cand sunt culori deschise incepe sa faca mai mult. Am facut update la driver ul placii video, nu s a schimbat nimic. Credeti ca ar putea fi harware problema ? Laptopul este nou, modelul este Asus FX505DD. Multumesc.
  3. 2-0 LONDON SECOOOOOOOOOOND.

  4. Nick: Ramsey Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/MLH5m6J Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: - Dimensiuni: Cum considerati voi mai bine, daca s-ar putea sa fie mai lung avatarul. Alte precizari: Astept creatiile voastre.
  5. Welcome celor noi, cu ocazia asta imi trec si eu primul post in topicul asta.
  6. * Nick:Ramsey * Rank:2 * Motiv:Vreau sa ajut la prinderea infractorilor. * Alte precizari: Multumesc.
  7. 17.02.2015 Astazi, 17.02.2015, ora 19:50 vreau sa fiti toti in hq, avem de aparat doua teritorii, attack nu am dat pentru ca nu sunteti organizati si nu ascultati de lider/sublider. In functie de prezenta din seara asta si de cum ne vom descurca, o sa decidem daca o sa dam attack de maine. Deci vreau prezenta cat mai mare fara invoiri sau alte motive.
  8. Multumesc tuturor, astept si alte creatii.
  9. Nick: Ramsey Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/PlCrH7A Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Ramsey Dimensiuni: Stiti voi mai bine. Alte precizari: Astept creatiile voastre.
  10. Daca ati asculta si voi si ati fii in stare sa tineti o zona, poate o sa luam si turfuri, pana atunci ramanem factiune semi-pasnica
  11. Nick-name:Ramsey Rank: 6 Ma invoiesc de la:War Motivul pentru care nu pot veni: Probleme personale. Data:5.2.2015 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Succes la waruri.
  12. Salut, incercati sa fiti toti on in seara asta, trebuie sa luam 3/3.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.