Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back de la liceu! Hai cu warurile!

EDIT: GG baieti. Ne-am dedicat la warul asta si i-am cotropit. Eu ma duc sa ma bucur de Petrolul. Noapte buna!

Edited by Shaft

Buna dimineata Tattaglia,

Mda, se pare ca in acest week-end am ramas doar cu 2 turf-uri :(. Trist !

In fine, se pare ca vom avea colegi noi, sper sa fie colegi de gasca, dar in acelasi timp sa faca o treaba impecabila.

Eu am dat rob si am luat 300k :X Ne vedem in joc, bafta !

Neata baieti, teritorile vin si pleaca asta e...Saptamana trecuta am avut noi aproape tot acum au ei,ne-au prins numai cate 10 - 14 playeri,majoritatea si-au dat demisile,unii au avut scoala.Asta e,mergem inainte.

Edited by Castellano

Neatza Tattaglia (:| !

Am rezolvat si eu problema cu Stallionu` .. huh ` . S-a stricat baza de date ieri , adica toate masinile care au fost cumparate ieri astazi nu le mai avea nimeni .

Ce mai faceti ?

Neata :)

Asta e post prietene ?

Incercati si voi sa scrieti macar 2-3 fraze cand faceti un 'POST' pentru ca daca ai 'norocul' sa vada cineva post-ul tau iei si 10% warn pe forum .

Salut baieti! Am fost toata ziua plecat la tara si am venit acu 30 de minute. Vad miscari urate de trupe :|

Va multumesc pentru tot,am fost o familie frumoasa si sunteti o familie frumoasa va urez succes la /turfs sa aveti cat mai multe.M-am simntit foarte bine aici,daca o sa fie vreodata am sa revin.Sa ne auzim cu bine. :>

TE BAT!

Baieti, ies si eu in curand. Ne auzim maine. Noapte buna!

Noapte Buna, sper ca maine sa imi scoata banul. Si imi pare foarte rau, nu pot posta raportul de activitate :(. Sper sa mi-l scoata pana maine !

Sigur nu ai IP dinamic? ca si eu m-am trezit cu ip banat fara sa fac nimic. Ip-ul fiind dinamic, s-a schimbat pe unul banat. Dupa un restart de pc si de modem s-a schimbat pe altul care nu era banat.

Bafta in continuare Castellano, multumim pentru tot ceea ce ai facut pentru aceasta minunata mafie.

Fa-ne mandrii ca ti-am fost colegi si ai grija de tine. Mult succes.

Rob reusit :)

De astazi eu sunt noul lider al "Grupului Mixt". Voi implementa cu timpul un regulament pentru a-mi da seama de activitatea voastra.

Vom avea si o mini-sedinta cat de curand, asa ca verificati zilnic topicul "Grup Mixt".

Baieti, ies si eu in curand. Ne auzim maine. Noapte buna!

Sigur nu ai IP dinamic? ca si eu m-am trezit cu ip banat fara sa fac nimic. Ip-ul fiind dinamic, s-a schimbat pe unul banat. Dupa un restart de pc si de modem s-a schimbat pe altul care nu era banat.

Nu, am bagat parola de 3 ori gresita :(....

Neatza, ce mai faceti?

Salut mafiotilor!

Astazi mi-a mers foarte bine, am avut ceva clienti.

Ies si eu putin pe afara.

Aveti grija de voi, vorbim cand ma intorc.

Buna dimineata tuturor!

Eu sunt la informatica, am intrat pe forum pentru a fi la curent cu tot ce se petrece.

Vorbim cand vin acasa, aveti grija ce faceti.